VIDEO GUIDE: SÅDAN LÆGGER DU EN NATURLIG BASE

1-969540_10151734632343988_2116579013_n-001Det kan være en udfordring at finde de produkter der passer bedst til os og når det kommer til basen tror jeg det der de fleste af os laver en del fejlkøb.

Tre grunde til at bruge BB creams:

1. Det er nemt at finde en farve der passer Dig. BB’s består nemlig som regel kun af ganske får nuancer. Oftest en light, medium og dark og her skal du ikke tænke så meget på din undertone i huden, som du skal med en almindelig base. De her Blemish- & Beauty Balms er nemlig så smarte at de matcher de fleste hudtoner uanset om du er gylden, rødlig eller andet.

2. En BB’s indeholder solfaktor, giver fugt til huden og forebygger alderstegn, korrigerende, fungere som en primer og dækker urenheder til trods for den lette dækevne.

3. Og vigtigst af alt, så giver den glød og et naturligere resultat frem for almindelig foundation.

Jeg synes man overveje hvad man stræber efter når det kommer til hud. Den perfekte hud eller “retoucheret” udgave af hud, som vi bl.a. ser i magasinerne.. den eksistere jo ikke. Derfor accepter din hud og lad være med at pakke den ind i et tyk lag makeup, tror ikke på det er godt for huden, men heller ikke godt for én selv at man skal gemme sig bag makeup. Vi har alle urenheder ind i mellem, pigmentpletter, linjer, render under øjnene, rødmen eller dybe porer og “nobody is perfect”!. Tag den lette udgave på og fremhæv din hud frem med en BB cream på… måske du opdager det er produktet lige til dig.

På videoen nedenfor får du tips til hvordan du lægger en naturlig base med en BB cream, concealer, samt let pudder. Husk at den form for pudder jeg anbefaler til dette skal være transperant, så den ikke dækker, men kun mattere og holder din base på plads.
Og husk nu endelig at spørge løs i kommentarfeltet ♥

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, VIDEO GUIDE. Bogmærk permalinket.

35 svar til VIDEO GUIDE: SÅDAN LÆGGER DU EN NATURLIG BASE

 1. MetteG skriver:

  Hvor er det en god debut for videobloggen. Jeg blev faktisk meget klogere på det der med concealer.
  Jeg har lige et lille tillægsspørgsmål. Jeg har desværre en del ar, der er røde eller mørke. Hvis jeg gerne vil dække/mindske dem uden at få en meget tyk makeup, har du så et forslag til et produkt?
  Jeg ved godt at de ikke kan dækkes fuldstændig uden en fuldstændig dækkende foundation, som jeg ikke vil til daglig. Tror nemlig også huden har bedst af at kunne ånde. Men jeg skal vel heller ikke bruge den samme concealer som bruges til de mørke rande? Mit problem er at når jeg bruger en dækstift eller concealer så er det svært at blende det ud i bb-cremen uden at jeg enten fjerner det hele igen eller får en kant. Håber du forstår hvad jeg mener:-)

  • Lina skriver:

   Hej Mette, jeg håber ikke, du har noget imod, at jeg blander mig i din kommentar?! 🙂 Jeg har samme problem som dig med de røde ar, men jeg har fundet en super løsning. På ebay fandt jeg en concealer pencil fra MAC. Den passer perfekt til de små røde ar, og dæmper dem, ikke så de helt forsvinder, men så de ikke springer i øjnene. Jeg “dutter” bare hvert ar med blyanten og dupper efter med en finger, så concealeren bliver jævnet ud. Så ser man ikke arrene, og heller ikke concealeren 🙂

   Og tak til søde Jo for en god blog 🙂

   • Jo's skriver:

    Tak for tippet : ) kender ikke produktet selv… det skulle måske prøves af MetteG?! Fedt du kigger med Lina : )))

    • Lina skriver:

     Åh jo, jeg følger skam med, og jeg synes, du gør det super godt 🙂
     Jeg faldt over produktet ved et tilfælde, og tænkte det var et forsøg værd. Da jeg er lys i huden er små rødlige ar synlige i meget lang tid, og spidsen på sådan en jumbo blyant passer perfekt i størrelsen til dække dem uden at man får concealeren på der, man ikke ønsker den. Cover Pencil hedder produktet, der som sagt er fra MAC, og nu jeg har prøvet den, kan jeg ikke undvære den 🙂

     • Jo's skriver:

      Må hellere lige se på den Cover Pencil næste gang jeg er i MAC : )))

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Mette… kan mærke jeg lige skal i gang, men så længe du forstå budskabet så er fint : ))) Det kan være rigtig svært at dække synlige ar, så må lige spørge om det er efter acne du har ar? Hvis man har større udfordringer at dække i ansigtet vil jeg foreslå at bruge en airbrush til en enhver tid, den dækker fuldt uden at man behøver at bruge særlig meget på det fornødne områder. Jeg vil meget gerne lave en video omkring det. Ellers er det en rigtig god idé at finde en concealer der matcher din hud tone perfekt og gerne en der er rigtig holdbar… det der dog tit sker med concealer at de bliver meget synlige. Ellers kan det være en mulighed at finde en fuld dækkende matchende foundation som du bruger på arrene når du har lagt din BB cream og den vil du så også kunne bruge som concealer under øjnene. Men som sagt kan en airbrush helt klart være den bedste løsning, hvis det er ar du gerne vil dække dagligt : ))) Håber det giver mening : )))

   • MetteG skriver:

    Tak for svar. Det er ar efter acne – desværre noget jeg har døjet med det sidste år. Havde ikke et eneste ar efter min teenagetid men fik så en svær omgang “ardannende voksenacne” (som hudlægen kalder det) her i begyndelsen af 40’erne.
    Jeg har overvejet airbrush men det er for omstændigt i det daglige med madpakkesmøring, aflevering i skole, 8 km svedende cykeltur til arbejde m.v. Det er derfor helt perfekt med en bb cream og en concealer, hvis bare den dækker. Jeg vil prøve at se efter den cover pencil fra MAC som Lina omtaler. Det bliver jo lidt nemmere nu hvor de åbner egen store i byen.

    Jeg har forsøgt med rigtig mange forskellige concealere men som sagt dækker de ikke eller også er de for tykke.

    Det kunne være fedt med en video om det:-)

    • Jo's skriver:

     Øv med det acne, jeg fik det pludselig som 25-årig, men er sluppet for ar. Airbrushen er meget lettere end du tror, hvis du får mulighed for at teste én, så lov mig du gør det… Og ellers håber jeg den Cover Pencil kan være en god mulighed : )))

 2. Anita rosager skriver:

  Tak for super video! Jeg har selv bb fra Vichy og elsker den! Købte først den lyse, da jeg har lys hud, men den er MEGET lys! Så medium er bedre….
  Det var nyt for mig at høre at man kunne lægge concealer på øjenlåget! Det skal da testes 😉

  • Jo's skriver:

   Super du kan li’ videoen… er jo slet ikke video-vant.. endnu ; ) Det er super med concealer på øjet, men brug en der måske ikke er for tung og har en lettere konsistens : )))

 3. Susanne nielsen skriver:

  Jeg bruger også bb creme rigtig meget, men jeg lagde mærke til at du undgik overlæben, er der en grund til det, for lige det har jeg nemlig selv været itvivl om jeg skulle. Fed blog

  • Jo's skriver:

   Uhhh tænkte nok den overlæbe ikke gik uset forbi… Nu har jeg jo lært at man aldrig skal fortælle sine fejl, for så lægger folk bare mærke til dem!! : ) Jeg har lidt af en udfordring med hår på overlæben.. dengang jeg fik medicin for acne, tog det kun den urene hud ikke den uønsket hårvækst som jeg også pludselig blev uheldig ejermand af. Jeg forsøger ikke at komme for al meget på overlæben, da jeg synes det sætter sig i skægget, så synes det er pænere uden ; )))

 4. selma skriver:

  BB Vs. CC?

  • Jo's skriver:

   Jeg har slet ikke testet en eneste CC cream endnu, så det kan jeg slet ikke svare på desværre : )))

 5. Mette Glerup skriver:

  Lækkert indlæg <3
  Kan du lokkes med lidt produktinfo?

 6. Jo's skriver:

  Tak Mette : ))) Kommer her:

  BB cream jeg bruger på videoen er Shiseido’s, concealer fra Oriflame og pudderen er en BB pudder i fast form fra L’Oréal Paris.

  Ellers på billedet er der også en løs pudder fra Laura Mercier, BB cream Idealia fra Vichy, fast concealer fra Elizabeth Arden og concealer pen fra Sensai Kanebo : )))

 7. Lise-P skriver:

  Rigtig fin video, og du gør det da piv godt på kamera. Glæder mig til at se flere 🙂
  Og i øvrigt god længde, tit har videoer det med at blive alt for lange, og så mister jeg fokus 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er jeg bare rigtig glad for du synes, tusinde tak og så fedt du kigger med : ))) Jeg vil i hvert fald forsøge at de ikke skal vare så lang tid… det orker man altså ikke, heller ikke mig selv : )))

 8. Rigtig god video – og tak for alle dine gode tip.
  Ved du om man kan købe oriflame i butikkerne? Jeg husker det faktisk kun som et postordrefirma fra 80’erne 😉

 9. Bettina skriver:

  Super video – og tiltag. Tak for det. Nu skal den BB creme prøves..cyklen må pumpes, og afsted jeg skal-;)

 10. Jo's skriver:

  Så bliver du altid nød til at give et praj om det var den cykeltur værd ; ))) Det håber jeg i hvertfald : )))

 11. Tanya skriver:

  Hej Johanne
  Supergodt indlæg, du gør det så fint! Er meget misundelig på din fine hud, jeg synes jo slet ikke du behøver nogen base (bare det var mig).
  Jeg har rigtig mange blodsprængninger i næsefløjene som ikke kan dækkes helt med min concealer (synes faktisk ellers at den billige jeg har fra Rimmel er helt udmærket), men jeg er heller ikke til det alt for makeuppede look, så det gør ikke så meget. Jeg synes heldigvis det er nemmere at acceptere sine småskavanker med alderen (og det er jo heldigt, når der bare kommer flere af dem!)
  Jeg er i øvrigt også ganske tilfreds med Garniers BB-cream, har ikke rigtig råd til de dyrere udgaver, så den er glimrende til mig og min pengepung 🙂

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Tanya, nu er den dårlige opløsning jo meget taknemmelig for huden.. men tro mig jeg har også både urenheder, karprængninger på kinderne og dybe pore, men har det som dig. Det er nemmere at acceptere skønhedsfejlene når man er blevet lidt ældre. Faktisk sætter jeg pris på min hud og tænker tit… at det kunne være meget værre : )
   Iøvrigt fik jeg at vide til en samtale på en klinik omkring netop min karsprængninger på kinderne at de gav lidt glød i kinderne og ikke var noget at få ordnet, men tilgengæld at mit øjenparti hang og ville flot med botox… tak for kaffe siger jeg bare og gik der fra min accept at kinderne, men med tvivl om mit øjenparti virker lidt tungt : ( Dog nægter jeg at give efter for botox i en alder af 36 år : )

   Garnier laver nogle udenmærket BB creams : ))) Ellers laver L’Oreal også en god BB til en god penge : )))

 12. Anja skriver:

  Super god og informativ video. Jeg har gang i min første BB cream fra Origins – super super lækker og de har rigtig mange nuancer at vælge imellem. TOP lækker cream.

  Jeg er ikke helt dus med at bruge pudder, måske jeg skal øve mig lidt.

  • Jo's skriver:

   Ville gerne prøve Origins BB… de laver nogle fine produkter synes jeg : ))) Fedt hvis video kunne kaste lidt info af sig : )))

 13. Bettina skriver:

  Hej igen.. Jeps det var cykelturen værd -:).. Købt BB fra Vichy og pudder fra L’oreal.
  Concealer mangler – er ikke helt sikker på, hvilken jeg skal vælge.

  Tak for alle dine gode tips..

  • Jo's skriver:

   Den BB fra Vichy er bare blevet så populær og det fortjener den bestemt også : ))) Håber du bliver glad for den : )))
   Mht til concealer ved jeg jo ikke hvor gammel du er og hvad du vil dække? Vil evt gerne give et par tips til nogle du kan prøve hos Matas eller lign : )))

   • Bettina skriver:

    Det vil være herligt med vejledning til concealer. Har brugt clarins – trænger til ar prøve noget nyt.
    Er 41 år. Rødblond og lys i huden. Den skal gerne dække de sorte rander og de andre steder, du omtaler i din video -:)
    Jeg overvejer den, du selv er fan af fra oriflames. D

    • Jo's skriver:

     Hvis den skal dække meget er den viste sorte pen fra Sensai virkelig god ellers kan jeg også rigtig godt li Nars’s creme concealer… den dækker også fint, men den skal man bare arbejde hurtig med, men holder tilgengæld godt. Og hvis du ikke skal dække så meget, så er Oriflame super : )))

     • Bettina skriver:

      hej igen. Hvor køber jeg Sensai concealer? Køber du den på nettet??
      Hvilken nuance skal jeg vælge – fra både Sensai og Oriflame?

 14. Lene skriver:

  Hvilken BB creme er bedst, synes du?

  • Jo's skriver:

   Jeg har jo langt fra prøvet alle BB’s og hvis jeg skal anbefale dig én ville det være nemmere hvis jeg kunne se din hud, men som udgangspunkt er Vichy Idealia nok den jeg har hørt mest positivt om og bruger den også selv : )))

 15. Camilla skriver:

  Hej! Jeg er lige blevet 4o år og har sort/mørkebrunt hår/øjenbryn og blå øjne. Hvilken farve kohl blyant vil du anbefale? Bruger normalt sort. Og hvilken nuance concealer vil du anbefale? TAK 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg vil for alt i verden gerne svare og det ville tage ingen tid hvis jeg havde dig i makeupstolen. Men det er så individuelt hvad der klæder os og hvilke nuancer vi skal bruge når det kommer til makeup, så uden at have mødt dig kan jeg desværre ikke svare : (

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *