LÆSERANMELDELSE: VI TESTER HJEMMEBLEGNINGS KIT TIL TÆNDERNE.

1-2011-09-2419Jeg synes det er spændende når I læsere anmelder produkter… Karina fra kvium.blogspot.com har lagt tænderne til BeconfiDent og lavet en anmeldelse med billeder til os. (Jeg har ikke selv testet endnu, da jeg selv fik en tandblegning tidligere på året og ikke synes jeg trænger lige pt). Der er snart mulighed igen for at lave en anmeldelse til bloggen, så hold øje med bloggen i næste måned.

Karina skriver om produktet: Jeg har været så heldig at få lov til at teste det smarte tandblegningssæt til hjemmebrug fra Beconfi’Dent. Jeg blev virkelig begejstret da jeg læste om metoden på Jo’s blog, for jeg har længe haft lyst til at gøre noget ved mine tænder og samtidig strider det virkelig imod hvad jeg ellers bruger hvis jeg skulle proppe en masse kemi ind i munden.

Sættet jeg modtog indeholdt både et blegesæt med skinner og en gel og så en smart tandblegningspen til at friske smilet op. Da jeg modtog sættet gik jeg straks igang. Skinnerne i pakken skal først formes så det passer nøjagtigt på ens tænder. Det gør man ved at opvarme skinnerne i kogende vand og efterfølgende bide sammen, presse dem mod tænderne og forme dem inden de stivner igen. Det var virkelig nemt og efter 5 minutter havde jeg skinner nøjagtigt tilpasset min mund.

Herefter børster man tænderne let uden tandpasta – lægger en tynd stribe af den færdige gel i skinnen og tager dem på. Det skal virke i ca 10 minutter og hele tiden sidde tæt på tænderne. Bagefter børster man igen tænderne let – og undgår efterfølgende helst kaffe, the og andet misfarvende i 4 timer. Så behandlingen skal altså lige planlægges uden om måltider og kaffedrikning. Jeg gjorde det om aftenen lige inden sengetid, så den rensende gel fik længst muligt tid til at virke.

Det var virkelig overraskende nemt! Jeg har rigtig følsomme tænder og tandhalse og jeg var indrømmet noget bekymret for om det ville isne og svide når jeg påførte gelen. Men der var intet at mærke – og allerede efter første behandling kunne jeg se en lille forskel. Jeg har i alt haft skinnerne på 8 gange – og jeg er virkelig begejstret for resultatet!
På det medfølgende “Shade Guide” – eller farvekort – kan jeg se, at jeg før behandlingen lå på farve 8-9 og i dag efter 8 behandlinger er nede på 2-3. Det er alligevel 5 nuancer på SÅ kort tid!?

Jeg håber billederne viser resultatet tydeligt nok. Det er svært at forevige helt præcist, men folk omkring mig kan sagtens se at der er sket noget. Det er fantastisk!

Som supplement til behandlingen med skinner har jeg brugt den smarte pen. Det er samme gel, men i en lille pen med en pensel på. Man kan så pensle de tænder man gerne vil gøre lidt ekstra for, elller eventuelt koncentrere sig om en bestemt misfarvning. Her påfører man gelen med penslen – sørger for at læberne ikke berører tænderne i 3 minutter, så den kan tørre helt og lader den så bare sidde på. Den forsvinder efterhånden og virker blegende på samme måde som behandlingen med skinner.
Jeg har kun brugt pennen et par gange, men glæder mig virkelig til at have den i tasken, så jeg nemt kan holde de nye hvidere tænder ved lige og opfriske smilet lidt ekstra.

Jeg er fan af produktet. Det er langt mere effektivt end jeg havde turde håbe på. Det er nemt. Det er hurtigt. Det giver flotte tænder. Det er ganske enkelt bare effektivt. Beconfi’Dent får også kæmpe plusser herfra for de mange økologiske ingredienser. Jeg elsker at jeg selv kan blege mine tænder uden at være hård ved dem og ødelægge emaljen.

Jeg sender mine bedste anbefalinger efter Beconfi’Dent og er ikke i tvivl om at jeg vender tilbage efter et blegesæt en anden gang. Men lige nu vil jeg tage på sommerferie og smile til alle med mine fine hvide tænder”.

Hvis du også vil prøve produktet kan du købe det HER med rabatkaode –  BLOGGER2013/6 – Og giver 20% rabat på de første 2 produkter der købes.
(Bloggen indeholder IKKE Affiliated links og laver IKKE sponseret indlæg).

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review, GUEST BLOGGERS. Bogmærk permalinket.

11 svar til LÆSERANMELDELSE: VI TESTER HJEMMEBLEGNINGS KIT TIL TÆNDERNE.

 1. Anja skriver:

  Nej, hvor fedt – gid jeg også kunne, men jeg har en halv plast fortand så det vil ikke blive godt 🙁

  • Jo's skriver:

   Jeg har delvis plastik på mine 4 fortænder og jeg har fået dem bleget et par gange i min levetiden uden nogen synlig farveforskel på plastik og tand : )))

 2. Miriam Poulsen skriver:

  Jeg er nødt til at være ærlig og sige, at jeg simpelthen ikke kan se forskel… Men det kan selvfølgelig være, det er mine øjne, der fejler! 😉

  • Jo's skriver:

   Jeg kan nu godt se farven ser koldere og mindre gule ud på øverste : ) Men tror heller ikke man skal forvente de 10 farvenuancer hvidere tænder på produktet, men lidt nuancer kan også være nok : )))

 3. Lina skriver:

  Jeg kan heller ikke se en forskel på billederne :/

  • Jo's skriver:

   Prøv at se om du ikke synes tænderne virker mere gule på nederste billed… det synes jeg nemlig de gør : )))

 4. Anja Kis Svendsen skriver:

  Jeg synes også det er svær at se på billederne, men anmeldelsen er bare så god at jeg bliver helt fristet….

  • Jo's skriver:

   Jeg tror i hvert fald Karina er ganske tilfreds og jeg springer selv på og prøver når mine tænder er blevet gullige igen efter sidste tandblegning jeg fik : )))

 5. Christina Trevierko skriver:

  Hvad er forskellen på det sæt du har testet og så en pind som denne https://perfect-body.dk/tandblegningspen
  er det det samme gele de bruger og hvilken en er bedst?

  • Jo's skriver:

   Det ved jeg faktisk ikke. Jeg har ikke selv testet ovennævnte produkt.. det var en læser der testede : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.