MÅSKE SKULLE MAN ALLIGEVEL EJE ÉN??

1-2013-05-252 Mon ikke vi kender denne her alle sammen. Jeg kan i hvert fald huske i mine yngre år at jeg aldrig rigtig blev dus med den… Forleden da jeg var på frisørlageret for at købe lidt ind til håret, faldt mine øjne straks på denne her Softstyler og manglede lige pludselig sådan én. Og det smarte ved denne her er faktisk er at den er lavet af gummi, kan slås sammen og passer faktisk til de fleste hårtørrer. Denne er fra Ultron, men der er masser af firmaer der producere hårartikler der laver dem. Prisen svinger bredt fra om 50 kr og opefter. Det er bare at Google.

En Softstyler, også kaldet Diffuser er faktisk rigtig smart hvis du vil fremhæve krøllerne eller øge ekstra volume i håret.

For at fremhæve fald eller krøller:

1. Håret skal være håndklædetørt eller i hvert fald halvvådt. Derefter kom et produkt i netop til at lave krøller med. Aveda har f.eks. lavet en super serie der hedder “Be Curly” som kan bruges til formålet.

2. Sæt Softstyler på din hårtørre, vend hovet nedad og føn lige direkte op i håret.

3. Derefter sørg for at løfte Softstyler helt op til hårrødderne. Lad Soft Styler virke i 10-15 sekunder inden du gentager samme proces rundt i hele håret.

4. Ret dig op igen og føntør derefter håret tørt med Softstyler. Gentag indtil længder og spidser er tørre.

5. Slut evt. af med et finish produkt shinespray eller serum for glans og at samle krøllerne… Ellers brug en saltvands spray for at lave et mere “messy” look.

Hvis du vil lave volume med Softstyleren, kan du skífte krølle-produktet ud med et volume produkt, f.eks. “Lift Vertige” fra Kérestase til hovedbunden eller Aveda’s “Pure Abundance Style Prep”til hele håret.

1. Vend hoved nedad og placer Soft Styleren fladt mod hovedet. Bevæg herefter forsigtigt føntørren rundt i håret imens den blæser på lav styrke.

2. Løft op i håret med Softstyleren, så det får et ekstra løft. Foruden håret bliver tørt tilfører du også håret volumen.

3. Slut altid af med kold luft efter den varme for at bevare volumen og formen i håret.

Dette indlæg blev udgivet i HAIR, hairgadgets, hairstyling. Bogmærk permalinket.

9 svar til MÅSKE SKULLE MAN ALLIGEVEL EJE ÉN??

 1. Måske man skulle tage og finde sin softstyler frem igen? 🙂

 2. Har brugt softstyler siden jeg begyndte at bruge en føntørre. Det er et must, når man har fint hår med krøller/fald som mig, og ikke gider glatte håret hver dag 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg ser ogaå en idé med den som jeg egentlig aldrig selv har forstået… lige indtil jeg var på ferie og der var en softstyler på hotelværelset : )))

 3. Louise T. skriver:

  Min ligger også langt inde i skabet – der forsvandt den ind, da GHD’en flyttede ind. Men måske man skulle udfordre sit krøllede look?
  Drømte i hvertfald i nat, at jeg havde de vildeste lange dukkekrøller – i LILLA!

 4. Helle D. skriver:

  Jeg bruger altid diffuser til mit naturkrøllede hår. Det gør bare en kæmpe forskel. Og så kan jeg også kun anbefale Avedas krølleprodukt, som du nævner.

 5. Trine skriver:

  Hej.
  Jeg ved at dette er et gammelt indlæg men tager chancen alligevel 🙂
  Jeg har forgæves søgt efter en softstyler/diffuser i blød gummi – som den på billedet.
  Kan kun finde dem af hård plastik.
  Nogen der kan fortælle mig hvor jeg finder én i blød gummi?
  Mange tak og god dag 🙂

  Trine

 6. Trine skriver:

  Hov – glemte lige at sætte hak i “giv besked om nye indlæg” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.