15 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE “SORT”

1-IMG_3594
Da jeg tidligere i år var i Californien og bl.a. shoppede hos min favorit “beauty supply store” Naimie’s, spurgte jeg efter det hotteste produkt til håret. Dette var uden tvivl Miracle Hair Treatment og udover den pæne ingrediensliste, så er produktet også lidt af et multi produkt og dem er jeg stor fan af.

Black “Miracle Hair Treatment” er et 15 i et produkt til håret:

– giver shine
– blødgørende
– gør håret lettere at rede ud
– forebygger “frizz”
– fugter
– beskytter mod luftfugtighed
– reparere tørt og ødelagt hår
– beskytter mod varme styling redskaber
– fremhæver fylde
– beskytter farvet hår
– indeholder UV beskyttelse
– styrker håret
– giver volume
– plejer hovedbunden
– virker med det samme

Produktet inderholder silkeproteiner, vitamin B5, antioxidanter,  grøn te og  Aloe vera. Oveni er produktet ikke testet på dyr, fri for parabener og sulfater, samt gluten.

Jeg har brugt det i den nederste del af håret i en uges tid og er ganske tilfreds. Kan mærke det fugter, blødgøre og samler mine naturkrøller. Mangler dog at style håret i produktet. Og kan se på det hele at jeg nok er nød til at bestille noget mere at dette hår- lækkeri til mit lange garn… det kan nemlig godt gå hen og blive afhængig.

Dette indlæg blev udgivet i Black 15 in 1, HAIR. Bogmærk permalinket.

6 svar til 15 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE “SORT”

 1. Louise T. skriver:

  Hvor køber man vidundermidlet?
  For det lyder som noget for mig – uden silikoner? Ja tak 😀

  • Jo's skriver:

   Jeg kan se man kan købe det på udenlandske sites, feks ebay og amazon. Jeg købte jo min flaske da jeg var i USA : )

 2. Henriette skriver:

  Den må jeg have til mit hår!! Kan den købes her i Danmark?

 3. Det lyder jo helt fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.