DEN STORE VASKE GUIDE

1-Collager60-002Der er nu intet som at få vaske ansigtet i badet om morgenen… Det er et ”must” for mig HVER morgen.

Her 9 stk at vælge i mellem… hvis du kunne vælge en af dem, hvilke én skulle det så være?

De skummende ansigtsvask:

 1. Facial Cleanser fra Purely Professional – Meget mild, men rensende uden at udtørre huden. Indeholder kamille der beroliger huden. Uden parabener, sulfatfri, parfume og allerginfremkaldende stoffer. Kan bruges til al slags hud.
 2. Foaming face wash fra Green People – Velduftende øko vask med bl.a. grøn te. Uden sulfater, parabener, alkohol, syntetisk parfumer. Har også effekt på uren hud. Til alle hudtyper
 3. Neutral face wash – Vasker huden ren uden at udtørre, Indeholder ikke parfume, parabener eller farvestoffer. Kan bruges til alle hudtyper.

De fugtgivende ansigtsvask:

 1. Ultimate cleasing oil fa Shiseido – Rensende olie til ansigt og krop, især velegnet til af få vandfast foundation og solcreme af med. Beskytter uden mod at udtørre. Til alle hudtyper.
 2. Cleeanse ans smooth face balm fra Balance Me – Økologisk ansigtsvask med havregryn, der er spækket med hud-godter. Lige fra kakaosmør til vitamin E og koriander. Uden parabener, sulfater, mineralske olier og farvestoffer. Velegnet tør og sensitiv hud.
 3. Gentle hydrating cleanser fra Elizabeth Arden – Rensende og beroligende ansigtsvask i cremeudgave. Til tør og sensitiv hud.

De klassiske ansigtsvask:

 1. Cleansing gel fra Estelle & Thild – Økologisk vask til ansigtet med bl.a. advocado olie og mandel olie. Indeholder ikke parabener, parfume, sulfater, siliconer og farvestoffer. Velegnet til saart og sensitiv hud.
 2. Purifying cleasing gel fra Exuviance – Mild, men dybdderensende ansigtsvask uden sæbe. Opretholder hudens naturlige fugtbalance. Til alle hudtyper, også sensitiv hud.
 3. Purifying cleansing gel fra Sephora –  All round rensende sæbefri ansigtsvask , bl.a. til vandfast makeup. Uden parabener. Til de fleste hudtyper.

Godt tip til efter du har vasket dit ansigt lad ansigtet lufttørre og brug din dagcreme eller natcreme når ansigtet stadig er let fugtigt. Ellers brug en facial mist eller ansigtsvand – God vask : )

Jeg gæsteblogger HER i dag med gode sommertips…

Dette indlæg blev udgivet i Balance me, Elizabeth Arden, Estelle & Thild, Exuviance, Green People, Neutral, PRODUCTS/SKINCARE, Purely Professional, Sephora, Shiseido. Bogmærk permalinket.

21 svar til DEN STORE VASKE GUIDE

 1. Lullumut skriver:

  Jeg bruger ret ofte den fra Neutral, og så er den også til at betale – elsker den 🙂 Den fra Nuxe er altså også ret god, den lyserøde til ca.145kr. Som fløjl på kinderne.

  • Jo's skriver:

   Enig : ) Neutral’s er altså rigtig god.. den har jeg virkelig brugt meget : ) Kender slet ikke det mærke Nuxe… det må jeg se lidt nærmere på : )

 2. Jeg ville nok prøve Purifying cleasing gel fra Exuviance af dem du har listet.
  Den eneste jeg rent faktisk har prøvet er Neutrals, som slet ikke fungerer for min hud, desværre.

  • Jo's skriver:

   Men heldigvis at der findes så mange forskellige produkter til forskellig hud : )))

 3. Jeg ville vælge nummer 2. Jeg har før brugt deres natcreme fra samme serie, og den er fantastisk! Og så synes jeg, det føles utroligt lækkert med skumrens 🙂

 4. Diala skriver:

  Thank you so much for this guide!

 5. Guapizimo skriver:

  Jeg har kun prøvet én af dem du viser, den er jeg tilgengæld også vældig glad for! Det er den skønne sag fra Balance Me, min hud elsker den 😀

 6. Jo's skriver:

  Den glæder jeg mig til at fugte ansigtet med til vinter… er vild med duften og ingredienserne : )))

 7. Jeg har slet ikke prøvet nogle af dem du viser, men jeg er helt klart til dem der skummer… i hvert fald bare lidt.
  Lige nu bruger jeg en rest jeg har fra Biotherm og ellers én jeg har fået fra Rounborg, som i øvrigt er rigtig god.

 8. Mille Sofie skriver:

  Jeg har meget dårlig erfaring med Facial Cleanser fra Purely Professional 🙁 Jeg vandt den i en konkurrence, og glædede mig sådan til at prøve den, da jeg havde hørt rigtig godt om Purely Professionals produkter. Desværre udtørrende den min hud rigtig meget og så fik jeg vildt mange bumser af den! Men efter jeg stoppede med at bruge den har min hud haft det rigtig godt! 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg synes jeg høre ind imellem at skum ansigtsvask kan virke udtørrende, men har selv sart hud og bruger selv Purely’s, men uden problemer… det er en af mine all time favoritter : )))

 9. Iben J. S. skriver:

  Jeg bruger neutral, dejlig skummende. Så den står fast i min bruser, synes det er nemmest at rense ansigtet når man alligevel er i bad.

 10. Anja Kis Svendsen skriver:

  Jeg ville prøve denne her:
  1.Ultimate cleasing oil fa Shiseido – Rensende olie til ansigt og krop, især velegnet til af få vandfast foundation og solcreme af med. Beskytter uden mod at udtørre. Til alle hudtyper.

  Har faktisk ikke prøvet en eneste af dem du nævner, synes ellers jeg har prøvet mange.
  Mit renseprodukt skal være fedt og fugtende, kunne tage makeup af og rense anisgtet på samme tid … og så skal det være let at vaske af med en klud til sidst. Nogle der siger krævende?

  • Jo's skriver:

   Jeg orker altså heller ikke det skal være for besværligt at vaske makeuppen af og selvfølgelig må vi gerne være krævende : )))

 11. Anja skriver:

  Jeg har i mange år haft en foaming clenser fra Jurlique i badet. Den er super. Skummer lidt og er prima til min sarte hud. Har også en fra Ahava som jeg er ved at blive ret glad for 🙂

  Nogle aftener orker jeg det ikke og så bliver det bare en vaskeklud 🙂

  Er alligevel rigtig stolt af at jeg får det gjort hver morgen (og det er fordi det står i badet) og næsten hver aften – go rutine 🙂

 12. Christel Skov skriver:

  Jeg er så glad for Ole Henriksens ansigts rend at jeg ikke ville eksperimentere med andre!!

 13. Mette skriver:

  Ville klart prøve balance me. Men nu kommer jeg ovre fra beautyspace, hvor Anette har lært mig, at det er nok at rense/vaske huden om aftenen og så blot bruge en vaskeklud om morgenen. Så får du også en skånsom eksfoliering 🙂

 14. Nanna Freving skriver:

  Virkelig en dejlig blog du har!!

  Nanna Freving // http://www.nannafreving.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.