HVAD DU MÅSKE IKKE VED OM DIN ESSIE…..

1-Collager72-002
Der er intet bedre end når der popper interessante nyheder op på mailen… Essie er nemlig blevet delt op i to!… Og hvad betyder det så ?

Essie skal fremover tilpasse sig forskellige markeder og behov…d.v.s Essie som sælges til os almindelige forbruger i f.eks. Matas, har en ny formel, hvor bl.a. fokus er på en nemmere påføring. Essie Professional har derimod fokus på den professionelle kvalitet og holdbarhed, som man forventer ved en professionel service i salonen eller på negleklinikken og er således den originale formel.

Husk konkurrence HER og video guide coming up!

Dette indlæg blev udgivet i essie. Bogmærk permalinket.

9 svar til HVAD DU MÅSKE IKKE VED OM DIN ESSIE…..

 1. MetteG skriver:

  Interessant men jeg er lidt bekymret over om det betyder, at den version til os almindelige dødelige så får dårligere holdbarhed til fordel for den lette påføring. Det lyder lidt sådan og jeg er meget tilfreds med Essie som jeg både finder nem at lægge på og rimelig holdbar.

  • Jo's skriver:

   Jeg tror nu den største ændring bliver flasken og børsten.. er sikker på de forsat bevare deres kvalitet : )))

 2. Pingback: VIDEO GUIDE: HURTIG STYLING TIL DE KRØLLE-TRÆNGENDE | Jo's Makeup Blog

 3. Anette skriver:

  Tak skal du have – jeg vil også holde øje med kvaliteten. Jeg er Essie-fan. Det er pudsigt, at Essie er drugstore-mærke i USA (og koster det halve), mens det her i Danmark bliver solgt “finere” steder som Magasin m.m.

  • Jo's skriver:

   Det vidste jeg slet ikke… jeg tror ikke de ændrer på kvaliteten, tværtimod tror jeg kun de bliver bedre : )))

 4. Lene Nielsen skriver:

  Er helt vilde med de lækker farver, men de neglelakker som jeg har købt ( 5 stk.) er alle med en tynd børste som er meget svær at lægge på så det bliver pænt, bruger ofte neglelak, så jeg er ikke nybegynder og der er kun ved Essie de er svære at få jævnt, er der kun mig der har det problem, og hvad gør i andre for at undgå neglene bliver grimme?

  • Jo's skriver:

   De tynde børste er nok mere for professionelle, som Essise selv skriver, men prøv at gå efter dem med tykke børster… tror også det måske er derfor det driller dig : )))

 5. Line Høj skriver:

  Jeg elsker Essie, men nogle gange kan det altså godt være svært at få lakken til at ligge jævnt. Håber, det bliver løst nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.