6 TING DU MÅSKE IKKE BØR GÅ GLIP AF….HVIS DU SPØRGER MIG!

1-2011-09-2423
1. J Lindeberg åbner deres aller første dame butik her i København.. Og  det er altså den aller første dame butik i hele verdenen… Jeg er FAN og har svaghed for nordisk design, især det svenske. Jeg glæder mig til at smutte forbi når de åbner denne uge i Illum og se deres gennemførte kollektion for AW13.

2. “Kuren” som jeg vist nok har nævnt et par gange efterhånden.. HER, HER og HER. Den kan du få smidt i nakken, ja næsten da i hvert fald… Purely Professional er glade og giver 50 % på deres velomtalte Treatment 1 og jeg kan kun give den mine varmeste anbefalinger. Klik HER eller klik på headeren, så ryger du direkte i shoppen. Og husk det er kun i August du får fugt-boost til halv pris!

3. Neeeej det jo løgn, men det er det ikke… I samarbejde med L’Oreál Professionel bliver der nemlig delt nogle lækre goodiebags ud her på bloggen i denne uge… Og kan vist godt love for at man gerne vil have fingrene i dem – STAY TUNED!

4. Bedste beauty selskab får du vidst ikke, men du skal være hurtigt for det er der ret mange der allerede ved! Miss Beautyspace og Jyllands-Posten har lavet et fint arrangement i Aarhus i september (og som vi Københavnere kun kan drømme om). Du kan tilmelde dig lige HER og sikre dig et billet, goodiebag og en signeret udgave af min nr 1 beauty bog  ’Slip Rynkehysteriet – flot hud uden hokuspokus’.

5. TREsemmés lead stylist Lasse Pedersen må gerne style mit hår anytime!  Og siger bare at intet er umuligt og du kan komme i stolen hos Lasse og hans seje team kvit og frit denne uge på Copenhagen Fashion Week nok fedeste BLOW OUT BAR – Du finder den på Nytorv, København K fra d. 8. august – 10. august mellem kl. 12-18. Men hav i mente der kan være kø.. men det gør ikke noget for der cool tunes fra DJ’en på tagterassen.

6. Og skal du være ejer af en af de her vanvittig lækre goodiebags fra L’Oréal Professionel, så må du hellere være med hvor det sker! For på bloglovin bliver du nemlig opdateret med seneste nye blog indlæg fra bloggen HER og alle dine andre ynglings blogs. Og har du en blog på bloglovin, så skriv den her i kommentarfeltet, så kan jeg også følge med hos dig.

Ikke at glemme de 3 lak-heldige, som har vundet en masse negle-guf – Pernille Juul – Lene L (fra bylausdahl.dk) – Signe/Copenhagen kiddo – Stort tillykke til jer.. send mig fluks en mail med jeres adresser : )

Dette indlæg blev udgivet i Anette Kirstine Poulsen, BEAUTY TIPS, Beautyspace LIVE, Follow me..., GIVE AWAY, Ikke kategoriseret, Jo's Beauty Event. Bogmærk permalinket.

21 svar til 6 TING DU MÅSKE IKKE BØR GÅ GLIP AF….HVIS DU SPØRGER MIG!

 1. Baysen skriver:

  Tak for gode tips, Jo! Må simpelthen finde nogle penge på min ellers tomme konto, så jeg kan komme ind og møde den skønne Anette 😉

  Når nu du spørger, så kan du finde min blog Polishing Life på Bloglovin 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er jeg sikker på din tomme konto og dig vil blive glade for : )))) Og jeg følger dig jo selvfølgelig allerede på bloglovin… det gjorde jeg allerede også da du bloggede på din gamle blog BP : ))))

 2. Den blowbar bliver jeg vist nødt til at kigge lidt på! 🙂 Du må meget gerne følge min blog ilovemymascara på bloglovin 😉

  • Jo's skriver:

   Man kan jo nærmest blive nød til det ; ))) Og jeg følger allerede dig blog på bloglovin og har gjort det læææænge ; )))

 3. Lene L skriver:

  Juhuu, det er jo mig!! Jeg har sendt dig en mail, og du skal da selvfølgelig være velkommen til at følge mig på By Lausdahl 🙂

  • Jo's skriver:

   Har fået din mail : ) Du får fineste negle : ))) Så er jeg meldt som follower på Bloglovin : )))

 4. Lise-P skriver:

  Jeg er så glad for at Anette kommer til Århus, der skal bare købes billet 🙂
  Jeg har også en blog, og den kan man følge lige her: http://www.bloglovin.com/blog/3470312/ooh-blah-blah

  • Jo's skriver:

   Hun er guld værd… bare det var mig : )))) Jeg er hermed follower på din blog : )))

 5. Sikke en masse skønne tip… jeg vil være med til det hele…
  Og nu skal det altså være, at jeg skal få prøvet den hårkur….
  Min blog hedder i øvrigt: http://www.walkinrunout.dk 😉

  • Jo's skriver:

   Til den pris må du ikke glippe den kur! Brug den i tørt og fugtigt hår… DEN ER SÅ LÆKKER : ))) Så er jeg ny follower på din blog : )))

 6. Tiw skriver:

  Jeg er jo hoppet på skønhedsblogger -vognen – har fulgt både dig og Anette meget længe, så nu er jeg sprunget ud 😉 Du er meget velkommen til at følge min blog, hvis du finder den interessant: http://www.bloglovin.com/en/blog/9909027 🙂

  • Jo's skriver:

   Hvor fedt med noget mangfoldighed… der er altid plads til flere skønne blogs i cyberspace. Jeg er hermed meldt som fast følger på bloglovin : )))

 7. nina skriver:

  gode tip 🙂

 8. Birgitte B skriver:

  Jeg er for længst ‘signed up’ til at følge dig på Bloglovin. Efter fin anbefaling fra Anette fra Beautyspace 🙂
  Min egen blog kan følges på Bloglovin. Den finder man her: bb2605.blogspot.dk

 9. Signe/cph kiddo skriver:

  Wuhu, det er så skønt at have vundet 🙂 jeg sendte dig først en mail igår, jeg håber du fik den 🙂 god modeuge,
  Kh Signe

  • Jo's skriver:

   Jeg har fået din mail og din adresse er sendt videre.. håber du snart modtager præmien : )))

 10. Pernille Juul skriver:

  Hej jo, jeg var en af de heldige neglelakvindere, har du modtaget mail med min adr. fordi jeg fik den retur første gang.

  Kh Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.