VIL DU TESTE LAK??

1-vipper-001
DER SKAL TESTES LAK… Og ikke hvilken som helst lak! Det er CND’s nyeste skud i deres lakfamilie.

Vinylux er virkelig blevet en af mine “all time” favorit lakke, så nu vil jeg høre hvad I læsere synes. Jeg skal bruge 5 der vil lægge hænder til lakken der lover en uges holdbarhed og er lige så nem at fjerne som en almindelig lak.

Hvis du vil teste Vinylux og topcoat, samt lave en anmeldelse til bloggen med billed, så smid en kommentar, så sender jeg en mail til de 5 læsere der skal teste senest i morgen. Håber I vil være med?!

Du kan læse tidligere indlæg om Vinylux HER.

Husk jeg trækker en masse vindere af bloggens store konkurrence i  morgen.. læs mere HER hvis du gerne vil deltage.

Dette indlæg blev udgivet i Dear readers review, PRODUCTS/NAILS, Vinylux - CND. Bogmærk permalinket.

114 svar til VIL DU TESTE LAK??

 1. Josefine Lauritsen skriver:

  Jeg vil meget meget meget gerne teste:)

 2. Lise-P skriver:

  Ja for hulen, om jeg vil teste, det vil jeg da 🙂

  Er vild med Gellack, så er spændt på om denne kan matche 🙂

 3. Kirsten Hansen skriver:

  i mit job er der oftere mere …. end lagkage, så hvis jeg skal have en neglelak på i en uge, skal den virkeligt være holdbar, så jeg er med!!!

 4. Signe skriver:

  Jeg vil gerne teste! Mine negle trænger gevaldigt!

 5. Anilla skriver:

  Jeg vil da gerne teste. Elsker neglelak.

 6. Pernille Ø. skriver:

  Jeg er med på en tester 😉

 7. Kathrine Stjerslev skriver:

  Jeg vil meget gerne teste vinylux lakkerne! Jeg elsker neglelak og er selv ejer af rigtig mange neglelakker! Jeg synes at det er så feminint at der er farve på neglene, så derfor ville jeg elske at teste vinylux lakker!

 8. Birthe R. Nygaard skriver:

  Rigtig gerne. ♡♡

 9. Denise Pedersen skriver:

  Jeg vil meget gerne hjælpe 🙂 Elsker lak, og har omkring de 100, så har meget at sammenligne med i forhold til holdbarhed, dækkeevne, påførsel m.m. 🙂

  Håber meget jeg kan blive en af de 5 heldige

 10. Jane Tvede skriver:

  det ville være en ære at teste lak og elsker det <3 elsker neglelak og alle de farver og teste vinylux lakker drømmer jeg om

 11. Dorthe K skriver:

  Vildt gerne! Er nu på 3. Uge af min neglebidnings-kolde-tyrker og det er ved at være tid til lak:-) Og er faktisk ret sikker på at je ikke falder i igen når først der kommer lak på fingerbasserne!

 12. Anja Sand Bjerre skriver:

  Jeg vil bare rigtig gerne teste:) lak har det hårdt på mine negle, så det bliver testet igennem 😉

 13. Anne s skriver:

  Jeg vil meget gerne teste. Har hørt godt om dem, men er nu lidt skeptisk.. Så ville være interessant at prøve på egne fingre..

 14. Signe Odsgaard Winther skriver:

  Jeg vil også gerne teste, jeg er ved at være kørt lidt træt i min orange farve (selvom den er så pæn til solbrun hud) 🙂

 15. Josephine pedersen skriver:

  det ville være en ære at få lov til at teste et produkt. selv synes jeg at disse ærlige anmeldelser er meget mere givende og informerende end en reklame bestemt af fabrikanten.
  – jeg krydser fingre for at få lov til at bidrage med min mening og erfaring :ø)

 16. Vibeke skriver:

  Haps haps haps

 17. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Ja tak, meget meget gerne…æ

 18. Pernelle Vogelius skriver:

  Jeg vil super gerne teste 🙂
  Jeg slider simpelthen så hurtigt min neglelak af mine fingernegle, så det vil da blive den ultimative test 🙂

  Knus og kram

  Pernelle Sandra Vogelius
  psvogelius@gmail.com

 19. Baysen skriver:

  Jeg er selverklæret lakjunkie. Jeg elsker neglelak og går nærmest aldrig en dag uden. Problemet er bare, at neglelak på mig (uanset mærke) aldrig holder mere end et par dage. Og hvis der er noget, jeg ikke kan holde ud, så er det afskallet neglelak. Derfor skifter jeg lak flere gange om ugen. Det kunne jeg egentlig godt være foruden… Så jeg ville elske at teste Vinylux og se, om disse lakker kunne skære ned på lak-skift. Mine negle trænger sådan til ro, og det gør jeg egentlig også 😉

  • Lærke Bjorholm skriver:

   Hej Baysen,
   et lille tip jeg hørte her den anden dag; du må ikke vaske hænder eller have noget fedtet på neglene indenfor 4 timer før du lægger neglelak på, da negle kan udvide sig op til 2 gange, og når den trækker sig sammen igen, skal der noget mere end neglelak til for ikke at krakelere 🙂

 20. Kirstine t skriver:

  Jeg vil meget gerne teste lak. Lak på mig holder en dag så begynder det at falde af på spidserne. Så kunne være sjovt at prøve om denne lak ville kunne holde en uge på mine negle.

 21. ville utrolig gerne teste disse lækre neglelakker, da dem jeg plejer at købe ikke er for gode, kunne være lækkert med lidt forkælelse, ønsker alle fortsat god aften

 22. maria suzette Vergmann skriver:

  Jeg tester med glæde, lever i et fitnesscenter, går i bad flere gange dagligt af samme grund så neglelak holder sjældent mere end et par dage på mine fingre. Ville være fedt at finde en lak der kan holde

 23. Metteline Lykke Rasmussen skriver:

  Jeg vil rigtig gerne teste lækker lak 🙂

 24. Anja skriver:

  Jeg tester gerne, er uddannet i acryl og gele så har noget og sammenligne med 🙂 og i øvrigt også uddannet i Matas så jeg er da den perfekte kritiske testperson der har prøvet de fleste mærker 🙂

 25. karina Holse Schrøder skriver:

  Jeg vil da gerne som negletekniker teste lak…elsker bare CND produkter ♡

 26. Aino skriver:

  Det vil jeg super gerne teste 🙂

 27. Lotte skriver:

  Halløjsa, er helt tosset med lak og vil rigtig gerne teste lakkerne. Har endnu ikke prøvet en lak, som holder en uge på trods af både topcoat og basecoat……i omvendt rækkefølge selvfølgelig….. 😉

 28. nuria skriver:

  Det kunne jeg godt tænke mig! 🙂 Det kunne være sjovt at se om den kan holde til arbejdet på en campingplads i længere tid end normale.

 29. Kristina K skriver:

  Det vil jeg da meget gerne.

 30. Mette Line skriver:

  Det vil jeg med glæde teste 🙂
  Jeg er materialist, så er vant til at teste nye ting.

 31. Mia skriver:

  Tester meget gerne! 🙂

 32. Louise T. skriver:

  Jeg vil rigtig gerne teste Vinulux.
  For jeg døjer med at få lakken til at holde mere end etparfå dage :'(
  Jeg har hørt så meget godt om CND, men aldrig haft lejlighed til at prøve.
  Tak for en fantastisk blog ♥

 33. Lene Udbye skriver:

  Jeg elsker neglelak, så jeg vil gerne teste 🙂

 34. Anna-Nathalie skriver:

  Uuh det lyder lovende! Jeg vildt helt vildt gerne være med! Jeg ELSKER neglelak XP

 35. Stine Hedelund Jensen skriver:

  Ja er du tosset! De er jo for skønne de lakker!
  Jeg krydser fingre:-)

 36. Lone H. skriver:

  Jeg elsker neglelak. Har i lang tid haft gellak på, men det er så
  besværligt at få af igen. Lige nu bruger jeg alm. neglelak
  i forskellige farver – efter humør 😉
  Jeg vil meget gerne være testperson 🙂

 37. Dana Cotong skriver:

  Vælg mig, vælg mig! Lover at være den bedste forsøgskanin 🙂

 38. Charlotte Skovhuus skriver:

  Jeg vil enormt gerne teste lak 😀 jeg har ærligt svært ved at finde en lak, jeg synes holder og som jeg vil give penge for.

 39. Helle D. skriver:

  Ja, hvem vil ikke gerne teste neglelak? 🙂 Jeg har hørt så meget om denne slags neglelakker, men har endnu ikke kastet mig ud i at prøve. Dette kunne være min chance. Jeg har altid neglelak på tæerne om sommeren, men her i sommer har jeg taget mig sammen og også haft lak på fingrene, og jo længere tid, den kan holde, jo bedre 🙂

 40. Michelle Henriksen skriver:

  Jeg elsker elsker elsker neglelakker, men har vildt bløde negle og derfor holder neglelak aldrig mere end maks 1 døgn, før det begynder at falde af, så vil vildt gerne se om denne neglelak kan holde på mine negle..

 41. Line Kristensen skriver:

  Jeg har aldrig prøvet dette mærke før eller denne lak type før, selvom jeg rigtigt gerne har villet, da jeg er kæmpe neglelakfan og elsker at eksperimentere med det. Håber virkelig inderligt, at du vælger mig til at teste nogle af dem, vil blive så glad!

 42. Sofie skriver:

  Jeg er meget interesseret i at teste! 🙂

 43. Jeg vil super gerne teste og tager til Tyrkiet i næste uge… Ville være sjovt at teste der 🙂

 44. Ja,,, jeg vil super gerne teste neglelak . Tager til Tyrkiet i næste uge kunne være fint at teste der :-). Kh Ulla

 45. Marie Joost skriver:

  Det lyder lige som noget for en lakoman som mig 🙂

 46. Tina Irene Povlsen skriver:

  Ville være så fantastisk at få lov at teste den skønne lak, som jeg har læst fine anmeldelser på. Både min datter og jeg er ret så lakpjattede, og er så mere end glade for gode og holdbare lakker. – Du vil herfra ha’ mulighed for at modtage en dobbelt anmeldelse i en, da vi sagtens kan teste fra samme flaske, og du loves ikke mindst en velbeskrevet anmeldelse.

 47. Lullumut skriver:

  Uh, jeg vil super gerne teste dem 🙂

 48. Emilie da Silva skriver:

  Jo tak det ville da være fedt at teste en neglelak, der skal kunne holde en hel uge 😉 Jeg har i denne uge været nødt til at at tage ny neglelak på 2 gange, da mine neglelakker skaller af dagen efter jeg har taget det på. Hvilket er rimelig trist, må jeg sige

 49. Marie Kvist Rasmussen skriver:

  Har i løbet af sommeren haft min første CND oplevelse. Håber godt nok ikke det bliver den sidste. Jeg er fresh på test !

 50. Mine hænder og jeg vil også meget gerne teste 😀

 51. Signe Marie Munk Jacobsen skriver:

  Hvem ville dog ikke teste Vinylux lakkerne! Jeg vil ihvertfald med glæde teste det

 52. Charlotte Louise M skriver:

  Det vil jeg meget gerne!
  Jeg er for et stykke tid siden skiftet til stort set kun at bruge Depend Gellack, da jeg ikke vil have neglelak der skaller af efter 1-3 dage. Jeg hader det! Og så har jeg ikke behov for at skifte farve hele tiden, så hvis jeg kan få den til at holde en uge og fjerne det uden acetone-bad, er det perfekt! 🙂

 53. JAAAAHH!
  Jeg har lige haft surfet nettet tyndt da jeg kraftigt overvejer at prøve dem. Så jeg melder mig helt sikkert under fanerne!
  Mine hænder bliver vasket konstant, da jeg har en baby i huset, og det et jeg lidt spændt på om lakken kan klare.

 54. Mette Glerup skriver:

  Har gået med lak non-stop i 2,5 år, så jeg vil mene at jeg er en yderst kompatibel kandidat med gode referencerammer <3

 55. MetteG skriver:

  Jeg tester gerne:-) Har hørt så meget godt om Venylux så det vil jeg gerne prøve. Desværre er mine negle helt korte her efter ferien så det er ikke sikkert det gør sig så godt…

 56. Anna Lei skriver:

  Ja!:) vil jeg rigtig gerne, elsker bare lak og går altid med det:)

 57. Steffi Enggaard skriver:

  U

  • Steffi Enggaard skriver:

   Prøver lige igen :-). Kunne virkelig godt tænke mig at teste! Jeg elsker neglelak, men har virkelig svage negle, så lige gyldig hvor god en kvalitet jeg køber, holder det ikke specielt godt :-(. Så synes det kunne være spændende og se om vinylux holdte bedre 😀

 58. Amalie skriver:

  Det vil jeg vildt gerne

 59. FrkFrisk skriver:

  Årh vil elske at teste lak. Ved ikke hvad der går galt for min lak, jeg arbejder på kontor, har hårde negle (så det er ikke fordi de bukker om), og synes ikke mine fingre har et specielt hårdt liv generelt. Men stadigvæk synes jeg mine fingre ser skrækkelige ud efter få dage. Så måske det kunne være fremtidens mærke for mig – jeg håber 🙂

 60. Sanne Rise Larsen skriver:

  Ohhhhr, jeg vil mega gerne teste. Det kunne være rigtig spændende. Og de ser så fine ud de lakker der <3

 61. Sarah Bauer skriver:

  Nøøj! Jeg ville da ikke have noget imod at teste lak 😀

 62. Laina espenes skriver:

  Jeg vil også meget gerne teste. Specielt den gule er jeg spændt på at se hvordan tager sig ud, da jeg ikke har gode erfaringer med pigmentering/dækkeevne af gule lakker førhen.

 63. Mette K. Frederiksen skriver:

  Det vil jeg virkelig gerne. Jeg har normalt et problem med at få lak til at holde ordentligt på mine negle. Dette er dog blevet bedre efter at jeg er begyndt med gellack, men jeg er meget nysgerrig efter at sammenligne hvordan CND’s vinylux vil holde hvis man sammenholdte det med de andre alternativer der er.
  Derudover ville jeg virkelig gerne finde noget der kunne gøre, at jeg ikke behøvede at skifte lak hver anden dag og som måske ikke var så omstændigt som gellack :/
  Jeg håber virkelig at jeg kan få lov til at teste det 🙂

  – Mette

 64. Marianne L skriver:

  Jeg melder mig da lige på banen. Kunne være rigtig interessant at prøve 🙂
  Selvom det er lidt grænseoverskridende at have den samme lak på i en hel uge 😀

  Kh Marianne L

 65. Line Riis Kruse skriver:

  Jeg er altid på jagt efter lakker der holder mere end en dags tid eller 2. Derfor vil jeg meget gerne være med til at teste de nye vinylux lakker.

 66. Maja-Louise Christoffersen skriver:

  Jeg tester gerne

 67. Ida D skriver:

  Som alle de andre, vil jeg også gerne teste. Er ret skeptisk, jeg synes ikke, at nogen lak holder mere end to dages tid på mine negle. Desværre. Måske er jeg bare for hård ved mine hænder. Men i hvertfald, jeg tester gerne.

 68. Natalie Khayat skriver:

  Ihh det vil jeg super gerne jeg har nemlig ikke så stærke negle så det ville være super fedt. Også fordi jeg arbejder i en bager hvor neglelakken ikke altid holder sig pæn… Jeg har selv både spejlrefleks og blog så indlægget burde ikke være noget problem. Ihh, jeg krydser digre for at di vælger mg hihi. Jeg har hørt så meget godt om disse lakker!!!

 69. Julie JT skriver:

  Jeg vil utrolig gerne! 🙂

 70. Karina skriver:

  Det lyder godt nok lovende! Jeg har 20 negle, som gerne vil teste 😉

 71. Lisa skriver:

  Jeg vil meget gerne teste CND’ lakker. Jeg har gennem flere år brugt lakker fra især Essie og L’Oreal, men har selvfølgelig også en masse andre, så vil mene at jeg har nogle temmelig fine referencerammer at sammenligne ud fra. Desuden er jeg blevet god til at lave mønstre på mine negle, som jeg har nogle særlige små værktøjer og speciallakker til, selvom jeg dog for tiden foretrækker mine negle ensfarvede. Må ærligt indrømme at jeg aldrig har prøvet CND’ lakker, så det ville da være sjovt!
  Jeg dyrker triathlon og flyver svæveflyvning i min fritid, så lakken vil blive udsat for lidt af hvert 🙂

 72. Ulrika skriver:

  Det har jeg virkelig brug for! Den sidste lak jeg købte begyndte at falde af efter TYVE MINUTTER! Ville være så fedt hvis det virkelig virkede, ved ikke hvad jeg gør forkert..:)

 73. Nanna F skriver:

  Åh jeg har hørt så meget om dem! Har aldrig prøvet – vil super gerne hjælpe :)!

 74. CamillaC skriver:

  Jeg vil meget gerne teste 🙂

 75. Eva Vejlstrup skriver:

  Jeg vil vildt gerne teste 🙂

  Har ikke prøvet dem før

  Eva // eva_vejlstrup@hotmail.com

 76. Malene Andersen skriver:

  Jeg vil gerne agere prøvekanin :-)!

 77. Dorte Daugaard skriver:

  Jeg vil også meget gerne teste! Mine hænder kunne i høj grad trænge til lidt luksus 🙂

 78. Ida skriver:

  Jeg vil rigtig gerne være med til at teste.
  Jeg er normal stor fan af chanels lakker, så det vil være spændende at se om disse holder bedre 🙂

 79. Karina Konrad skriver:

  Fedt med nye lakker, der lover lang holdbarhed. Og endnu federe at jeg (forhåbentlig) kan være med til at teste dem.
  Jeg leder nemlig efter en lak, der rent faktosk holder i længere tid end 1 dag. Jeg arbejder i butik, ogdet er hårdt for både hænder og negle. Jeg tror, jeg har prøvet alle mærker, der lover lang holdbarhed, men selv de dyreste holder ikke længere end tre dage, så er de begyndt at være grimme og slidt af i kanten – med både under- og overlak på.

  Tak for en god og inspirerende blog.

 80. pernille andersen skriver:

  Jeg tester også gerne:)

  / pernille a

 81. Maria skriver:

  Uh- det vil jeg gerne! Er vild med neglelak.. Og endnu mere vild med neglelak der er “langtidsholdbar” 😉

 82. Rikke Sørensen skriver:

  Synes det kunne være rigtig spændende at teste denne form for neglelak, jeg har før i tiden gået meget med neglelak, men har haft Jobs hvor jeg ikke måtte gå med det, så det kunne være det var på tide at komme igang igen.. 🙂 Og så ville det da være helt perfekt, hvis det var en det var ekstra holdbar, da jeg til dagligt går på designskole, og derfor er meget igang med mine hænder, så hvis man kunne finde en neglelak der var holdbar i længere tid ville det da være helt perfekt… 🙂

  -Rikke

 83. Mie skriver skriver:

  Årh! Det vil jeg så gerne! Mind negle er ofte flossede, så det ville være dejligt med noget, der holder lidt længere…:-)

 84. Line Høj skriver:

  Jeg vil rigtig gerne teste Vinylux! Jeg arbejder på apotek og står i skranken det meste af dagen. Oftest holder mine lakker kun en enkelt dag, fordi det åbenbart slider helt vildt på dem at give byttepenge tilbage 😉

 85. Katrine Pedersen skriver:

  Mig, mig ta’ mig 😉 For pokker da, hvor du topper i blogland i forhold til at forkæle dine læsere.

 86. For dælen da, det gør jeg gerne! Skriver på computer flere timer om dagen og har et virkelig tumlebarn af en 1-årig, så de lakker vil bliver udfordret.

 87. Kathrine H. Hansen skriver:

  Jeg er superfrisk på at være tester! 🙂

 88. Mette L T skriver:

  Jeg tester gerne – har bred erfaring med mange mærker på såvel under- og overlak samt farvet lak. De lakker får deres sag for hos mig – har en meget aktiv hverdag med små børn, sport og hænderne i mange gange vask dagligt :o)

 89. Mette Kristensen skriver:

  Jeg vil gerne teste – elsker lak 🙂

 90. Astrid Præstgaard skriver:

  Jeg vil sindssygt gerne være med til at teste lak, da jeg har en lillesøster som er helt hug på neglelakker, og hvilken tykkelse de skal have, hvis de skal bruges til tryk, og hvor hurtigt de skal kunne tørre, hvor mange lag man skal bruge. (Jeg kunne blive ved med alle de fraser hun fortæller mig, hver gang jeg foreslår at købe en neglelak fra H&M! 😉
  I det hele taget glæder jeg mig til, at læse blogindlægget om neglelakkerne!

 91. julie lillegaard skriver:

  I’m in! Er tosset med negelelak.

 92. Tine Lildballe skriver:

  MEGET gerne 🙂

 93. Marie-Louise ubbesen skriver:

  Hej, jeg vil super gerne teste

 94. sveta skriver:

  Jeg vil mega gerne teste den! Bestemt. Den kan da komme på prøve hos en familie med 3 børn!

 95. Christel Skov skriver:

  Jeg vil rigtig gerne være med på at teste de flotte neglelakker, elsker at kunne skifte farver efter humøret, og gerne med gode lakker! Så send du endelig en mail til mig, det vil jeg glæde mig til 😉

 96. Katrine Mørk skriver:

  Kunne vildt godt tænke mig at prøve at teste dem! Har længe overvejet at prøve, da de fleste lakker chipper på mig allerede på anden dagen..

 97. Sisse Marie skriver:

  Det vil jeg da meget gerne prøve.
  Jeg har etjob på kontor, hvor det vigtigt at negle (og alt andet) ser pænt ud. Så Bruger laaaang tid på, at ligge negle lak flere gange om ugen. Så det vil være fedt med noget der bare holder. Har afprøvet det fra depend. Men det var ikke så godt som jegdersværre havde håbet.
  Så er klar på, at giv det et forsøg.

  Mvh Sisse

 98. Rikke FM skriver:

  Vil gerne teste.
  Min nytårsfortsæt er mere neglelak så en neglelkstest ville være perfekt.

 99. Karina skriver:

  Jeg vil rigtig gerne teste lak 😉

 100. Pia skriver:

  Jeg vil også meget gerne teste 😉

 101. Sofie Jørgensen skriver:

  Jeg tester også gerne, og især deres holdbarhed. Har med arbejde på apotek, god mulighed til at teste hvor hurtigt de brækker af, når jeg åbner en milliard pakker dagligt;-)

 102. Anna Christiansen skriver:

  Det er lige on opgave for mig jo 🙂 Jeg er total neglelaksaddict, min samling tæller over 100 stk. efterhånden. Jeg ville elske at få lov til at teste! Synes, at jeg har prøvet så mange, at jeg har god sammenligningsgrund.
  Mvh. Anna

 103. Jeg vil gerne være tester.
  Lidt om hvad der kan forventes af hverdagen….
  Jeg arbejder dels på kontor og dels udenfor – jeg er mor til to drenge på 9 og 11 og har derfor hænderne i sving stort set hele tiden – jeg dyrker forholdsvist meget motion… hvilket betyder at der gåes meget i bad… og vaskes meget hår (og her synes jeg tit at alm. neglelak må kapitulere).
  Ellers bruger jeg nok hændrene som de fleste andre… og jeg ville elske hvis neglelakken virkelig kunne holde en uge…
  Under alle omstændigheder er jeg spændt på udfaldet af din/jeres/vores test 😉

 104. trine V skriver:

  går med lak stort set hver dag – føler mig nærmest nøgen uden. derfor er jeg også på jagt efter en god og holdbar lak (og selvfølgelig med udvalg af pæne farver) så derfor vil jeg da meget gerne være testperson 😉

  //trine v

 105. Louise skriver:

  Det vil jeg gerne 🙂

 106. linda Rasmussen skriver:

  JEg vil rigtig gerne teste vinulux har hørt så meget godt om dem! Jeg elsker at gå med lak, og udsigten til en bedre holdbarhed lyder ret fantastisk! I sær fordi jeg er den lettere klossede type 😉

 107. Mette S skriver:

  Jeg.vil.meget.gerne.teste!!!!

  Mine negle ligner noget, der er løgn – så her vil lakken virkelig blive prøvet af 😉

 108. Lærke Bjorholm skriver:

  Det vil jeg 100% gerne! er vild med neglelakker så det ville være lækkert at prøve vinulux, og fortælle min mening

 109. Birgitte B skriver:

  Har brugt sommerferien på at gro nogle lange negle – så vil gerne teste 🙂

 110. Trine Rasmussen skriver:

  Uha det vil jeg meget gerne hjælpe dig med 🙂

 111. Cecilie Dupont skriver:

  Jeg vil da gerne give en “hånd” med!
  Ceciliedupont@hotmail.com

 112. Jo's skriver:

  Hvor er det overvældende så mange har lyst til at hjælpe med at teste og gid I alle kunne være med. Det betyder bare vi må have flere læser tests på bloggen – Jeg lukker kommentarfeltet og sender en mail til de 5 der skal teste : )))