HER GÆLDER DET OM AT VÆRE HURTIG….

1-GWP_Brun (1)-001
… for sidste gang var der rift om pladserne og goddiebag hos Elizabeth Arden.

Elizabeth Arden er igang med en spændende udviklingsproces, hvor mærket er forvandlet og moderniseret fra inderst til yderst – lige fra innovative nye produkter til lækker og moderne emballage. Udviklingen er helt i tråd med mærkets arv og grundlæggende værdier. Den bygger på den unikke 100 år gamle spa-erfaring samt filosofi om, at ”To be beautiful is the birthright of every woman”, samt at det er vigtigt at formidle viden om, hvordan enhverkvinde kan finde frem til og udnytte sin helt personlige skønhed.

Elizabeth Arden var en innovatør og iværksætter, der revolutionerede skønhedsindustrien og opbyggede et blomstrende spa-imperium og et originalt skønhedsbrand baseret i New York. Hun var visionær og blev én af de første til at forstå den holistiske sammenhæng mellem livsstil og udseende, og hendes filosofi inspirerer fortsat kvinder rundt omkring i verden den dag i dag. Hun skabte en unik kultur, der byggede på intime samtaler, interaktion og vidensdeling, der medvirkede til en dybere forståelse for, hvad der får en kvinde til at føle sig virkelig smuk.

Så formålet med udviklingen er kort sagt at bygge bro mellem Elizabeth Arden mærkets arv og værdier samt de krav, nutidens forbrugere stiller til et moderne skønhedsmærke.Som en del af udviklingen har Elizabeth Arden åbnet flere nye forretninger og
foretaget ombygninger af eksisterende rundt omkring i verden – alt sammen for at give mærket et mere moderne look.

Dette kan du blandt andet opleve iMagasin på Kongens Nytorv i perioden 9-15. september, og i Magasin Århus i perioden 21-26. oktober , hvor vi byder alle kvinder velkommen til det nye Elizabeth Arden.Vi tilbyder gratis makeup konsultationer af ca. 45 minutters varighed med gode tips til din efterårs- og vintermakeup, og forkæler samtidig med en lækker Elizabeth Arden gave til en værdi af 440 kr. efter konsultationen. Du kan booke tider hos Magasin Kgs. Nytorv fra mandag d. 19. august, og hos Magasin Århus fra mandag d. 30. september. Bookning foregår via http://eaklubben.dk/bestilkonsultation/

Dette indlæg blev udgivet i Elisabeth Arden. Bogmærk permalinket.

9 svar til HER GÆLDER DET OM AT VÆRE HURTIG….

 1. Henriette skriver:

  Det kunne jeg da godt tænke mig at prøve

 2. MetteG. skriver:

  Jeg var der kl. 10.01 i morges og booke tid:-) Jeg er ret vild med Elizabeth Arden – især deres ceramide kapsler, der bare gør min hud så blød og strålende, men deres nye make up er også ret fed at se på – jeg har bare ikke haft fingrene i den endnu, men det kommer jeg til den 12.:-) Jeg bruger faktisk også deres Pure Finish Mineral Tinted Moisturizer og den er ret lækker.

  • Jo's skriver:

   Det var godt : ))) Jeg er selv ret glad for Elizabeth Arden’s makeup… det er virkelig lækker kvalitet : )))

 3. Åh, det må jeg godt nok få husket!!

 4. Trine Vindheim skriver:

  Ville da være morsomt at prøve – men skal man booke 30 september for tider 21-26 september?:/

 5. Anja Kis Svendsen skriver:

  Jeg var derinde sidst og det var fint, godterne til at tage med hjem var rigtig flotte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.