SKAL VI VÆRE “NUDE”???

1-2011-09-2426
Jeg er nogle gange helt bagud med trends og det har taget mig lang tid at nå her til hvor jeg faktisk er begyndt at kunne lide de her “nøgne negle”. For 15 års tid siden havde jeg altid min favorit “nude” farve på fra Estée Lauder og aldrig andet! Og nu begynder jeg at se idéen igen… det er jo rigtig smukt og naturligt.

Noget andet jeg også har fundet ud af er at den farve der klæder min hånd bedst er ikke de lidt lyserøde/hudtoneagtig nuancer, men de mere kolde beigefarvet lak. Hvis du også har lidt problemer med at få nuancen til at fungere på din hånd, så prøv samme tone som jeg.

Lakken jeg har på på billedet er “Powder my nose” fra Vinylux.

Hvad synes du?

Dette indlæg blev udgivet i essie, Estée Lauder, Nails, Rimmel, Sparitual, Vinylux - CND. Bogmærk permalinket.

16 svar til SKAL VI VÆRE “NUDE”???

 1. Marlene Høj skriver:

  Den er sg. flot!

 2. Henriette skriver:

  Skønne rosa/beige farver!! Virker dejligt naturlige 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er faktisk dejligt med en kontrast til de vil rødlige nuancer jeg plejer at bruge : )))

 3. MetteG. skriver:

  Jamen det ser jo vildt godt ud – på din hånd!
  Men jeg har altså meget svært ved at se det fungere på min egen hånd. Jeg har forsøgt med flere nuancer og jeg synes det ser helt forkert ud (jeg bruger også tit meget mørke lakker). Og det er lidt ærgerligt fordi jeg egentlig er helt vild med de farver. Den du viser frem er supersmuk på din hånd og jeg ser andre – både i blogland og irl – hvor jeg også tænker wauu, det vil jeg også – men jeg bliver skuffet hver gang.

  • Jo's skriver:

   Har haft det helt på samme måde som dig og mellem os to Mette… så har jeg altså ikke ligefrem en lille petit hånd (str small), nok nærmere XXL med nogle ordentlige pølser på. SÅ grunden til det har taget mig så lang tid at vænne mig til “nude” er at jeg synes alle de rødlige og pinke nuancer var med til at gøre min hånd en smule feminin, hvorimod de neutrale farve fremhævede dem på en eller anden hvis. Men jeg er blevet ret så glad for den beige fra Vinylux, som jeg synes bliver helt neutral at se på : )))

   • MetteG skriver:

    “bare mellem os to” yeah right:-)
    Jeg må tage mod til mig. Det sskal nok være her i sensommeren inden jeg bliver helt blålig vinterbleg igen!

 4. Dorthe K skriver:

  Jeg tænkte præcis det, da jeg valgte samme nuance til laktesteriet:-)

  Nu glæder jeg mig endnu mere!!!

 5. Louise T. skriver:

  Den er rigtig fin!
  Jeg har til stadighed udfordringer med at finde lakker, der passer til mine hænder – nogen smarte tips?

  • Jo's skriver:

   Vi taler om de “nude” nuancer ikke? Altså jeg fandt ud af mere beige/grålige bare fungerede bedre end de rosa nuancer, men har virkelig været nogle lak igennem for at nå til denne her jeg har på fra Vinylux : )))

 6. Sine skriver:

  Synes helt klart også, at nude er fedt! Mest fordi jeg ikke orker at bruge tid på at skifte neglelak konstant, og nude passer til det meste 🙂

 7. Birgitte B skriver:

  Jeg har fundet én, jeg selv synes passer til mig og min hudtone. Den er fra L’Oreal (deres små lakker), men jeg er også begyndt at springe mere ud i ‘rigtige’ farver på mine negle. Især tæerne får en omgang pang-farve 🙂

  • Jo's skriver:

   L’Oreal laver altså også nogle rigtig gode nogle… elsker deres børste og holdbarhed : ))) Kan i hvert fald sige dig at der kommer til at gå lang til tid før mine tæer skal være NUDE… er sikker på masser af farve på tæerne er og bliver det mest sexede i hvert fald til min størrelse 41 ; )))

 8. Anna-Nathalie skriver:

  uuh elsker nude neglelakke! Så fint 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.