ALDRIG I LIVET!

1-2011-09-2428Havde du spurgt mig for et par måneder siden om jeg ville have en spraytan, havde jeg med garanti sagt “aldrig i livet!!”. MEN en gang skal være den første! Og med begejstringen over Vita Liberatas hjemme-selvbruner produkter og det faktum at jeg nu engang er skønhedsblogger, kunne jeg til nød overtales.

Og gæt engang fra den ene yderlighed til den anden endte jeg med at blive så vild med lækkerheds-kuløren at jeg nu selv er lært op som spraytanner… eneste ulempe er at jeg ikke kan spraytanne mig selv!

Hvad kan denne spraytan så fra Vita Liberata?? Det er ikke bare en spraytan, men også en fugtbooster til huden og giver smuk og naturlig brunlig farve. Den er 80 % økologisk, uden duft, parabenefri og alkoholfri.

Tjek lige en smuk kendis-kvinde som jeg spraytannede i sidste uge til TV-prisen. Er nemlig ikke den eneste som er med på øko-sol på spray idéen.

Dette indlæg blev udgivet i vita liberata, Vita Liberata. Bogmærk permalinket.

14 svar til ALDRIG I LIVET!

 1. Birgitte B skriver:

  Min lokale frisør har også spray tan. Må indrømme at jeg er fristet hver gang jeg går forbi. Men indtil videre har jeg ikke haft modet til at prøve…

  • Jo's skriver:

   Kan sagtens forstå dig.. har også forbundet spraytan med noget der ikke var for heldigt. Jeg får den lyseste nuance, for at det virker så naturligt som muligt : )))

 2. Guapizimo skriver:

  Jeg har prøvet spraytan en enkelt gang, jeg skulle til Dubai i november måned og var helt vinterhvid forinden 😉 Jeg kunne godt finde på at gøre det igen og så ville jeg netop gerne prøve Vita Liberata udgaven.

  • Jo's skriver:

   Det er da meget smart at kickstarte ferie med spraytan : ) Kan varmt anbefale Vita udgaven… har dog ikke prøvet andre, men det behøver jeg heller ikke : )))

 3. Mette Emilie skriver:

  Havde købt st. Moritz spray, men det gik HELT galt. Så det gider jeg aldrig igen. Derfor købte jeg Vita Liberata gel efter din anbefaling. Og det er virkelig lige et produkt for mig. Nemt at anvende og fint resultat. Næste gang kroppen skal sprayes, skal det gøre hos en professionel 🙂

  • Jo's skriver:

   Vita Liberata i gelform er en bestseller hos Sephora, den holder også virkelig godt : )))

 4. Louise T. skriver:

  Jeg tror også godt jeg kan lokkes 🙂 Især fordi jeg stadig ikke har fundet den selvbruner, der kan stå træningstesten…

  • Jo's skriver:

   Vil dog sige at hvis du sveder meget feks ved træning tror jeg ikke spraytan er en fordel. Havde Sara Bro med spraytan til Grøn Koncert hvor vejret var rigtig varmt og i følge Sara holder altså ikke så længe når man sveder : ///

 5. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve det, men har ikke lige fået gjort det endnu….
  Husker svagt noget fra “Venner” hvor Ross blev ret orange… men det er selvfølgelig meget lang tid siden…
  Jeg ville dog være totalt tryg, ved det, hvis jeg kunne få dygtige dig til at gøre det 🙂

  • Jo's skriver:

   Hvor er du sød Lise : ) Jeg tænker altid på Jeff fra Krysters Hotel… det er også helt skidt kulør… men Vita bliver heldigvis brun og ikke orange : )))

 6. Sabrina skriver:

  Nu kan det godt være jeg læser helt forkert, men kan man købe sig til en spray tan hos dig? 🙂 og er der forskellige farver, hvis man fx er meget lys?

  • Jo's skriver:

   Vita’s spraytan består af 3 nuancer… jeg er selv til den lyse og jeg kan afsløre Sara Bro er til mellemtonen. Desværre så spraytanner jeg kun kunder som lidt extra hvis der er behov og så laver jeg lidt spraytan for Vita Liberata : ))) Kan varmt anbefales at prøve det : )))

 7. Christina skriver:

  Jeg har prøvet spraytan og selvbruner utallige gange, men er stoppet med det, da min hud udtørrer og synes man bliver gammel at se på deraf. Og ja jeg smører mig ind i hhv olier og cremer hver morgen og aften, og skrubber 2 x ugen. Har dog aldrig prøvet netop dette mærke. Hvad siger dine erfaringer dig? 🙂

  • Jo's skriver:

   Jeg ved ikke hvilke produkter du bruger, men Vita Liberata spraytan er et fugtboost for huden og jeg plejer ikke at smøre mig ind i creme ca. 2-3 dage efter jeg er blevet spraytannet. Deres selvbrunere er også meget fugtgivende, dog ikke ligeså meget som deres spraytan. Vis du prøver deres produkter, så husk dog ikke at bruge creme inden du bruger dem.. gælder også deres spraytan. Giv endelig lyd hvis du prøver deres produkter : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.