VIDEO GUIDE: SÅDAN LAVER DU EN LYN-MAKEUP

Guide til hurtig dagsmakeup… det behøver ikke tage lang tid at lægge en makeup, men du skal ca. bruge 8 minutter til at se hvordan du kan klare det på ca. 4 minutter.

1-blog1-001

1. Hud – Farvet dagcreme fra Shiseido “Sheer and perfect” Foundation. Concealer pen fra Sensai og løs pudder fra Laura Mercier.

2. Kinder og læber – Nars blush “Torrid”. Gloss fra Nilens Jord nr 748.

3. Øjne – Baseskygge fra Organiqs nr 034. Brå liner fra Maybelline. Blush fra Mac Limited edition “Solar Riche”. All in One Mascara fra UNE.

Hold øje med bloggen når der snart lander hår-lækker-hurtig konkurrencen…..

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, VIDEO GUIDE, Videoguide. Bogmærk permalinket.

14 svar til VIDEO GUIDE: SÅDAN LAVER DU EN LYN-MAKEUP

 1. Hvor er du sød. Skønt at høre din stemme også. Og skal da lige huske det trick med ikke at lægge liner helt ind i øjenkrogen…

 2. Jo's skriver:

  Tusinde tak Marina… hvor er DU sød : )))

 3. MetteG skriver:

  Hvor er det en god video. Illustrativt og tydeligt. Og så er jeg vild med at du bruger dig selv og ikke en model. Det gør det altså lettere at følge og forestille sig.

 4. Maj-Britt skriver:

  Så fint at se hvordan du gør! Love it! Præcis min dagsmake up, blot andre produkter:-). Mht BB Cream og concealeren- jeg gør som du…. Men synes ofte det alligevel er for “fugtigt”, når øjenskyggen kommer på? Og ALLE mascaraer “smelter” ned til panda efter 1/2 dag:-( Har meget lange og tætte vipper og bruger kun lidt på de underste… Hvad er tricket ved tør hud som behøver både øjencreme og concealeren?

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak : ))) Hvis du ikke synes concealeren, pudderen og den lyse skygge ikkke fixere nok, kan du evt prøve primer eller helt tredje airbrush. Min makeup fedter også lidt efter en halv dag, men frisker jeg evt makeuppen op. Det ville jeg også skulle gøre med makeup på andre. Mht til mascara, så prøv evt en af de tårefaste… de er altså rigtig gode og bliver hvor de skal og er nemme at vaske af.

   Er ikke helt sikker på jeg forstå med tør hud og concealer? : )))

 5. God video… det er altså bare så meget lettere, at forstå det hele, når man ser det gjort i virkeligheden 🙂 og ikke bare læser om det – TAK!

  • Jo's skriver:

   Jeg er også selv en der skal se ting i praksis før jeg forstår idéen….er dog bare ikke helt fortrolig med det video endnu : ///

 6. Anja Kis Svendsen skriver:

  Super dejlig video.
  Lagde smuk hverdagsmakeup uden problemer i morges, måske fordi jeg havde fået inspiration til et lidt lettere look.

 7. Maj-Britt skriver:

  Dejligt så hurtigt du svarer:-)- mente at min hud er til den tørre side og ikke kan undvære øjencreme- og ej heller concealer for at dække mørke rander… Selvom jeg “pudrer”- moderat for ikke at fremhæve linjer- synes jeg øjenlåget ikke er tørt nok til øjenskyggen- den blender ikke smukt, men kager lidt?!
  Tårefast mascara er prøvet…. Hvilke ville du anbefale?
  Ofte set tutorials af Lisa Eldridge- så cool at du nu laver dine egne- havde aldrig tidl. Lagt BB Cream under øjnene;-)))

  • Jo's skriver:

   Prøv at komme øjencreme på minimum 15-30 minutter inden på lægger concealer. Det kan dog også være din øjencreme der er for fed… har selv oplevet enkelte øjencremer der gik i dårlig spænd med min concealer.
   Mht til tårefast mascara er MAC’s extended play lash et kæmpe hit og elf’s Mineral mascara er også god : )))

   Det er jo bare så fedt du gider kigge med og super hvis jeg kan inspirere lidt : )))

 8. Shm skriver:

  Fantastisk video! Tusind tak! Kan virkelig bruge den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.