LÆSERNE HAR TESTET: VINYLUX OG DU KAN GODT GLÆDE DIG…

1-2013-06-060

Der er bare noget om snakken… Vinylux holder bare længere end almindelig neglelak! Læs lige hvad de 5 læsere der har testet den extra holdbare lak synes om Vinylux fra CND.

Metteline: Jeg har testet Vinylux i farven Asphalt i en uge. Brugte lakfjerneren grundigt inden påførsel og vaskede hænder, så de var helt rene. Lakken var nem at lægge på. Som anført på vejledningen blev det første lag ikke særligt jævnt, men andet lag blev fint. Lakken tørrede relativt hurtigt, og det var dejligt at slippe for at lægge underlak. Jeg lagde efterfølgende overlak på, et tykt, jævnt lag. 2 dage efter påførsel bulede lakken på min ene fingerspids, og det chippede efterfølgende af. Det virkede som om, neglen muligvis har været fugtig inden lakken var lagt på på det sted, for lakken var fin på alle andre negle. Jeg ‘lappede’ skaden med et nyt lag lak, og det blev fint. Siden har lakken holdt godt på alle fingre i en uge, men nu trænger den efterhånden til en udskiftning. Især er den blevet slidt nederst ved neglebåndet. På fødderne er manicuren fin som ny, og kan sagtens holde en uge eller to endnu. Jeg er positiv overrasket over holdbarheden og også over, hvor fin og jævn, lakken er. Og ikke mindst hvor hurtigt, den tørrer. Jeg vil bestemt købe flere farver!

Birgitte B: For en novice som mig var det lidt svært med den tynde børste, men det er et spørgsmål om at øve sig. Virkelige stort udvalg af farver. Farven passer iht. farveskemaet og er virkelig flot. Jeg har fået så mange komplimenter i løbet af ugen. Efter ca. 4 dage begynder lakken at se lidt ‘slidt ud’ i kanterne, men ingen afskalning. Jeg har altså både vasket hænder en del, æltet bolledej, taget nøgler ud af nøglering osv. Den holder bedre end nogen anden jeg har prøvet. Nem at tage af og ingen afsmitning på neglen pga. indbygget underlak”.

Dorthe: Allerførste indtryk af Vinylux var ikke just at vi ville blive BFF’s – lakken voldte mig lidt besvær at lægge uden striber, men efter et par forsøg så det faktisk helt godt ud! Og farven? Powder my nose er SÅ lækker! Top coaten er supernem at håndtere – og holdbarheden holder!! Måske en uge lige er en dag eller to i overkanten – for på dag 6 trængte neglene gevaldigt til en opstrammer! Men det holder!!

Vibeke: For mig er neglelak på hænderne kun noget, jeg bruger, når jeg skal noget. Og mine negle på tæerne ender på en eller anden måde altid med at være lidt for afskallede hele sommeren. Synes altid det tager lidt for lang tid, i forhold til hvor længe det holder, men jeg har heller aldrig (desværre) være en der har haft tålmodighed at at bruge lang tid på makeup og dullegrej..;-) Derfor har jeg heller ikke rigtig troet på alt det hype omkring vinylux. Men denne lak har halet min indre dulle frem. Tænk at en lak kan holde til en hverdag på barsel med to blebørn og uendelig mange håndvask hver dag. Og den skinner stadig lige så fint som da den kom på for en uge siden.I’m hooked.

Stine: Vinylux holder fint på fødderne, men på fingrene er det en anden sag. Godt nok skaller lakken ikke af som sådan, men den bliver træls at se på efter nogle få dage, fordi lakken trækker sig tilbage og blotter spidsen af neglen. Når alt kommer til alt holder lakken dog længere end normalt og både lak og overlak er nemme at arbejde med og tørrer faktisk overraskende hurtigt, synes jeg.

Du får fingrene i Vinylux lige HER

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/NAILS, Vinylux - CND. Bogmærk permalinket.

11 svar til LÆSERNE HAR TESTET: VINYLUX OG DU KAN GODT GLÆDE DIG…

 1. MetteG. skriver:

  Hmm, det lyder godt nok godt, men jeg ved ikke om jeg er helt overbevist ift prisen. Når jeg lægger underlak på rene, tørre negle og dernæst to lag lak og afslutter med overlak så får jeg typisk 4 dages holdbarhed ud af det – medmindre jeg laver hårdt fysisk arbejde med hænderne. Og jeg kan se at flere skriver at lakken begynder at se lidt slidt ud på 5. – 6. dagen, så jeg ved ikke helt om en ekstra dag eller to fuldt ud modsvarer den lidt billigere pris på OPI/Essie/Ciaté m.v., der også har langt større udvalg (måske ikke i farver men i effekter).
  Men godt ser det ud og det skal da også prøves en dag.

  • Birgitte B skriver:

   Jeg er en af testerne 🙂 og synes bestemt, du skal prøve. Jeg overvejer at købe 2 andre farver – man skal jo ikke købe en ny top-coat hver gang… Oplever tit at lakken ‘chipper’ efter nogle dage, så der er den virkelig meget bedre. Du har dog ret i, at effektmæssigt er deres udvalg ikke det store spræl. Dog var den farve jeg valgte, en af dem der skifter, så den var rigtig flot.

  • Jo's skriver:

   Holdbarhed og tørretid er optimalt for mig! Med 8 1/2 minuts tørretid og 5-6 dage på fingrene og flere uger på fødder, så er jeg solgt. Og kan godt li at finish´en ligner fuldstændig Shellack. Jeg tror dog ikke jeg når at komme igennem en en basecoat, 2 lag lak og så en topcoat uden at jeg har ridset de første 3 fingre : ) Det skal gå stærkt ; )

   • MetteG skriver:

    Derfor bliver lak også altid lagt på arbejdet mens jeg har et telefonmøde el.lign;-)

    Jamen jeg må jo prøve – jeg synes også efterårskollektionen har rigtig mange fede farver. First ud er dog lige Essies “DJ play that song” som så så lækker ud da du viste den Johanne!

 2. Elise skriver:

  Jeg er ikke en af testerne, men sidder lige nu med den mørkeblå Vinylux på 6. dagen! Fik det lagt i torsdags, da jeg skulle til bryllup lørdag. Tricket til at lakken ikke “trækker” sig væk fra spidsen, er at huske også at lakere både farve og top-coat på “kanten” af neglen!
  Normal lak chipper på mine negle efter 2 dage også selvom jeg har topcoat på, men de her lakker holder indtil jeg bliver træt af at se på udgroningen. (hvilket snart er nu!)
  I den forbindelse: Hvordan bruger man Shellack? “Lapper” man udgroningen eller hvordan?

 3. Pingback: SELVFØLGELIG DELES DER UD AF DISSE LAK-SALIGHEDER…. | Jo's Makeup Blog

 4. Jeg skal helt sikkert prøve… men kan de ikke købes i fysiske butikker noget sted?
  – og på det link du har lagt ind Jo, står der shellak farve ud for nogle af farverne… er det så til shellak eller blot samme farve… ved du det?

 5. Jo's skriver:

  Du kan taste dit postnummer, samt produkt her: http://icgroup.dk/dk/forhandler.aspx : )

  Det er fordi man kan få farven både i shellac og vinylux : )))

 6. Pingback: JO’S JULEKONKURRENCE 2013 – # 2 | Jo's Makeup Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.