GENIALE SAGER TIL DE GEMTE OG GLEMTE BRYN!

1-1-blog4
Det er jo ikke til at komme udenom at efter Brooke Shields misundelsesværdige bryn i 1980’er.. er der komme nye bryn på suppen og indenhaveren af disse er en hvis model Cara Delevigne.

Mine bryn kommer jo aldrig i nærheden af hendes, men bliver meget tit mindet om at jeg forsømmer mine bryn på det skammeligste. Især efter jeg for nogle år siden fik børn, pandehår og blev lidt doven! Tænker når nu de alligevel er gemt væk under hår-gardinet, at så er der ingen der lægger mærke til dem… MEN det gør jeg nu alligevel selv, også at de er blevet meget lysere med alderen. Har i lang tid ville farve dem, men har ikke rigtig nået det.

Så i går kom der denne her sag fra Maybelline ind i mit liv, som en lille reminder om hvor fint det er med lidt farve på brynene og at mine bryn ikke er så smalle som jeg praler med.

Og den er rigtig smart kan jeg godt fortælle jer! Den minder mig om en brun mascara jeg engang havde for over et årti siden. Den hed vist Lash Discovery og tror også den var fra Maybelline.. men når den blev lidt udtørret var den den perfekte bryn-mascara og kan huske den landede en del på ham Anders W Bertelsen som jeg engang havde i stolen ret ofte på en Tv-serie.

Nå men det fine ved denne her bryn-mascara er ikke bare den farver brynhårene, den holder dem også på plads! For med lange brynhår som mine, kan det godt gå hen og  blive en rigtig rodebunke. Og jep sådan ser mine ellers ud til daglig som på øverste billed! “Brows from hell”!

Og helt ærligt for 79,95,- for Maybelline’s “Brow Drama”, så kan DU ikke komme udenom. Den fås i to nuancer og den jeg har på på billederne er i farven “Dark Brown”, men tror jeg skal prøve den i farven “Medium Brown”.

Dette indlæg blev udgivet i Brows, maybelline. Bogmærk permalinket.

16 svar til GENIALE SAGER TIL DE GEMTE OG GLEMTE BRYN!

 1. Nura skriver:

  Tak for tippet. Sikke et skønt produkt. Dine bryn ser læx ud på billede 2.

  • Jo's skriver:

   Super produkt! Det skal prøves og læx ser det bryn i hvert fald ikke ud på billed 1 ; )))

 2. Karina skriver:

  Dejligt at høre at en makeup-artist som dig også kan forsømme brynene 😉
  Mine bryn bliver nemlig også forsømt, af samme årsager som dine. Og så er jeg sindsygt dårlig til at plukke mine bryn selv. Plejede altid at få det fixet hos frisøren, men efter jeg er blevet langhåret er det jo ikke længere hver 4-6 uge jeg går til frisøren…
  Spændende produkt og til den pris bør det næsten prøves af.

 3. Birgitte B skriver:

  Min frisør havde fat i mig sidst og fik plukket og farvet mine bryn. Ellers er jeg rigtig dårlig til at plukke dem. Og den der blyant jeg har til at tegne op, den får jeg ligesom ikke brugt så meget, for det kræver lidt tid. Så kunne godt forestille mig, at denne er løsningen for mig 😉

  • Jo's skriver:

   Det med blyanter er jo også at de farver mere huden end brynhårene og det skal jo være lige omvendt.. altså i mit tilfælde : )))

 4. Signe L skriver:

  Jeg kan ikke finde dette produkt nogen steder – hvor købte du din? 🙂

  • Jo's skriver:

   De skal meget gerne kunne købes alle de steder de har maybelline produkter.. Matas, Føtex, Bilka osv : )))

 5. AFA skriver:

  Jeg har lige købt den i dag og er allerede fan 🙂 Resultatet bliver naturligt og jeg kan finde ud af at bruge den, hvilket er lidt af et mirakel 😉

 6. Sissel skriver:

  Spændende – den må jeg også lige kigge på 🙂 Var inde og få lavet bryn hos Benefit i Sephora i sidste uge, og der fik jeg den nye “Gimme Brow” på. Det var også med mascara og geleffekt, men et noget andet prisniveau, selvf. (260 kr.)

 7. Helene Rosa skriver:

  Hvordan er holdbarheden? Synes at når jeg tegner mine øjenbryn op med blyant bliver det faktisk ret fint, men det holder skisme ikke så godt. Denne her ser smart ud, fordi man børster og farver på én gang. Men holder den sådan fra morgen til eftermiddag?

  • Jo's skriver:

   Nu har jeg jo haft fingrene i dine bryn og det er lige før begge farverne er for mørke, men ellers prøv medium Brown (tror ikke den findes lysere) og tag kun lidt på af gangen… Det holder meget bedre end blyant : )))

   • Helene Rosa skriver:

    Ja, det var også lidt min bekymring, at den ville blive mørk. Jeg holder mig til blyanten indtil de kommer med en hel lys én til alle de lyse mennesker 😉

 8. Lullumut skriver:

  Tak for tippet 🙂 Jeg fik købt min i London, hvor der var 3 nuancer. Den sidste til lysere bryn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.