JEG HEPPER ALTID PÅ DANMARK….

1-Nilens_Jord_Face_care_group_1-001
Jeg bakker altid 100 % op omkring danske produkter. Vi skal nemlig også heppe på vores egne brands som laver produkter som bestemt også er værd at skrive om.

Nilens Jord kender vi jo alle som et makeup brand, der laver lige fra lak til mascara og det gør det så godt.. Men for nylig er har de udvidet med den fineste hudpleje serie til ansigtet uden parfume, parabener og nano..  Priser fra ca. 145,- til 275,-

Serien består af  5 produkter:

Face oil” med abrikoskerne- og argan olie, samt E-vitamin som også kan bruge som en mild makeupfjerner.

Serum fyldt med olier og mineraler, samt  hyaluronsyre.

Øjencreme spækket med gode plejende og fugtbevarende olier og igen E-vitamin.

Dagcreme med C-, E- og F-vitamin, mineraler fra plankton, samt mandelolie og abrikoskerneolie.

Repair balm, som er lavet på bla. sheabutter og kan bruges på alt fra tør hud og til neglebånd. Elsker multi produkter!

Uhhh glæder mig til at prøve deres sager : )

Dette indlæg blev udgivet i Nilens Jord, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

6 svar til JEG HEPPER ALTID PÅ DANMARK….

 1. Louise T. skriver:

  Glæder mig til deres repair cream 🙂 Forestiller mig, at den er en værdi konkurrent til Stellar Balm, som jeg bruger til ALT – og selvom det er en fedte fornøjelse, så redder den vinterkinder i løbet af natten (for AV, hvor kan de svie)…

 2. Jo's skriver:

  Kender ikke Stellar Balm… men er vild med sådanne produkter. Og der findes så mange rigtig gode af dem efterhånden : ) Jeg glæder mig også til at prøve denne her : )))

 3. Louise T. skriver:

  Anette/Beautyspace.dk anbefalede mig sidste vinter at prøve Balance Me Stellar Face Balm som natcreme, fordi jeg sådan døjede med stramme, røde kinder.
  Det tog lidt tid at vænne sig til den totale indpakning om natten (jeg sov med et håndklæde over hovedpuden, fordi jeg roder sådan rundt om natten, at en del landede på pudevåret i stedet), men det var en effektiv kur, så jeg fandt ud af, at den kan bruges til det hele 🙂

 4. Jo's skriver:

  Hun ved hvad hun taler om hende Anette : )))

 5. Line lustrup skriver:

  Ved du hvor de kan købes ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.