DEN BLIVER HVOR DEN ER!

1-blog5-001
Multiprodukter bliver jeg aldrig træt af og hvis I kan huske indlægget HER, hvor MAC’s egen makeup artist Terry Barber havde netop denne paint pot i farven “groundwork” på sin top 5 over favorit MAC produkter?!

Hvis du ikke kender MAC’s Paint Pot’s, så er det en farvemættet holdbar cremeskygge. Den bliver ikke bare siddende hvor den er blevet sat, men den fungere også perfekt som primer under din almindelige øjenskygge, til indskygning af ansigtet og lur mig om den ikke også kan bruges til brynene (det må jeg få prøvet!)

Jeg har brugt “Groundwork” på øjenene og under kindbene (mener selvfølgelig også under kindbenene på billedet)  på smukke Helene på billedet. Jeg er vild med hvordan farven fremhæver hendes egen grønne øjenfarve. Det er helt sikkert jeg skal have mange flere nuancer af disse Paint Pot’s.. de er skønne arbejde med. Ligner Helene i øvrigt ikke bare Kate Bosworth helt vildt?

Har du husket at deltage i konkurrencen HER om smukke og holdbare lak fra Vinylux?

Dette indlæg blev udgivet i MAC, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

11 svar til DEN BLIVER HVOR DEN ER!

 1. Katja skriver:

  Groundwork er bare den bedste øjenskygge nogensinde. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange af dem, jeg har brugt op efterhånden.

 2. Elise S. skriver:

  Painterly er genial som “neutral” øjenskygge-primer på lys hud 🙂 Den får aldrig lov at løbe helt tom derhjemme 😉

  • Birgitte B skriver:

   Elise – den bruger jeg også. Har også meget lys hud. Kan slet ikke gå med øjenskygge uden primer uden de løber, så den har virkelig været min redning 🙂

 3. BRUUN by BRUUN skriver:

  GENIAL! Jeg sværger til Paint Pots 😉

  /Linda

  • Jo's skriver:

   Der er virkelig “thumps up” for paint pot’s her… det siger jo at der må være noget om snakken : )))

 4. Anette skriver:

  Hvor har dagens model flotte farver (hud, hår osv.) !

 5. wauw et lækkert look… Både Paint pot og læbestift…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *