3 “FEDE” TIL ANSIGTET….

1-1237725_10151846107073988_866774706_n
Jeg gør huden klar til efterår… gør du?

1. En nyhed fra Vita Liberata… En peptide mist med rose, pebermynte og peptider, der genopbygger huden, stimulerer celle produktionen og forfiner porerne. Og uden duft, alkohol eller parfume. Den bruger jeg lige efter badet i ansigt og på brystet.. når den har siddet ganske lidt bruger jeg så dagcreme.

2. Det er faktisk længe siden jeg var til presselanceringen af Islandske Bioeffect’s 30 day treatment og jeg har glædet mig til endelig at komme i gang. “30 day treatment” som arbejder på celleniveau og optimerer hudens fornyelsesproces med hjælp fra tre unikke og celleaktiverende proteiner. Især efter Ragga fra Bioeffect i Danmark var og fortælle om Islands sorte guld til mit beauty event jeg afholdte i foråret.. læs mere om eventet HER

3. Plantscriptio fra Origins med spf 25.. Lækker cremet med noget så fint som plante-stamcelle-teknologi fra hindbær og bark fra et afrikansk træ. Plantscriptio er til mere den mere modne hud og hjælper med at reducere de gængse aldringstegn.. Håber dem i mellem panden og mellem øjne tager godt imod ; )
Og lige nu har Origins en konkurrence på deres facebook side hvor du netop kan vinde Plantscriptio lige HER

…Og så var der 10 vindere af favorit lakken fra Vinylux, som bliver offentliggjort senere i dag (beklager forsinkelse).

Dette indlæg blev udgivet i Bioeffect, Origins, PRODUCTS/SKINCARE, vita liberata. Bogmærk permalinket.

4 svar til 3 “FEDE” TIL ANSIGTET….

 1. MetteG. skriver:

  Den der fra Vita Liberata ser ret lækker ud. Min morgenrutine hedder bad/ansigtsvask, tonic, serum, dagcreme, – evt. solcreme, hvis faktor i dagcreme ikke er nok, makeup. Hvor ville du putte en ansigtsmist ind? Når jeg har brugt La Roche-Poseys ansigtsspray har jeg gjort det efter tonic og inden serum. Er det vejen frem for denne mist også, tror du?

  • Jo's skriver:

   Jeg har også haft brugt LRP’s ansigtsspray i lang tid, men denne kan nu lidt mere pga peptiderne : ) Den mist her vil du også sagtens kunne bruge efter din skintonic og før din serum.. bare husk ikke at lade misten tørre helt ind inden du kommer serum på : )))

 2. Superheltemor skriver:

  Holder du egentlig beautyevent igen på et tidspunkt?

  • Jo's skriver:

   Jeg er faktisk gået i tænkeboksen, men ved ikke om det bliver et event lige som sidst eller Workshop : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.