LIV I DE GAMLE KRØLLER….

1-543954_10151855521743988_943353312_n
Jeg har testet Morrocan Oil Moisture Repair Shampoo og Condtioner – Det er aller første gang prøver et Morrocan Oil produkt… har jo hørt rigtig meget om produkterne. Og kan lige så godt lægge kortene på bordet… Dem kan jeg li’!! Endda så meget at jeg tror de kommer på min liste over favoritvask til håret og er særlig glad for de så oven i købet ikke indeholder sulfater.

Produkterne fugter mit hår rigtig godt, giver glans, men bedst af alt og til stor overraskelse fremhæver de mine krøller.

Spændt på at høre om du har prøvet et godt Morrocan Oil produkt???

Dette indlæg blev udgivet i Morrocan Oil, PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

9 svar til LIV I DE GAMLE KRØLLER….

 1. Karina skriver:

  Jeg har ikke prøvet dette produkt, men et andet til tør hovedbund og det er faktisk rigtig godt 😉

 2. Karin V. Sørensen skriver:

  Hej

 3. Karen Blum skriver:

  Jeg har brugt både shampoo og balsam i snart et år – og været glade for det. Er dog nu skiftet over til Redken, men kan sagtens forestille mig at vende tilbage til det. Har også brugt hårolien i flere år, men for nylig udskiftet den med Shu Uemuras olie, som jeg faktisk synes er bedre. Og så ser den mere eksklusiv ud, selv om den faktisk er lidt billigere. Det er jo også vigtigt, når den skal stå fremme på badeværelset 😉

 4. Anja skriver:

  Har det stadig tilgode

 5. Tanya skriver:

  Er der silicone i? Det vil jeg nemlig helst undgå, men hold op hvor har man efterhånden hørt meget godt om det mærke 🙂

 6. Birgitte B skriver:

  Jeg bruger olien i mine tørre spidser, men har aldrig prøvet deres shampoo. Olien er jeg rigtig godt tilfreds med 🙂

 7. Jeg har kun prøvet deres Oil.. Den er god!

 8. Jeg har kun prøvet deres Oil.. Den er god!

 9. Karin Pihl Rasmussen skriver:

  Jeg har prøvet både deres olie, shampo og balsam.
  olien er rigtig fantastisk ,men shampo og balsam gir ikke nok til mit tørre og naturkrøllet hår…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.