STORE ØJNE OG GODE BØRSTER..

1-ane3
Der er intet som en god mascara og har det lidt med mascara, som nogen har det med sko!

Har efterhånden et par mascara liggende der fortjener at komme på bloggen og i første omgang bliver det denne nye “Big Eyes” fra Maybelline, som både har en børste til øverste vipper og nederste vipper.

Den giver ordentlig smæk på mine ellers så små og sølle vipper foroven og med den lille børste adskiller den fint og farver mine nederste vipper. Jeg kan nemlig godt li’ ikke have alt for meget på de nederste vipper. Holdbarheden er i top og så får den også point for at være nem at vaske af… Det tæller altså her hos mig.

Dette indlæg blev udgivet i Maybelline, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

10 svar til STORE ØJNE OG GODE BØRSTER..

 1. Anna-Nathalie skriver:

  Hvad bruger du til at lave collage på den måde? 😀 Det ser niice ud!

 2. MetteG. skriver:

  Når du skriver holdbarheden er i top, hvad har du så udsat den for? Med andre ord, hvordan tror du den vil klare en 10 km cykeltur, en lang dag på arbejde og lidt træning?
  Jeg er nemlig ret træt af mascara, der drysser og giver et sort skær under øjet – og af alternativet i de vandfaste mascaraer , der betyder at jeg mister halvdelen af mine øjenvipper når den skal af igen.

  • Jo's skriver:

   Holdbarhed er for mig når jeg vågner om morgenen med mascaraen på vipper og ikke under øjet… Der findes efterhånden forskellige tårefaste mascara og den fra elf (mineral mascara) og MAC (extended play).. dem har jeg selv testet og bruger dem : )))
   Jeg er i øvrigt heller ikke selv vild med for meget vandfast mascara! Engang i mellem på ferie er det fint : )

   • MetteG skriver:

    Okay, jeg må prøve. Jeg har altid haft det sådan lidt ambivalent med de tårefaste – hverken eller – men det nok værd at give et forsøg.

    • Jo's skriver:

     start med elf… den har en super pris til en test. Den skal bare have et par lag. Bruger den faktisk en del pt når jeg lægger mascara på andre. Kan godt li’ at jeg kan bygge den op og den adskiller vipperne : )))

     • MetteG skriver:

      oki – tak for tip:-)
      Bruger La Roche-Poseys lige nu. Er glad for resultatet og mine øjne er glade for at den er så mild, men holdbar er den ikke!

 3. Louise skriver:

  Troede et kort sekund, at overskriften var “Store øjne og gode bryster” 😉

  • Jo's skriver:

   Hahahaha ; ))) Det ku’ i hvert fald få et par stykker til at spærre øjnene op! : ))

 4. Maria Lisette skriver:

  Mmm…. en ny en til samlingen… 😉

  Krams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.