VIDEOGUIDE – SÅ DAMPER VI HÅR

1-ane4-001
Måske du så en teaser på denne her, hvis følger med på Instagram (JosMakeupBlog)… Jeg har endelig fået lavet en video med denne ultra cool hår-damper “Steampod” L’Oréal Professionnel.

Det er spændende at teste ny teknologi når det kommer til hår-styling gadgets og der kan være langt i mellem de virkelig interessante nyheder. Og denne nyhed er i grad på den rigtig spændende side.  Nu skal vi nemlig style håret ved hjælp af damp og derved også skåne vores håret. Ud over at det er muligt at skrue op og ned for varmen på Steampod’en , er der også en anden rigtig smart finesse… nemlig en kam, så gør det legende let at dampe håret igennem. Samtidig tilføjes håret rigtig flot glans og luftigt følelse.

Se hvor let og hurtig den er at bruge på videoguiden nedenfor:

Skal du også til at dampe hår?

Dette indlæg blev udgivet i hairgadgets, hairstyling, L'Oréal Professional, PRODUCTS/HAIR, VIDEO GUIDE, Videoguide. Bogmærk permalinket.

11 svar til VIDEOGUIDE – SÅ DAMPER VI HÅR

 1. Sophie skriver:

  Den MÅ jeg have! Er den dyr?

 2. Louise Susaa skriver:

  Dén er godt nok smart. Er også interesseret i at vide hvad den koster? Duer den i fint hår?
  Venligst fra Louise blohms.tumblr.com

  • Jo's skriver:

   Den er også rigtig god i fint hår, da den kan skrues ned i temperatur og derved også skåne et fint hår, som netop ikke behøver så høj varme for at få glattet : )))

 3. Det er satme sejt.. Sidder og gnidder i mine fedtede hænder, i håb om mit eget glattejern står af – så hopper jeg på damp-bølgen

  • Jo's skriver:

   haha… måske det pludselig kunne ryge på gulvet : ))) der er nu intet som et godt styling redskab : )))

 4. Anja skriver:

  Nøj, det ser lækkert ud. Hvorfor er varm damp mere skånsom for håret end et varmt glattejern? Eller hvordan er det mere skånsomt?

  Og hva kostern?

  Vh frk Glattejern

  • Jo's skriver:

   Det er dampen der glatter håret og ikke varmen… de høje temperature slider rigtig meget på hårstrået, men dampen er mere skånsom.. koster 1699,- : )))

 5. Linda skriver:

  For 10-11 år siden havde jeg mit første “glattejern”, der netop bestod af et jern med endda to kamme, en i hver side, og en tut til at fylde vand på, så det også kunne dampe.
  Kan ikke lige huske mærket, men det var et man kunne købe i alm retail handel og kostede 300 kr mener jeg.
  Tidligere havde man jo også varmluftskrøllejern, som er utrolig effektive. Det brugte jeg meget som teenager til mit hår med fald og krus, da der ikke eksisterede glattejern.

 6. Hvordan virker den på hår med mange krøller?
  Jeg har totalt afro krøller i bunden af mit hår bag på hovedet, og det er så svært at komme ordentlig ned og glatte dem ud.

 7. Diem My Huynh skriver:

  Hvor har du købt det?

  Mvh Diem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.