VI SKAL TESTE BIOEFFECT… TRÆNGER DIN HUD TIL EN KICKSTARTER?

1-1378710_10151888959663988_2130177919_n-001
..og så er det måske DIG der skal anmelde Bioeffect her på bloggen?

Nogle produkter betyder mere for mig end andre og Bioeffect har bare en helt særlig plads i mit beauty univers. Min hud elsker nemlig produkterne.

Bioeffect har et højt indhold af Hyalonsyre, som binder fugten til huden og har du en gennemfugtet hud er du allerede rigtig langt. Derudover øges kollagenen og elastien og derved kickstarter du huden naturlige fornyelsesproces.

Dette er for mig et produkt der hjælper mig med at få det bedste ud af den hud jeg nu engang har og jeg ville blive så glad hvis der var tre læsere der kunne tænke sig at teste EGF serum og 30 Day Treatment, samt skrive en læseranmeldelse til bloggen.

Hvis du vil være en af de 3, så læg en kommentar herunder hvorfor din hud trænger til et Bioeffect Boost. (Produkterne skal bruges hver dag i ca en måned) Jeg skriver til de 3 læsere der skal teste produkterne i morgen 3 oktober 2013.

Hvis du vil læse lidt mere om Bioeffect, kan du gøre det HER og så er der snart konkurrence “Coming Up”.. der skal nemlig ikke kun fugtes hud… håret skal nemlig også have en tur.

*KOMMENTARFELTET ER LUKKET*

Dette indlæg blev udgivet i Bioeffect, Dear readers review, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

89 svar til VI SKAL TESTE BIOEFFECT… TRÆNGER DIN HUD TIL EN KICKSTARTER?

 1. Julie JT skriver:

  Min hud er simpelthen så ødelagt og trænger alvorligt til “nyt liv”. Da jeg, som mange andre sikkert, er på SU er det ikke ligefrem dyr hudpleje, der bliver prioriteret højest når der lægges budget, så jeg ville elske at kunne forkæle min hud en smule.

 2. lovisen skriver:

  Jeg har rundet de 40 i år, er lige blevet skilt og som en lille ekstra bonus i gang med at blive undersøgt for noget kronisk sygdom. Derfor er min hud ekstra stresset og tør end den plejer. … Så tror virkelig der er mulighed for at kunne føle en forandring 🙂

 3. Julie skriver:

  Uhh! Det gad jeg vildt godt prøve!

  Jeg har sindssyg sart hud, og ydermere psoriasis, det altså har det med at give grimme tørre pletter. Så i forvejen er jeg kæmpe forbruger af fugtighedscremer, ;fordi det er det eneste der kan hjælpe til at holde min hud i balance.

  Jeg har ikke fundet noget endnu, der matchede min hud i ansigtet. Den bliver super hurtig tør og træls at se på! Desuden føles min hud vildt tynd i ansigtet, hvilket jo bestemt ikke øger evnen til at hele sig selv.

 4. Lotte J. Poulsen skriver:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at teste dette produkt. Grunden hertil er, at jeg i en alder af 25 år har fået en træls hud, som har slået ud oftere end ønsket. Jeg har derfor brugt rigelige mængder Basiron, som har medført en meget tør og sart hud. Jeg befinder mig meget udendørs, og kan mærke netop hvor sart min hud er blevet, særligt fordi det er blevet køligere. Så jeg kunne bestemt godt bruge en fugt-kickstarter til min hud efter at have brugt Basiron, og vil efterfølgende gerne skrive en anmeldelse af produktet 🙂

 5. Marie Joost skriver:

  Perfekte produkter for mig. Selvom jeg ikke er særlig gammel (21 år) så er min hud træt 🙁 jeg har en bindevævs sygdom som gør at min hud bliver slap i en meget tidlig alder og jeg mister kollagen hurtigere end andre på min alder. Vil elske at prøve det og se om det kunne gøre noget godt for min hud!

 6. Sophie skriver:

  Min hud er kørt helt ned af stress, kulde og efterårs-gråhed!
  Forhåbentlig vil den tilgive mig, at jeg har svigtet den – når jeg får lov at teste disse produkter 😉
  Min hud og jeg vil super gerne teste disse produkter, som du taler så varmt om!

 7. Træt fire barns mor skriver:

  Årh – træk mig! Mine børn har lige været snottede og småsløje på skift, og jeg synes jeg ser lige så udkørt ud som jeg føler mig;)
  Er 38, og har hud der er begyndt at se mat og trist ud – især når jeg har søvnunderskud.
  Vil helt vildt gerne prøve hvilken effekt de her vidundercremer vil kunne have!

 8. Sara Vinther skriver:

  Det kunne jeg godt tænke mig! Jeg har egentlig ikke en problematisk hud, men lige så snart vejret skifter, så tørrer min hud ud – specielt i t zonen. Dette er ualmindeligt svært at lægge make Up ovenpå, da min hud skaller. Jeg har endnu ikke fundet løsningen, men måske dette kunne være?

 9. Malene Langvad skriver:

  Hver gang jeg nærmer mig en ekspedient i Matas eller lignende, konkluderer de at min hud mangler fugt, fugt, fugt. Og jeg synes ellers jeg digter alt hvad jeg kan. Måske kan det her give det sidste skub.

 10. Christina Frisk skriver:

  Jeg vil virkelig gerne være tester! Er 34 og pludselig er ‘babyhuden’ begyndt at få stor porer på kinderne. Desuden har jeg en del problemer med at huden skaller, givetvis pga manglende fugt til trods for min natcreme er Origins Drink Up Intensive fugtmaske. Så jeg ved vitterligt ikke hvad jeg mere kan gøre.

 11. Bente skriver:

  I allerhøjeste grad. Jeg har for første gang i mit liv fået tørre pletter på mine kindben og intet hjælper.

 12. Selina Hansen skriver:

  Jeg vil virkelig ønske mig den af hele mit hjerte! Har kun hørt godt om Bioeffect. Jeg har super problematisk hud, som er sensitiv over for næsten alle produkter. Min hud bliver stresset og udmunder sig i blæreagtige knopper.

 13. Signe skriver:

  Jeg vil gerne prøve at teste! Jeg er fanatisk med at rense hud osv, selv når jeg er lidt halv fuld, så jeg ville sagtens kunne bruge det hver dag i en måned 🙂

 14. MetteG. skriver:

  Det skal da være mig! Midt 40’erne og nu den ulykkelige ejer af en grovkornet hud med store porer, synlige linjer og mange ar og pigmentpletter. Det hele bliver forstærket af at huden er kraftig udtørret af årevis med forkert produktbrug (for skrappe produkter med masser af alkohol og skrappe exfolierende cremer – fordi det skulle være så godt). Det forsøger jeg nu at rette op og netop Bioeffect har længe været på ønskesedlen pga de varme anbefalinger fra gode beutydamer:-)

 15. Louise skriver:

  Ej, det er nødt til at være mig! Jeg har længe gerne ville prøve disse produkter, men indtil videre har pengepungen ikke været med på idéen. Det skal være mig, fordi vi går en koldere tid i møde og min hud reagerer normalt voldsomt på det med at være ret så underlig. Jeg er altid en lille smule fedtet i t-zonen, men tør på kinderne, og derudover har jeg tendens til lidt rødme, og jeg har jo hørt, at dette vidundermiddel (tør jeg næsten kalde det det?) skulle kunne hjælpe på alt det. Og det er jeg simpelthen nødt til at teste på min egen krop 🙂 Krydser fingre for, at det bliver mig 🙂

 16. Tine Lildballe skriver:

  Min hud trænger virkelig til lidt ekstra kærlighed. Efter en ret forfærdelig sommer, der har været præget af stress og sorg, er min krop i den grad begyndt at reagere – jeg taber hår og min hud opfører sig helt skørt. Jeg vil gerne gøre noget godt for den og tænker, at fugt er et godt sted at starte 🙂

 17. Baysen skriver:

  Min hud hader vejrskift. Den bliver trist og grå, og så kæmper jeg med tør pletter og urenheder på én og samme tid. Jeg er derfor på evig jagt efter et produkt, som rent faktisk gør en forskel for min hud.

 18. Nanna skriver:

  Har i længere tid lidt af stress, hvor jeg stadig kan mærke og se nu, at min hud har brug for et kærligt boost. ikke nok med at min hud er tør, så er den også rød som en reje og meget følsom. og får altid kommentarer på min røde sarte hud af en alder af tyve. øv.
  derfor øsnker jeg at prøve den. 🙁

 19. Malene Bjerregaard skriver:

  Jeg bruger i forvejen nogle super effektive produkter fra IS og tager imedeen.
  Jeg er først i 40’erne og har hverken sensitiv hud eller store problemer, men søger stadig det der produkt der virkelig gør en forskel 🙂
  Tak for en god blog
  Mvh Malene

 20. Ib skriver:

  Hep, jeg er på.

  Jeg er 28 år, og har faktisk ganske pæn hud, der arter sig fint. Lidt tør måske, men ellers ikke. Jeg synes, det kunne være interessant at teste, om der ville være synlige forandringer at spore når der ikke er deciderede problemområder (bortset fra det der puffy morgenfjæs, jeg ser i spejlet efter for lidt søvn).

  Mvh IB

 21. Mai Odgaard Petersen skriver:

  Hmm.. Min hud sidder på en gravid krop i niende måned. Den har altid haft tendens til tørre pletter, røde pletter og også urenheder (dog ikke i acneskala, men bare må den småirriterende måde). Det ku’ være fornøjeligt at prøve det her produkt, for jeg ved ærligt talt ikke, hvad der er bedst for min hud. OG så siger min veninde, at de er NU man skal begynde at nurse sin hud rent rynke-aldring-forebyggelsesmæssigt.. Jeg er 26. Så ja. Ekstremt højgravid, træt, tør hud til tjeneste!

 22. Tina Irene Povlsen skriver:

  Jeg har faktisk lige fået en hudanalyse, og er blevet anbefalet produkt med højt indhold af hyalonsyre, da min hud er i fugtunderskud. En voldsom traumatisk hændelse, satte energi og handlekraft ud af spillet i en længere periode, hvilket min hud også er blevet påvirket af. Jeg ønsker at gøre det allerbedste for mig selv og min hud, og vil gerne møde verden og mine omgivelser med en frisk og fugtmættet hud, som stråler af sundhed og vitalitet. 🙂 Bioeffects produkter har jeg hørt få store roser, hvilket foranlediger min lyst til at prøve dette til en ny optimering af min hud og mit udseende. Jeg vil derfor gerne være blandt de der skal teste og anmelde produktet her på bloggen. Ud over lysten hertil, så lover jeg tillige en velbeskrevet og fyldestgørende anmeldelse, skulle det være mig der blir’ en af de udvalgte.

 23. selma makacev skriver:

  Min jagt efter den perfekte hudplejeserie er never endning.
  Jeg er 26 og har siden teeange tiden været præget af uren hud, ikke voldsomt, men nok til at ansigtet hurtigt kan se tørt og kedeligt og MEGET gråt ud.
  Da jeg var yngre forstod jeg ikke når der blevet skrevet om at man blev grå i ansigtet om vinteren, men tak skal du ha’ det har jeg så fundet ud af nu hvad betyder DESVÆRRE!
  Kunne være dejligt hvis min jagt på den perfekte hudpleje vil ende her, så kunne det også være jeg fik råd til et par Celine slip on:-)

 24. Rie L skriver:

  Jeg vil super gerne være testperson. Min hud opfører sig rimelig mærkeligt for tiden, så ville være skønt med noget godt pleje 🙂

 25. Louise T. skriver:

  Min hud skriger på virkningsfuld og kærlig pleje. Med sart hud, så kan jeg bare ikke få fugt og pleje nok – og især ikke her i efteråret/vinteren.

 26. Anette skriver:

  Jeg har ikke et 11-tal mellem øjenbrynene, men jeg er begyndt at få nogle “streger” fra næsen til mundvigene – kan Bioeffect-produkterne viske dem ud? Jeg er nysgerrig.
  Gode hudplejerutiner har jeg, men jeg siger ja tak til at få Bioeffect-produkterne på min toilethylde, for kan de forbedre hudkvaliteten generelt i mit ansigt? – det kan jeg skrive om, når der er gået 30 dage.
  Min alder er 40 år, og jeg er altså kommet i “anti-ageing-alderen” – så jeg er en oplagt kandidat til at teste, om produkterne plejer og fornyer, som de lover i reklamen:)

 27. Stine skriver:

  Jeg har læst mange flotte anmeldelser af Bioeffect og deres fantastiske serum. Jeg er 30 år og har tidligere kun døjet med lidt fedtet t-zone og tørre kinder af og til. Men for ca. 1½ år siden begyndte jeg at få urenheder specielt omkring hagen – har hørt nogen kalde dette voksenacne 🙁 Jeg synes, at jeg har prøvet alt, både dyre ansigtsbehandlinger, serum og diamantslibning, og jeg er meget konsekvent med både rens og fugtpleje hver dag. Pt bruger jeg Beaute Pacifique A-vitamin booster om natten, hvilket generelt har forbedret huden lidt, men jeg føler stadig at min hud har brug for et boost af fugt, og så drømmer jeg om en mere ensartet hud med mere glød. Jeg melder mig meget gerne som testperson.

 28. Fordi, at jeg er vildt med at teste produkter og har en bred vifte af erfaring i og med, at jeg virkelig har testet alt, hvad der er at teste på markedet, og kan derfor sammenligne, relatere til og diskutere. Derudover er jeg ærlig og giver min uforbeholdte mening.
  Jeg skriver godt og forståeligt! Når det er sagt, så ville det også være fedt at teste dette produkt, fordi min hud rent faktisk ikke opfører sig lige pænt – pt ligner jeg mest af alt en teenager på 13 med uren og tør hud. Mit ansigt ville have godt af et boost og det samme vil min skrivelyst. 🙂

 29. Gitte Norlyk skriver:

  Det burde ganske enkelt være enhver kvinde forundt at prøve disse fantastiske produkter.

  Grunden til at JEG kunne blive anmelder er sikkert ikke bedre end så mange andres. Men jeg vil gerne. Med post-pregnancy- og amme-hormoner i kroppen, for lidt søvn og for lidt tid til omfattende beauty-rutiner, kunne min hud og jeg godt trænge til Bio-effect boost. – Fordi jeg ved, hvor meget selvforkælelse betyder for humøret for enhver kvinde

 30. Christina Jensen skriver:

  Min hud udstråler mine følelser… Pt. er jeg sygemeldt med stress og kunne virkelig godt trænge til et boost!
  Jeg skal så småt starte op på job igen om 3 uge, så ville det jo være passende og se frisk pg lækker ud til lejligheden.
  Jeg har normal/komp. hud. Er 33 år, ikke ryger og plejer min hud dagligt morgen og aften. Dog er jeg begyndt at få pigmentforandringer på kinderne og lidt ved brynet. Øv…

  Krydser fingrer 🙂

 31. Karoline L skriver:

  Jeg skal teste produktet, fordi min hud allerede nu er blevet tør. Det er især irriterende, når jeg skal ligge makeup, for selvom jeg ligger makeuppen lige efter dagcreme, sætter det sig stadig i den tørre hud. Og det bliver kun værre til vinter! Samtidig trænger den også virkelig til glød, da den ser lidt grå og trist ud 🙁

 32. Elise S. skriver:

  Hej jeg kunne rigtig godt tænke mig at teste produkterne! Jeg via mit arbejde som IT-konsulent fået nye projekter der betyder en hel del flyvning mellem Polen og DK hver uge med meget tidlige afgange og meget sene hjemkomster og naturligvis sene arbejdsdage deraf. Det kan tydeligt ses på min hud der ellers plejer at være relativ nem at passe. Den er blevet “mat” på en måde og lidt hængt at se på… Jeg har prøvet med at bruge en federe dagcreme men det har ikke rettet op. Når man sådan er ude på kundelokationer vil man jo gerne se pæn og repræsentabel ud, og ikke ligne den hængte kat man føler sig 😉
  Jeg krydser fingre!

 33. Pernille skriver:

  Hej jo, det vil jeg da super gerne teste og skrive om. Jeg er midt i fyrrene og med tør hud især på kinderne lige under kindbenene. Jeg plejer min hud men har svært ved at holde den fugtet jeg indtager også dagligt gigtmedicin og jeg tror at det forværre tilstanden, så det kunne være meget spændende at se om bio effect kunne hjælpe på dette. Jeg har faktisk tidligere brugt dagcremen fra Bioeffect, men alene syens jeg ikke den gjorde nok. kh Pernille

 34. Annesofie skriver:

  Min hud trænger virkeligt itl et ekstra fugt-boost… Jeg har en underlig kombinationen af tør hud, men alligevel er den fedtet… Den er sådan tørstig, men alligevel er den fedtet. Jeg ved virkeligt ikke hvad jeg skal stille op, jeg er sådan set klar på at prøve det meste 🙂

 35. Mette S Nielsen skriver:

  Ej – det vil jeg VIRKELIG gerne teste!
  Hold nu op, min hud trænger bare til at få et skud – noget.
  Jeg er 42, og synes at min hud er for grå og trist til min alder (og til mig!).
  Min hud er tør, sart og har allerede en hel del rynker…
  Jeg vil så gerne proppe noget effektivt serum ind i huden, så den kan komme til at se mere frisk ud – måske endda komme til at stråle igen…
  Du skriver så varmt og positivt om Bioeffekt – så det vil jo være en drøm at få lov til at teste det!

 36. Line Høj skriver:

  Jeg er i øjeblikket i behandling for akne og cremerne udtørrer min hud HELT VILDT. Jeg kan bare ikke få fugt nok uanset hvad jeg gør. Derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve BioEffect 🙂

 37. pernille andersen skriver:

  Hej, 45 år, og alderen begynder at tynge hudmæssigt – den har både brug for at fugt, og ekstra af alt muligt andet for at gå vinteren i møde, så jeg ikke ender med at se helt trist og vintertræt ud….

  / pernille a

 38. Snackpeber skriver:

  Det skal helt klart være mig 🙂 jeg døjer meget med pigment og har konstant tør hud, min hud i ansigtet er udsat for aircondition halvdelen af året og jeg kan se hvordan min hud ser træt ud, og tørheds linjer er begyndt at vise sig!! Jeg ville simpelthen elske at teste dette produkt! 🙂

 39. Nadia WH skriver:

  Jeg har hos både dig og Anette på Beauty Space hørt meget godt om Bioeffect, men har endnu ikke fået afprøvet det.
  Er selvfølgelig nysgerrig på, om det nu er så godt som lovet og så kan min hud godt trænge til lidt ekstra fugt, nu hvor vi går en køligere tid imøde. Ligesom alle andres hud også kan 😉
  Jeg vil elske at forkæle min hud hver eneste dag i en hel måned…

 40. Marie-Louise posgaard Larsen skriver:

  Min hud har været plaget af en ond uren djævel siden teenagealderen, og i og med at det eneste der kan holde urenhederne nede er Basiron, så er min hud blevet grov, tør, ru og usamarbejdsvillig, og så er den bare ikke køn uden et lag mirakel-trylle-støv, der kan dække mine akne ar, ujævnheder og jævne de tørre pletter ud. Jeg ville ønske at nogle af mine ujævnheder kunne udjævnes, så overfladen er finere. Min hud trænger til et boost!

 41. Julie Thisgaard skriver:

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at få chancen for at teste Bioeffect. Jeg bøvler meget med irriteret og udtørret hud på hagen og omkring næsen, og har svært ved at finde noget, som bliver ved med at holde huden i det område fugtigt. Mon dette er mirakelmidlET?? 🙂

 42. Ida skriver:

  Jeg har sådan en masse dumme små knopper ved munden, og i panden, så kunne være dejligt at se, hvis dette det kunne fjerne dem 🙂

 43. Charlotte Mai skriver:

  Den her lyder så god og det kunne jeg godt bruge. Jeg er 23 og snart færdig med en mua uddannelse og de sidste to måneder har min hud haft det rigtig skidt og det har jeg aldrig prøvet før, den virker fedtet og træt, jeg har små sår i pande og hage, så jeg vil gerne teste denne

 44. Malene Andersen skriver:

  Min hud kunne virkelig godt bruge et boost! Efteråret er kommet og mine kinder er røde og kan slet ikke få nok fugt, ikke engang min gamle følgesvend fra A Derma hjælper. Håber virkelig at jeg kan få lov til at teste 🙂
  Kh Malene

 45. Mie skriver skriver:

  Jeg vil rigtig gerne prøve, da min hud kan være møg irriterende med rødme, tørhed, fedtet hud og oven i hatten små “muldvarpeskud” i panden. Derfor 🙂
  Skøn blog og vil rigtig gerne teste det:-)

 46. Emilie HG skriver:

  Selvom jeg kun er i 20’erne kan jeg mærke, at min hud let påvirkes af vejret. Jeg cykler meget for at komme rundt, og arbejder også ude på alle tider af året, så min hud har brug for at opbygge et stærkt forsvar mod kulde- og varme-perioder.
  Da jeg er studerende, har jeg ikke knap 1000 kr til serumer, selvom jeg ved, at det nok er dét min hud kunne have brug for.
  Jeg har hørt meget godt om BioEffect, og kunne godt tænke mig at teste det!

 47. Rikke Lollesgaard skriver:

  Ej hvor ville jeg gerne prøve det her, min hud har været så ærgerlig at se på så længe og føler jeg har prøvet næsten alt… Please vælg mig!

 48. Laura i-b skriver:

  Da jeg som så mange andre prøver at få dejlig søn på 2, ( lidt mere end) fuldtidsjob og bare lidt socialliv til at gå op i en højere enhed kunne min hud godt bruge et boost til at klar stress og jag her imens vejret skifter.
  Jeh kan godt mærke min hud ej er 18 mere selvom jeg prøver at passe på den:) men imellem job, barn, mand osv. Når man bare ikke altid at få nok søvn, vand og dyrke den motion man jo burde:)
  Det kunne være skønt hvis dette var produktet jeg havde ledt efter til nemt og effektivt at gøre noget godt for mig selv. Ved at der er tale om et lækkert rent produkt man kan stole på når det kommer på anbefaling af dig:)

 49. Line lustrup skriver:

  Jeg har jordens tørreste hud, fiskekone kinder, og en del pigment forandringer……. Kan bio effekt mon stille noget op med så trælse problemer vil jeg super gerne prøve.

 50. Stine D skriver:

  For snart 1 år siden oplevede jeg pludselig, at min hud blev uren på især kinderne. Jeg har ellers aldrig haft tendens til urenheder på netop kinderne. Flere af disse udviklede sig til egentlige bumser, og jeg har i dag flere røde ar og mærker på kinderne, som jeg er utrolig ked af. Derfor er dette chancen for at forsøge at få bugt med de rødlige pletter som hver dag påvirker mit humør og i sidste ende også min selvtillid.

 51. Majken Hsu skriver:

  Jeg ville være den perfekte testkandidat.
  Jeg er gravid, så jeg har været nød til at droppe mine alm. Ansigtprodukter.
  Mangel på ordentlige ansigtsprodukter og hormoner har allerede sat voldsomme spor på min hud og jeg frygter virkelig for den nært forestående vinter.
  Så jeg vil virkelig sætte pris på at blive valgt.

 52. Gry Madsen skriver:

  Jeg vil super gerne teste. Har prøvet det meste, der er på markedet! Min hud er både tør, slår ud og har pigment halløj!

 53. Marie Kvist Rasmussen skriver:

  Min 39 årige hud er ikke bare tørstig, den er ultra tørstig. Både mig og min hud er super duper testklar !

 54. Karina skriver:

  Jeg føler næsten ikke, at jeg kan kende den kvinde på 40 år, som jeg ser i spejlet. Måske det er fordi alderen har sat sine spor? Jeg har sensitiv hud og bare de mindste stress-symptomer melder sig, så ses det på min hud og især min hage. Pigmentforandringer og rødlige kinder står også på min kedelige liste.
  Jeg tester gerne, med håbet om at få bugt med nogle af skavankerne.

 55. Astrid Jessen skriver:

  Min hud er underligt “træt” at se på. I forhold til at jeg er relativt ung, synes jeg at min hud allerede er begyndt at blive kedelig. Jeg har i de sidste to år prøvet en del produkter (dog på budget) – nogle en del mere effektiv end andre. Jeg har enormt sart og tør og lettere rødmende hud i ansigtet, som ikke gør det nemmere, når man i forvejen ofte slår ud omkring mund, tindinger og pande. Det overrasker mig at jeg så let slår ud og påvirkes af nogle simple ting: At gå i bad gør min hud knastør og sviende, og en cykeltur i morgenkulden kan gøre den helt rød resten af dagen. Jeg synes sku at det er svært at finde ordentlige produkter til en nogenlunde budgetvenlig pris – og især med hyalonsyren som skulle pleje rigtig meget, koster ofte det tredobbelte at hvad en studerende har råd til.

 56. Maria S skriver:

  Er du gal, den vil jeg gerne teste.

  Mit udgangspunkt:
  Jeg stoppede for nylig med at tage p-piller, og min hud havde svært ved at finde sin balance efterfølgende, så jeg har en del mindre ar og pletter, som det kunne være lækkert at puste lidt helingsprocess ind i.
  Og så er der rynkerne, der er flyttet permanent ind. Frem for bare at komme på visit i mit ansigt, når jeg smiler. Alt i alt er det bare et træt lagen. Og dermed perfekt testmateriale 🙂

 57. Anna Christiansen skriver:

  Jeg ville elske at være prøvekanin, og skrive en anmeldelse! Jeg har på trods af mine (kun) 23 år allerede en del blodsprængninger på kinderne, som giver mig noget irriterende rødme. Jeg skal på ferie i uge 42, så det kunne også være sjovt, at se om det kan afhjælpe noget af den der kedelige tørre flyvemaskine-hud man får!
  Jeg krydser i den grad fingre!
  Mange hilsner fra Anna

 58. Janni Vindum Stadsvold skriver:

  Er 35 år og har virkelig bidt mærke i hvor store forandringer min hud har gennemgået det sidste år tid. En meget travl hverdag har sat sine tydelige spor og min hud har mistet sin glød og ser træt. Er sikker på at Bioeffect vil kunne gøre underværker på min hud . Og så vil jeg jo gerne gøre min 5 år yngre kæreste glad 🙂

 59. Simone B skriver:

  Uh min hud trænger sådan. Jeg har i månedvis været i behandling for akne. Det har desværre bare gjort min hud meget tør. Og så kan man godt mærke at vinteren nærmer sig!

 60. Karen Aa. skriver:

  Der er så mange gode testere, der allerede har meldt sig, men nu prøver jeg også – for hvis ikke jeg gør, så bliver det jo helt sikkert ikke mig 😉
  Hvad kan jeg sige – jeg er 34, og har forholdsvis pæn hud – men det kræver sin mand/eller kvinde nærmere, at få min hud til at indordne sig! Min hud er tør, eller rettere mangler fugt og reagerer derfor med at blive skindende og fedtet i løbet af dagen, og så igen tør hen mod aften ved “rense-tid”. Jeg har prøvet det meste – og anbefaler lystigt til venner og bekendte, så de næsten bliver “overloaded” med information om en enkelt creme eller min ikke-videnskabelige holdning til emnet 🙂 Så meget endda, at der er flere der spørg om jeg dog ikke bare skal starte den blog, så de ikke skal høre om min seneste opdagelse eller nyeste påfund. Derfor tror jeg, at jeg ville være en rigtig god tester – og så ville produkterne også komme med på en 11 timers lang flyvetur til San Francisco, det må da kræve lidt af et serum, at holde huden god under sådan en lang flyve-tur – også har jeg jo også massere tid til at tage noter i 🙂

 61. Sofie Maj skriver:

  Hvor vil jeg ønske, at jeg kunne være så heldig at blive tester af disse produkter! Jeg har kigget på dem længe og læst meget om dem, men priserne har indtil videre holdt mig tilbage. Jeg er utrolig nysgerrig på, om alt hvad jeg har læst, virkelig kan være sandt. Hvis jeg får den ære at blive tester, vil jeg være yderst omhyggelig og grundig og holde øje med hver en detalje/forandring i min hud:)

 62. Susan skriver:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at teste det. Jeg er pt gravid og skal tage blodfortyndende medicin pga en blodprop for nogle år tilbage. Så min hud er rigtig øv lige nu. Kunne rigtig godt tænke mig noget lækkert til min hud, og bare føle mig lidt lækker 🙂 det er tiltrængt når ens hud ligner en teenager og vægten bare stiger hver uge.

  Kh. Susan

 63. Karin Sørensen skriver:

  Når man er i midten af 40’erne trænger man VIRKELIG til at der skal ske noget godt og isærdeleshed effektivt for ens hud, så jeg er en oplagt tester 🙂
  Venlig hilsen
  Karin

 64. Maria L skriver:

  Mig mig mig! Efter jeg var gravid for et halvt år siden har min hud ikke rigtig fundet balancen igen.. Den slår let ud og er ligesom fedtet og tør på en gang.Desuden har stadig nogle mærker efter urenheder fra graviditeten som jeg ikke kan komme af med. Har hørt så meget godt om bioeffect, men synes det er en lidt voldsom investering når man ikke ved om der kommer en effekt eller ej 🙂

 65. Pernille D skriver:

  Efter en graviditet fremstår min hud mindre end perfekt, må jeg nok erkende. Hyperpigmenteringer, søvnløse nætter og hormoner der er gået helt amok, har efterladt den helt trist og meget uens i struktur, farve og glød. Hjælp, jeg trænger voldsomt! 😉

 66. Charlotte skriver:

  Har hørt så meget godt om vidunder dråberne fra Island og vil elske at skulle teste denne luksus 30 dages hudkur. Mon denne kur kan anvendes på sensitiv hud? For kan den klare min hud ja så kan alle tåle den…Ud over alderstegn og kærlighedsrynker (dem man får af at være vågen om natten mens børnene er små samt alle de bekymringer der følger med moderskabet..) ja så har jeg nogle små knopper i panden og ar på kinderne som virkelig håber, at jeg en dag finder den rette creme, så min huden får en bedre kvalitet – ikke rynkefri for kærlighedsrynkerne vil jeg ikke af med 🙂

 67. Katrine V skriver:

  Min umulige hud er allerede knasende tør, til trods for brug af olie som ekstra isolering siden sommeren trappede ned!!! Oveni det har jeg mange urenheder, talgknopper og de der betændte sataner!!! Jeg er DESPERAT efter noget der virker!!!

 68. Lise-P skriver:

  Jeg har sukket efter Bioeffect produkterne lige siden de dukkede op på diverse blogs, fordi min hud i den grad kunne trænge til en kickstart her op mod vinterens kolde vejr. Min hud har det med at blive lidt vinterdepressiv, når kulden kommer snigende. Den reagerer ved at blive til en MEGET kombineret hud. Den er både tør, fedtet, lidt uren og generelt uregerlig.
  Derfor skal jeg teste Bioeffect 🙂

 69. Helle Rick skriver:

  Min tørre aldrende hud trænger SÅ meget til et Bioeffect Boost. Når man er i 40’erne kan man tydeligt se huden trænger til en kærlig hånd og jeg håber og tror Bioeffect kan give min hud lige det den mangler for at stråle og se sund ud igen.
  Jeg har hørt og læst så meget godt om produktet og vil derfor rigtig gerne prøve det af 🙂

 70. Kristina K skriver:

  Jeg er 39, så jeg kan byde på fine linjer, rynker og pigmentforandringer. Desuden reagerer min hud tit med allergi, på især fancy og dyre øjencremer, der ellers skulle være fyldt med guf for huden. Min hud er kombineret med urenheder på hagen.

 71. Stina skriver:

  Hej Jo. Jeg har en vis skepsis overfor (dyre, hypede) vidunderprodukter. Kan godt blive i tvivl om, hvor stor en andel af mine penge, der går til markedsføring fremfor produktudvikling og gode ingredienser. På den anden side, er der jo altid muligheden for at det faktisk virker – og i så fald er pengene værd. Jeg har eksempelvis erfaret at Prevage faktisk kan bekæmpe pigmentpletter. Men for pokker hvor er der mange fejlkøb undervejs, og hvor står jeg da ind imellem helt af på den industri. Eksempelvis bruger jeg i øjeblikket Matas Baby creme som natcreme, fordi jeg pludselig syntes at det var helt absurd at betale 500 for en lille krukke smørelse. Nå, det jeg vil sige er selvfølgelig, at jeg gerne vil teste Bioeffect. Selvfølgelig vil jeg det. Det kan jo være, at det virker.

 72. Linda Juul skriver:

  Jeg vil gerne teste. Er 40 år. Jeg synes min hud er i ok balance – ikke tør. Men er begyndt at blive lidt kedelig at se på, mangler glød. Lidt pigmentforandringer som jeg prøver at få styr på og lidt grove porer i T-zonen. Mon ikke Bioeffect er det rigtige at prøve? Har ihvertfald hørt meget godt om produkterne….

 73. Nynne skriver:

  Tja, hvad skal jeg sige? Bliver 40 næste gang, er enlig mor til meget livlig 4-årig og får generelt alt for lidt søvn. Det ses tydeligt i mit fjæs, der i den grad er forsømt og tørster. Kan ikke helt genkende mit eget spejlbillede og vil så gerne teste dette produkt, som jeg har hørt meget fantastisk godt om

 74. Trine Vindheim skriver:

  Jeg har aldri gået så meget opp i det med skincare – og det får jeg godt nok igen for nå da jeg er blevet lidt eldre…
  Allergi + tørrhed er også en udfordring jeg spiller på lag med, så huden min er klart ikke den letteste;)

 75. Ida D skriver:

  Jeg vil gerne teste.
  Jeg er kun 27. Alligevel har jeg en hud, som mangler glød, har pigmentforandringer, og så ser det ud til, at min hud og jeg er ved at miste elasticiteten. Jeg ser simpelthen slap, grå og stresset ud. Det kommer dels af, at jeg er opvokset under syden sol og middelhavets salt (og tak for det – jeg elskede det!), men det har sat sine spor på min hud. Og jeg bliver efterhånden lidt trist, når jeg kigger mig i spejlet. Og sådan vil jeg helst ikke have det. Derfor er jeg da også i gang med at forbedre mad, motions og skønhedsvaner. Og jeg er godt på vej – men selvom meget kommer indefra, så er lidt ydre hjælp jo en dejlig ting. Og den følelse af velvære, der opstår, når jeg står med lukket dør på mit badeværelse og vasker, masserer og smører, er fantastisk, og vel noget vi alle fortjener. Også alle de andre, som har skrevet på din side. Også dem som ikke har såmænd.
  Nå, sikke en smøre. Jeg vil rigtigt gerne teste. Jeg har ikke mulighed for at “sats-købe” et så dyrt produkt som EGF, jeg kan kun forsvare at købe det, hvis jeg VED at det virker for mig og min hud. Så jeg vil gerne smøre på og massere ind, og rapportere resultatet.

 76. hellep skriver:

  det ville da være super fedt at prøve på en moden hud…… der snart runder et skarpt hjørne!!! her vil resultaterne da vise sig!!!

 77. Mette L T skriver:

  Åh, det må være mig, der skal være den heldige tester! Jeg døjer on-off (mest on desværre) med uren hud på kinderne og kæben og danner derefter ret tydelige ar – sammen med pigmentforandringer efter usunde solvaner i 20’erne og trist glød efter almindeligt søvnunderskud vil BioEffecy virkelig få alletiders mulighed for at bevise sit værd her hos mig 🙂

 78. Mette Glerup skriver:

  Begrundelser er der i grunden nok af!

  Grundene til at jeg vil være en god repræsentant til at teste Bioeffect og komme med en anmeldese deraf er, at min hud virkelig trænger til et boost. Jeg er 27 år og kan for alvor pludselig se en markant ændring i min hud og er klar over at nu er tidspunktet for at rede hvad der kan redes. Forsøger mig så godt jeg kan med kosten og styrke huden indefra, men på beautykanten er jeg lost, famlende og bange for at blive ‘snydt’.
  Der er i løbet af kort tid kommet meget markante linier i mit ansigt – af den slags hvor man tænker ‘hvor kom det lige fra’. Så er det jo, man bliver opmærksom på hvad ens dårlige vaner fører med sig… Og at man rent faktisk har, hvad der for huden er dårlige vaner.
  En helt særlig rynken med panden, har sat sine spor. At jeg åbenbart, viser det sig, rynker øjnene sammen når jeg sidder foran en skærm – AV AV den har givet tydelige fuger.
  En sjælden bums, heler ikke længere sig selv, men efterlader én med markante ar.. For ikke at nævne, at ungpige-gløden bare ikke hvad den har været.

  Ja, jeg synes jo egentlig at budene er mange og jeg kunne reelt set blive ved, men jeg vil skåne dig for yderligere salgstale i denne omgang.

  Kærligst
  /Hende som gerne ligger ansigt til et Boost af format

 79. Maria skriver:

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at teste disse produkter, da min hud er begyndt at gakke fuldstændig ud.. Til trods af at jeg snart fylder 25! Det er bare øv.. Og rigtig generede og hæmmende. Jeg krydser fingre for at jeg må være testperson 🙂

 80. Marie Louise Gadensgaard skriver:

  Det vil jeg rigtig gerne være testperson på! Jeg har de sidste par år haft “ked af det” hud. Den er til tider helt trist, grå og ujævn samtidig med at den kan være skinnende i t-zonen. Jeg har prøvet mange produkter, men alle har kort eller igen virkning. Kunne være fedt at se om disse produkter kunne være min redning 🙂

 81. Julia skriver:

  Jeg vil så gerne teste den magiske serum. Virkelig gerne. Der var engang hvor min hud var min stolthed, og den jeg altid fik komplimenter for. Nu, efter to graviditeter, en baby der holder mig vågen og den generelle stress der er ved at være småbørnsmor, er min hud i stedet livløs og grå, jeg har fået små blodsprængninger på kinderne, mørke rander under øjnene og både hudorme på næsen og små bumser mellem øjenbrynene. Nå ja, og tørre kinder. Jeg ved godt hvor vigtigt det er at ordne ansigtet både morgen og aften, ihvertfald for min hud, men jeg oooorker der bare oftest ikke. At teste det her ville være den bedste motivation for at få gang i den gode rutine igen. Og forhåbentligt vil det også gøre underværker. Nøj, jeg krydser fingre!

 82. Turi Larsen skriver:

  Jeg har længe ønsket at prøve Bioeffekt – jeg er en skandinavisk pige med lyst hår og sart hud som er i slutningen af tyverne – efter at have hørt så meget godt om produktet – tænker jeg produktet er lige noget for mig!!! Jeg går meget op i produkter og nyder at gøre noget godt for mig hud – jeg håber på at blive en af de heldige der får lov til at prøve bioeffekt EGF serum og 30 Day Treatment!!!

 83. Pernille Aaby Larsen skriver:

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at blive en af dine testere! Min hud har lige været udsat for en måneds sol i det sydlige Spanien, så jeg tænker, at den vil have godt af et intensivt fugt boost 😉

 84. Katrine Hansen skriver:

  Jeg er en kvinde på 33 år, med den klassiske skandinaver-hud. Jeg har tendens til lidt urenheder, den ene uge om måneden, og de typiske små sorte prikker på næse og hage. Jeg har normal/sensitiv hud, der har været udsat for 90’ernes solarie-dyrkelse og har derfor lidt pigmentpletter derefter. Jeg plejer min hud morgen og aften, uden undtagelse. Generelt lever jeg i harmoni med hvordan min hud er, men men men… Min hud skal altid te sig fra den værste side, når sæson skifter fra sommer til efterår og endnu værre fra efterår til vinter… Mest af alt skaller jeg lidt på næse/hage og fedter/tørrer ud i tide og utide.

  Måske dette kunne være løsningen?

  Vh. Katrine Hansen

 85. maria jensen skriver:

  Jeg synes jeg er en af de 3 fordi min hud virkelig er trist og grå!

  Jeg har prøvet flere forskellige produkter igennem tidens løb, men har ikke fundet noget som er perfekt til min hud endnu.
  Jeg har rigtig tør hud, men når jeg tager en fugtgivende creme på, er det som om min talg-roduktion bliver sparket igang og jeg ser helt fugtig ud og kan ikke holde på min foundation.

  Det ville være helt perfekt hvis dette produkt kunne være et punktum i min søgen efter en løsning 🙂

 86. Anita skriver:

  Sikke en mulighed! Jeg har længe villet prøve Bioeffect, da jeg har læst så meget godt om mærket, men det er bare en dyr investering! Jeg ville elske at afprøve det og se, om det kunne viske nogle af de spor væk, som 3 år med meget lidt søvn og meget lidt tid til sig selv og hudplejerutiner pga. at være blevet mor har sat på min hud. Før var jeg egentlig ok tilfreds min hud og gik meget op i at pleje den, men nu er der både tørheds- og træthedsrynker, en blanding af fugtmangel og lejlighedsvise udbrud, pigmentpletter og generelt trænger den bare virkelig til et boost! Da jeg nu er gravid med mit andet barn og har udsigt til endnu mindre søvn og endnu mindre tid til mig selv, kunne det være en fantastisk mulighed at prøve og se, om Bioeffect kan hjælpe med at få min hud “tilbage i form”. Krydser så meget fingre!

 87. Katrine K skriver:

  Jeg vil rigtigt gerne være tester 🙂

  Jeg er blevet 39 og min hud er begyndt at være delvist tør – men også fedtet, hvilket jeg har fået at vide er fordi huden producerer mere fedt, når den mangler fugt 🙁

 88. nina hc skriver:

  Min hud trænger til et boost, fordi jeg har arbejdet 60 timer i gennemsnit siden sommer og bare føler mig træt og grå……åh, hvor ville det være skønt at komme til at se lidt frisk ud igen, trods mine 46 år 🙂

 89. Stinna skriver:

  Min hud trænger, fordi den slet ikke har fået nok opmærksomhed på det sidste. Efter studiestart har jeg ikke fået plejet min hud, så den driller lige for tiden.

  Hvor ville det være skønt at prøve dette produkt:-) !