VIDEO GUIDE: DE CREMEDE SAGER

1373000_10151879542278988_154960146_n
Kinderne må aldrig springes over… de giver liv og glød til ansigtet… og er med til at trække op på ungdommeligheds-barometeret.

Der intet så en god cremeblush! Men ved du hvordan de skal lægges på? Her får du min måde at lægge de cremede sager på kinderne og måske du også har et tip til hvordan det også kan gøres?

OBS! Vinderne af konkurrence HER er på vej og lander på med lidt forsinkelses i morgen : )

Dette indlæg blev udgivet i VIDEO GUIDE. Bogmærk permalinket.

14 svar til VIDEO GUIDE: DE CREMEDE SAGER

 1. MetteG. skriver:

  Tak for endnu en god videoinstruktion. Jeg er en af de der har efterlyst lidt vejledning om de der cremede blushes. Jeg har så svært ved at forestille mig at jeg kan lægge den pænt på samme måde som en pudderblush. Men nu har jeg set hvordan du gør – så nu tror jeg at jeg vil kaste mig ud i det. Måske begynde med Rimmels som du anbefalede forleden. Det er ikke en stor udskrivning, hvis nu det ikke virker:-)

  • MetteG. skriver:

   Hmm, løb lige i Matas og de havde ikke Rimmels cremeblush på hylden. Er den ikke i handel? Men kom så til at købe Chanels Taboo lak i stedet, for jeg kunne jo ikke gå tomhændet derfra.

   • Jo's skriver:

    Rimmels fine blush kommer i uge 44 : ))) Det er jo hvad der sker… og jeg er sikker på der stod dit navn på den Chanel lak : )))

 2. Tanya skriver:

  Hej Johanne
  Min mor lærte mig engang at man kan bruge sin løbestift på samme måde hvis man nu ikke lige har adgang til en cremeblush og gerne vil peppes lidt op. Det kommer selvfølgelig an på farven, men jeg synes det fungerer fint med både de ret neutrale, lyst rødbrune og faktisk også en mere bordeauxfarvet. Hvad siger du? 🙂

 3. Jo's skriver:

  Det er også et super trick jeg selv bruger ind i mellem… har i øvrigt en favoritlæbetift fra La Roche Posay jeg plejer at bruge : ))) Det skulle jeg selvfølgelig have nævnt på videoen : ))))

 4. Kirsten Nielsen skriver:

  Tak for dine gode raad 🙂
  Hvad hedder den blush fra Bobbie Brown ?
  Hvilken blush er din favorit til lys hud ?
  Paa forhaand mange tak.

  • Jo's skriver:

   Det er svært at sige, for det kommer an på, hudens undertone, øjne og nogle gange påklædningen. Men den fra Bobbi kan sagtens bruges til lys hud.. tit kommer det bare an på hvor meget man kommer på ad gangen… vender lige tilbage med farven : )))

 5. Marie Rasmussen skriver:

  Super skønt med videoklip. Love it.

 6. lovisen skriver:

  Fedt, og dejligt at se jeg ikke har gjort det helt forkert.. Skal nok bare passe på det med ikke at komme for tæt på næsen. Og så skal jeg altså have prøvet en CC cream, for jeg har en tendens til at trække noget rødligt op i huden…

  • Jo's skriver:

   Ja jeg må snart til at få nogle CC’s på bloggen.. har nemlig prøvet to rigtig gode : ))))

 7. Anette skriver:

  Du er go’ kære Johanne! Og sikke et flot blush-resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.