DET KAN ALTSÅ IKKE PASSE… ALLE KAN JO NÆSTEN VINDE NOGET HER!

1-Temp1_images(20)
Der sker så mange spændende ting i denne tid og det er en masse både du og jeg kan glæde os til… der bliver arbejdet på gode sager, også velgørende sager og masser af beauty sager… Og inden jeg begynder at vrøvle bør du altså lige nærlæse nedenstående!

En af de kommende ting i kalenderen er et skønt Beauty event på Apoteket på Gl. Kongevej i min dejlige hjemby Frederiksberg i København.

De søde piger på Apoteket inviterer nemlig til en hyggelig aften hvor der bliver serveret snacks, drikkelse, hudplejetips, rådgivning, inspiration, samt hudanalysre… Og som om det ikke er nok så får du også en goodiebag og 20 % på alle Vichy’s og La Roche-Posay’s produkter du kan bære ud af butikken. Ikke at glemme en mindre detalje… Jeg kommer forresten også og deler ud af tips-posen og giver efterfølgende individuel makeuprådgivning helt eksklusivt til de hurtige.

Men der en hage! Der er nemlig begrænset billetter! Og dem kan du få smidt i nakken… ja næsten, altså når du køber billetten for 75 kroner på Apoteket på Gl. Kongevej nr 76.

Kom glad (med billet) og tag en veninde eller 3 med til beauty aften d. 28 oktober kl 18.30 til Kl 20.30 – Ses vi?

Vi skal endelig ikke glemme at der jo også er 3 heldige vindere der skal have den ultimative hår-forkælelse fra L’Oréal Professionnel – Så tjek lige om du er blandt vinderne og send din adresse.

*Marie Rasmussen  – Anne Kathrine Lilholt – Kira Bjørnestad*

Dette indlæg blev udgivet i la roche porsay, Vichy. Bogmærk permalinket.

10 svar til DET KAN ALTSÅ IKKE PASSE… ALLE KAN JO NÆSTEN VINDE NOGET HER!

 1. Samea Alizadeh skriver:

  Det er den bedste hjemmeside..

 2. Marie Kvist Rasmussen skriver:

  Mega øv at man ikke lige bor i København, men dælme ikke øv at man lige har vundet en lækker præmie. Tusind mange tak, sender min adresse når jeg kommer i nærheden af en com. Tak ! 🙂

  • Jo's skriver:

   Ja det er noget værre noget… måske jeg er heldig at komme lidt rundt på forskellige Apoteker : ))) Stort tillykke.. sender din adresse til L’Oréal Professionnel : )))

 3. Ulrika skriver:

  Jeg hader at jeg elsker deres produkter, når de tester på dyr 🙁
  Dyb konflikt mellem hud og hjerte..

  • Jo's skriver:

   LRP’s Lipikar Baume holder mine drenge børneeksem væk, så svært at tage stilling… De laver virkelig gode produkter : )

 4. MetteG. skriver:

  Det lyder godt nok spændende. Jeg elsker LRP. Jeg har dog adgang til det til i en lidt billigere version end de – 20% så det er ikke det der trækker, men det er jo en mulighed for at få fornøjelsen af dig Johanne. Kan man kun købe biletterne fysisk på apoteket?

  • MetteG. skriver:

   Øv, tjekkede lige kalenderen og så at det er en mandag. Der sidder jeg og ser datteren danse hiphop:-( Ville ellers gerne med.

  • Jo's skriver:

   Heldige rad : ) Det kunne have været så hyggeligt om du kunne have været kommet : )))

 5. Anne Kathrine Lilholt skriver:

  Uh har da vundet! Håber ikke at det er forsent at sende min adresse, da jeg har været på ferie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.