“DU ER FLOTTERE END DU SELV TROR, SÅ BARE SPIS DEN IS” – SARA BRO

1-ane5Hun er en af Danmarks sejeste, sjoveste og lige til  kvinder, hvis du spørger mig og så har hun tilmed det smukkeste krøllede hår og er lidt af en beauty-nørd.. ja selv jeg fik et par gode tips med på vejen. Og som en af de første kendte ansigter lagde hun sit usminket ansigt op på Instagram og opfordrede andre kendisser til at gøre det samme i forbindelse med kampagnen “Mindre Kemi”. Udover at være mor til to, nærmer hun sig de 40 år og har de flotteste ben.

Vi kender hende jo alle fra radioen hvor hun er vært på P3 sammen med David Mandel og i fællesskab har de for nylig sammen indsamlet flere millioner kroner til Syriens ofre og skaffet læreplads til det danske land.

Jeg har haft skønne Sara Bro i makeup stolen et par gange og selvfølgelig ikke uden af spørger ind til nogle af hendes skønhedsvaner og favoritter, som jeg selvfølgelig deler med jer.

Hvordan definere du skønhed?Den smukkeste skønhed er jo altid den helt ubevidste naturligt smukke person der også er god mod alle også dyr og børn, aldrig er nærig eller spiser kebab og pommesfritter – altså næsten urealistisk, så skønhed er vel mere almindelig end opmærksomhed på sit eget udtryk – velplejet, velopdraget, velorienteret – uden at det blir selvoptaget, selviscenesat og selvhøjtidelig.

Hvor finder du inspiration til din stil… tøj, hår og makeup?  – Ligesom alle andre, kigger jeg på andre piger – og  Instagram er det himmelske våben til det. jeg følger 1000 konti fra hele verden. (Find Sara på Instagram under  SARABRO)

Hvis du skal nævne et par skønhedsbesættelser, hvad ville det så være? Jeg har periodiske besættelser, såsom solfaktor til ansigtet, øko maskara, shampoo mod tør hovedbund som ikke er headnshoulder…..

Hvor shopper du dine skønhedsprodukter? Jeg shopper meget på lookfantastic.com – Glæder mig til der kommer styr på handlen imellem EU og USA så tolden bortfalder…. as if!!!

Dine skønhedsfavoritter lige nu:

3 favorit hudplejeprodukter? Mario Badesco serum, Nilens Jord daycreme, La Roche Posay faktor 30 til fjæset.

3 favorit makeup produkter? – Nars øjnskygge primer, Nilens Jord lipgloss og  Tromborg mineral Foundation.

3 favorit hårprodukter – Purely Professional shampoo, Læsøe Salt Care shampoo og Aveda’s  “Be Curly” hårcreme.

Har du nogle skønhedsritualer og i så fald hvilke? Iskoldt skyld i slutningen af brusebadet.

Hvis du skulle give dine bedste skønhedsråd til læserne, hvad ville det så være? – Du er flottere end du selv tror, så bare spis den is!

Sidst men ikke mindst… Din største skønheds-hemmelighed? Tror ikke jeg har nogen, men min nyeste er øko spraytan Vita Liberta. Men pas på!  DU blir afhængig af det !!!!!

Lige nu kan du vinde Sephora’s juleprodukter på min Instagram “josmakeupblog”…. Find Sephora billedet og deltag : )

Dette indlæg blev udgivet i Sara Bro. Bogmærk permalinket.

4 svar til “DU ER FLOTTERE END DU SELV TROR, SÅ BARE SPIS DEN IS” – SARA BRO

 1. Marie Rasmussen skriver:

  TAK TAK TAK!!!

  Tak for denne fede blog!
  Tak fordi jeg vandt Lóreal konkurrencen. Har netop i dag modtaget pakken. Så skønne produkter, pakket fint ind. Ydermere var der en håndskreven hilsen med. ELSKER BARE DEN SLAGS!
  Tak for dagens skønne indlæg 🙂

  • Jo's skriver:

   Dejligt du har lyst til at følge med Marie : ))) Og glæd dig til HÅR-GUF… den hårkur er SÅ god : )))

 2. Birgitte B skriver:

  Indre udstråling slår til enhver tid igennem med eller uden make-up – det er i hvert fald min erfaring 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.