SOM OM DET VIRKER ELLER HVAD?

1377990_10151925499198988_1539352485_n
Det er altid med et gran mistro når et produkt siger det kan noget særligt, men dejligt når man bliver overrasket.

Jeg har altid haft en snert af uren hud og i mine midt tyver fik jeg pludselig akne i ansigt, på bryst og ryg… det var skrækkeligt og rullekraver med eller uden ærmer var det eneste der duede. Fik en akne behandling hos hudlægen og det hjalp heldigvis. Nu her over 10 år siden, driller det lidt igen, men mest på hals og bryst, så den nye lille  Normaderm Hyaluspot     fra Vichy mod bumser måtte selvfølgelig prøves for hvad nu hvis?!

Lige så snart der er noget under opsejling påfører jeg Hyaluspot og indenfor 24 timer er bumsen reduceret og er ikke længere øm.  Det er skisme smart hvis du spørger mig! Det er ikke noget mirakel, men det tager mindsker helt sikkert processen og det er i sig selv en stor hjælp.

Har du prøvet det?

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/SKINCARE, Vichy. Bogmærk permalinket.

17 svar til SOM OM DET VIRKER ELLER HVAD?

 1. Berit skriver:

  Jeg har brugt den i et par måneder. Og den virker dælme!!! 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er skønt også at høre at jeg ikke er alene om at synes den kan noget extra : )))

 2. Kathrine skriver:

  Hvad koster sådan en sag?

 3. Winnie skriver:

  Næ, har ikke prøvet. Men det kunne da være, at man skulle give den en chance…

  • Jo's skriver:

   Hvis du ligesom alle os andre dødelige med de pokkers bumser, så bør du næsten give den et skud : )))

 4. Det har jeg aldrig hørt om før! Men det lyder da virkelig som guds gave til alle det hader bumser (MIG)! hvad koster den? 🙂

  http://nicenails-byastrid.blogspot.com

  • Jo's skriver:

   Den forebygger jo ikke bumsen, men forkorter dens levetid… og det gør den til UG : ))) Ca. 120 kr på apoteket : )))

 5. Henriette Lund skriver:

  Nej men har overvejet at prøve den serie fra Vichy til min graviditetshud 🙂

  http://www.blueeyedflower.blogspot.com

  • Jo's skriver:

   Jeg kender ikke andre produkter fra serien, men Louise T skriver nedenunder at hendes søn er glad for rensegeléen. Vichy laver ellers nogle gode produkter.. prøv evt at tale med dem på apoteket hvad du skal bruge : )))

 6. Louise T. skriver:

  Min teenagesøn bruger rensegelen med stor succes.
  I det hele taget er jeg meget begejstret for Vichy 😉

 7. MetteG. skriver:

  Jeg er generelt glad for Vichy (og La Roche-Posey, der er fra samme firma) og har også hørt godt om denne. Jeg har ikke prøvet den endnu fordi jeg netop har afsluttet en aknebehandling i sommer (ja det troede jeg ikke jeg skulle igennem her midt i fyrrerne), men nu synes jeg allerede det rører på sig igen, så måske skulle man forsøge sig.

  • Jo's skriver:

   Øv med det akne… Der er faktisk mange der får voksen akne. Det er i hvert fald helt sikkert du kan tage et par urenheder i opløbet med Hyalospot : ))))

 8. Marie skriver:

  Jeg fik et par prøver på den og må sige, at jeg også kunne se en effekt. Bumsen forsvinder ikke som dug for solen – men den springer ligesom heller ikke ud i fuldt flor… Og så er den jo lidt lettere at leve med (og dække).

 9. Maria Lisette skriver:

  Hmm har aldrig haft fidus til de der spot-sticks, men det lyder som om den her does the trick?
  KH Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *