NYHED DU IKKE BØR GÅ GLIP AF….

1-1376484_10151925499673988_1977718815_n-001
Hvis du spørger mig, så må dette været årets makeup “Must have”.

Og det bliver bare næsten ikke bedre og her har Nilens Jord virkelig fat i den lange ende med deres “limited edition” øjenskygge palette. Endelig en palette vi alle kan være med på og endda med multifunktion. Det her er for mig makeup på et rigtig højt niveau og det gør mig glad at vi danskere kan lave noget så fint og som rammer så bredt. Alle kan være med her.

Skyggerne er virkelig god kvalitet og er en blanding af 8 matte og let perlemorsagtige nuancer. De kan både bruges som øjenskygger, liner og til brynene og det er en perfekt basis palette.  Og du får dem endda uden parfume og parabener.

Tror dog du skal være hurtig for de lander i Magasin , Salling og online hos www.nilensjord.dk i en begrænset periode fra uge 45 og fås til en pris af kun 298,- og ellers er dette jo “julegave idéen” til kvinden der både mangler nogle reelle basis makeup produkter eller til hende der har alt, for den palette har hun helt sikkert ikke.

Husk at deltage i bloggens lækre ghd konkurrence, som du finder lige HER

Dette indlæg blev udgivet i Nilens Jord, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

18 svar til NYHED DU IKKE BØR GÅ GLIP AF….

 1. MetteG skriver:

  Den ser rigtig lækker ud. Farvemæssigt kan jeg se, at det er en kombi af mange af de farver jeg har i forvejen, så det vil være lidt for meget “luksus” at købe dem igen bare for at have dem samlet i en lækker palette. Men jeg kan da gost ærge mig lidt over at det er tilfældet:-)

 2. Lise-P skriver:

  Den ser rigtig fin, måske en ting der skal på julegavelisten 🙂

 3. Er vild med de matte nuancer. Superflot.

  • Jo's skriver:

   Glæd dig for du skal have den på næste gang du lander i min makeup stol : ) Den er såååå flot : )

 4. Viola Hestbech skriver:

  Wow deltager helt klart!:)

 5. Nu har jeg allerede en Naked Basics palette, men hvis ikke, havde jeg klart gået efter den her! Den ser rigtig lækker ud 🙂

  • Jo's skriver:

   De laver også nogle fine paletter og har selv én… dog altid lidt ærgerlig over at der alt for meget shimmer i øjenskyggerne efter min smag : )))

 6. Anette skriver:

  Kære Johanne. Jeg vil bare give dig en tilbagemelding for jeg har brugt mavala til bryn og vipper. På mine bryn har jeg brugt produktet siden den 8. Oktober. Det virker! Brynene er blevet tættere og fine. Produktet er godt til prisen, synes jeg. Eneste ulempe er lidt irriteret hud det dmpptd døgn.

  • Jo's skriver:

   Hvor er det fedt! Det prikker og stikker i huden også med de dyre produkter. Nu må jeg altså komme i gang med at prøve det selv.. ´tusinde tak fordi du gav en tilbagemelding : )))

 7. Maria Lisette skriver:

  Åååh, når man nu er en sucker for jordfarver, så er den her jo bare skøn….
  Kommer den ikke ud i alm. Matas’er, der ellers fører NJ?
  Kram

  • Jo's skriver:

   SÅ SKØN! Prøv at hør i Matas ellers kan du jo også bestille den online hos Nilens Jord : )))

 8. Lene skriver:

  Lige hvad jeg har søgt efter, nu hvor jeg vil til at bruge mere end kun foundation og pudder. Og fantastisk det kan købes online når man er bosat udenlands!

 9. Lene skriver:

  Så er den bestilt, glæder mig til at få den når jeg kommer hjem på juleferie!

 10. Iben skriver:

  Lækkert! Hvor mange af farverne er matte, og er de ‘perlemorsagtige’ med meget shimmer i?
  Tusinde tak:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.