HJÆLP DINE ØJNE GODT PÅ VEJ

1-603023_10151942199523988_744546032_n
Hvis der en ting jeg er blevet hooked på og egentlig aldrig været tidligere.. dengang i mine tyvere.. Så er det øjencreme eller øjenserum. Hørte for et par år siden til et fordrag at det man kom under øjnene var ligegyldigt og at huden dér var det samme som i resten af ansigtet. Men det er jeg nu ikke helt enig i her på vej til min 37 vinter.

Det er som om huden omkring mine øjne er blevet tyndere og er meget mere sart.. og der skal et extra boost til for at hjælpe mig på vej!

Her får du 3 til at dulme alders-renderne med:

1. Nyeste skud på stammen fra Bioeffect… Og lanceres landet over fra i morgen 1 nov. EGF EYE Serum kaldes for en opstrammende multitasker, der både opstrammer, korrigere og opfriskende fornemmelse når det smøres på huden. Konsistensen er  som en let gelé og indeholder hyaluron syre og det virksomme EGF serum. Ca. 565,-

2. Liftactive serum 10 fra Vichy  Eyes & lashes. Vichy’s første antiage serum til øjnene og vipperne. Ja du læste rigtigt.. her styrkes vipperne nemlig også. Med opstrammende effekt. Inderholder Rhamnose, ceramider, termalsk kildevand fra Vichy. ca. 279,-

3. Anti-aging Lifting Eye Serum fra danske øko-certificeret Qua Organic. Ja vi danskere kan altså og være med på serum-bølgen. Dette fine øjenserum indeholder hyaluron som binder fugten i underhuden og virker opstrammende. ca.595,-

Hvis du er hurtigt kan du nå at kaste et lod i konkurrencen HER og du kan også nå at tage forbi Sephora kl 17  i dag, for da deler Anette Kirstine Poulsen (beautyspace) ud af skønheds-guldkornene… se hvordan du får fat i billet lige HER.

Dette indlæg blev udgivet i Bioeffect, PRODUCTS/SKINCARE, Qua Organic, Vichy. Bogmærk permalinket.

12 svar til HJÆLP DINE ØJNE GODT PÅ VEJ

 1. Louise T. skriver:

  Jeg er ret vild med Vichy ♥ Synes faktisk at den holder hvad den lover 😀

 2. Fru Striib skriver:

  Og så øjencreme efter serum, ligesom i ansigtet ja?

 3. MetteG. skriver:

  Jeg har også brugt Vichys (en tidligere version) og været begejstret, men efter at jeg prøvede Beuté Pacifique’s øjencreme første gang har jeg nærmest ikke set mig tilbage. Den er så lækker. Trænger hurtigt ind og fugter rigtig meget. Jeg – og andre – kan se en forskel! Det kan godt være at det ikke er rynkerne der er blevet færre men huden er blevet meget mere spændstig og fugtmættet og dermed så syner den yngrer!

  • Jo's skriver:

   Jeg holder også på “fugtmættet” frem for alt. Har aldrig prøvet produkter fra BP, men har også hørt de skulle være rigtig gode : )))

 4. Helle Rick skriver:

  Jeg har prøvet både 2 og 3 og de er begge super fantastiske 🙂 Glæder mig til at prøve Bioeffect på et tidspunk.

 5. Lise-P skriver:

  Åh den eye serum fra Bioeffect. Jeg sukker og håber at jeg kommer til at eje sådan en inden længe.

 6. Maria Lisette skriver:

  Synes helt sikkert også, at huden omkring øjnene er blevet meget mere sart (og tør) med årerne…….. Vichy er god med så mange ting, jeg kunne være klar til at prøve! 😉
  KH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.