SÅDAN FÅR DU EN FORBEDRET UDGAVE AF DIN HUD…

1-1374347_10151925530878988_1425810921_n
Så nåede jeg til CC og jeg er lige så stor fan som jeg er af BB.

CC står for “color corrector”  eller “complexion corrector” og er en opgraderet udgave af BB’en, (blemish balm).

CC udgaven dækker og korrigere mere, samt giver extra fugt og indeholder aldersreducerende ingredienser. Og har du sagt B må du også sige C.

Origins CC cream lander i øjeblikket dagligt i mit ansigt og jeg er vild med det ultra neutrale resultat og gløden den efterlader på min hud! Så overvejer du en CC så prøv lige denne her næste gang du er i nærheden af en Origins stand.

Bruger du BB, CC eller DD?

Dette indlæg blev udgivet i Origins, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

26 svar til SÅDAN FÅR DU EN FORBEDRET UDGAVE AF DIN HUD…

 1. Karina skriver:

  Altså den MÅ jeg vist bare prøve! Bruger lige nu REN’s BB – men har hørt fra så mange efterhånden at den du viser her stikker den med flere meter 🙂 Forbi Origins med mig vist!

  • Jo's skriver:

   Jeg prøvede den på hånden i Matas og måtte bare eje! Men prøv den på kinden og så giv endelig lyd hvad du synes hvis du husker det : )

 2. Heidi Kjeldgaard skriver:

  Bruger BBcreme hver eneste dag, og elsker det.

 3. Maria L skriver:

  Uhhh.. Det er jo næsten umuligt at modstå at give den et skud 🙂
  Jeg har længe sværget til Origins Vitazing og har umiddelbart lidt svært ved at gennemskue forskellen på de to? Men efter en graviditet hvor min hud stadig ikke helt har fundet dog selv kunne det da være helt optimalt med noget der dækker en smule mere..

  • Jo's skriver:

   Kender ikke vitazing, men kan Google mig frem til at det er en fugtighedscreme. Jeg bruger min dagcreme før jeg kommer BB eller CC på. Den udjævner nogle af min uensartetheder jeg har i ansigtet uden at det ligner jeg har alt muligt på : )))

 4. Kamille Parsgaard skriver:

  Altså, jeg er en 75G… 😉

  Jeg bruger BB. Men tak for forklaringen på BB og CC. Man kan godt gå hen og blive lidt *what* når man står som (ja jeg er 36… men) forholdsvis uerfaren og ikke vide hvad der er hvad, når man står og kigger på makeup..

  -Kay

  • Jo's skriver:

   Til dit forsvar vil jeg også sige at der kommer også så meget nyt hele tiden og hvis jeg ikke arbejdede med makeup til daglig og ikke var skønhedsblogger ville jeg være samme sted… og dér er jeg nu også stadig en gang i mellem : ))))

   • Kamille Parsgaard skriver:

    Phew så er jeg da ikke helt ved siden af 🙂
    Man føler ofte man ikke er helt rigtig kvinde, når man ikke ved alt om makeup og skønhedspleje. Men så er det fint at jeg har en temmelig belastet hukommelse, for jeg får det aldrig dårligt over det! Haha.
    Hav en skøn dag!

    -Kay

 5. Jeg bruger BB, og det har da godt nok været min “redning” (stort ord, ja, men det har bare gjort morgenmakeuprutinen så meget nemmere). Har været lidt lun på at prøve Cliniques CC-creme, har du prøvet den/erfaringer med den?

  Og hvad er DD?

 6. Jo's skriver:

  Det er altså også cremen der redder mig! : )))

  DD står for Dynamic Do-All og Julep er vist nok den første af sin slags.. men mon ikke DD’s snart rammer DK : )

 7. Fru Striib skriver:

  Jeg har prøvet BB fra Origins og var også forelsket fra første møde i Matas – he he. Lægger sig så pænt, virkelig flot resultat og fin duft.

  Er nu i gang med Cliniques CC cream. Jeg syntes bare min hud bliver så fin uden at se makeuppet ud. Næste gang vil jeg prøve Origins CC. Er på en eller anden måde mere til Origins end Clinique ?

  • Jo's skriver:

   Jeg har aldrig prøvet et Clinque produkt i mit liv og kender ikke deres CC. Men er du CC fan så und dig selv at prøve Origins når du løber ind i den næste gang : ))))

 8. Anja Svendsen skriver:

  Jeg har lige fået en prøve på Cliniques CC cream og den er virkelig lækker. Jeg synes den giver et mere naturligt look end de BB creams jeg har nået at prøve.
  Men mon ikke jeg lige skal forbi en Origins stand og have en prøve på deres CC cream inden jeg kaster penge efter en af dem.

  • Jo's skriver:

   Hvis du prøver den så giv endelig lyd tilbage om hvad du synes… så spændende også at høre hvad I synes om jeg jeg synes om : ))))

 9. Jeg var super glad for Gosh’s BB cream, men så prøvede jeg Rimmels BB cream, som blev rost til skyerne af en anden blogger som også var i Go’ morgen Danmark (mener det var Sara fra You Blush). Den fungerede bare slet ikke for mig, så gik tilbage til min gode “gamle” Lancôme foundation, og blander den op med CLarins Beauty Flash Balm og det fungerer faktisk rigtig godt for mig 🙂

  • Jo's skriver:

   Og hvorfor så skifte noget ud, når det fungere rigtig godt i forvejen : )))) Når du har tømt rub og stub i produkter til huden, så kan jeg i hvert fald anbefale at prøve denne CC i butikken eller måske bede om en prøve at få med hjem : )))

 10. Marie-Louise skriver:

  Jeg bruger Garniers BB cream hver dag – dog vil jeg gerne have fat i denne CC! Har virkelig kigget meget på den 🙂

  Mlhauken // Beauty, Lifestyle & a bit Fashion

 11. Birgitte B skriver:

  Jeg bruger Origins Vitazing, fordi dækket er meget mindre end BB og CC. Fik den anbefalet af Anette for nogle år siden og den har været en favorit siden (er ikke så meget til foundation mv. – som jeg også skrev på bloggen) 😉

  • Jo's skriver:

   Hvis det er den du kan li’ så er den du skal bruge : ))) Man skal jo heller ikke få overflod at produkter ; ))))

 12. Maria Lisette skriver:

  Jeg er gået over til L’oreals CC og den er jeg faktisk også rigtig glad for!
  Pæn tone, men som med de fleste andre cremer bliver jeg lidt blank i løbet af dagen… (på huden altså! 😉
  KH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *