HANDY MASKINER….

LUNA_Mini_pc_banner4_en

Dette kunne godt gå hen og blevet et frækt fredags-indlæg, men lover det er helt stuerent….

Da min veninde første sendte linket til disse var jeg ved at få kaffen galt i halsen! Men fandt hurtig ud af det er en maskine til at rense ansigtet med ved hjælp at silikoneknopper og pulserende bevægelser. Man bruger den sammen med sin ansigtsrens morgen og aften. Prisen er ca. 900-1000 kr og få online. Havde overvejet at ønske mig en Clarasonic i julegave, men måske det bliver en Foreo Luna i stedet. Hvad siger I?

Husk det er på mandag jeg trækker de heldige vindere af denne fine konkurrence HER og der er læseranmeldelser på Bioeffect på vej – Og så løfter jeg sløret i næste uge for noget jeg har arbejdet på i noget tid nu….

Dette indlæg blev udgivet i Beauty gadgets, Foreo Luna. Bogmærk permalinket.

8 svar til HANDY MASKINER….

 1. MetteG. skriver:

  Hvad kan den? Altså jeg forstår godt princippet bag Clarasonic, der har en børste, der fjerner døde hudceller og stimulerer huden, men silikoneknopper – hvad gør de?

  • Jo's skriver:

   Altså den kan faktisk lidt mere… men hvis du orker at høre denne her videobloggers review på begge, så får du det skåret helt ud pap ; ) Jeg tror faktisk jeg ønsker mig denne Foreo Luna i julegave… bla pga af den er mere hygienisk og mere mild for huden : ))) Hvad siger du?

 2. Helle Rick skriver:

  Ja, det er en lille fræk sag der sørger for at fjerne snavs og skidt. Umiddelbart kan jeg godt forstår du var ved at få kaffen galt i halsen. Jeg havde det lidt på samme måde, da jeg så billedet ;0) God weekend

 3. Jo's skriver:

  hehe… ja man får jo nogle associationer ; )))

 4. Hanar Hamid skriver:

  Jeg er ret glad for min Clarasonic Mia 2 🙂 Men jeg vil også gerne prøve Foreo Luna :p

 5. Maria Lisette skriver:

  Fræksak! 🙂
  Hvis det også virker, er det jo fantastisk! 😉

 6. Caroline Beck skriver:

  Altså den ser meget fin ud, men vil helt klart gå for clarasonic hvis jeg var dig. Du kan så sådan nogle små siliconepads med knopper på til at rense ansigtet for meget få kr. Der skal du så bare selv bevæge den rundt. 🙂

 7. Sissel skriver:

  Jeg så lige det her på Cultbeautys FB og kom til at tænke på det dit indlæg 🙂 :

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153559167235085&set=a.10152047955340085.907155.207843650084&type=1&theater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *