LÆSERNE TESTER: BIOEFFECT – EGF SERUM

1-Ny mappe2

Der er ingen tvivl hvis du spørger mig.. Min hud elsker det! Men hvad siger læserne som testede Bioeffect i 30 dage?

Gitte: Som nybagt mor har jeg – trods rimeligt gode skønhedsrutiner – ikke kunnet undgå, at søvnmangel og hormon-ræs har sat sine spor i min hud. Den har været træt, tør og grålig. Altså rigtig ÆV! Og selvom jeg førhen har syntes, at min makeup kunne trylle, så har det bare ikke været helt nok ovenpå sådan en trist og træt hud. Og det betyder altså noget, hvordan man ser ud – det ved jeg både fra mig selv og mit job som personlig stylist. Det betyder RIGTIG meget! Også selv om man går hjemme på barsel, og den eneste man siger ‘Hej’ til, er sit spejlbillede. Faktisk netop derfor.

Så det var også med ret høje forventninger jeg kastede mig ud i BioEffects højt-roste produkter. Må bare sige… THIS SH** works! Er altså simpelthen så begejstret, at jeg er bange for at det her kommer til at lyde som en dårlig amerikansk reklame fra TV-shop. Men altså – det kommer her alligevel(så er du advaret):

 Linier og porer er mindsket markant (især de skrå linier fra næsen mod mundvigen og motorvejsstriberne mellem øjenbrynene er blevet mindre). Spændstigheden er vendt tilbage – nærmest mere end før jeg blev gravid. Der er ikke noget så skønt som at smøre en hud, der føles blød og spændstig. Og så er den bare dejlig fugtmættet og fuld af glød.

Jeg er altså virkelig imponeret af dette vanedannende vidundermiddel. Ulemper – føles en smule fedtet om natten, når det bruges uden dagcremen. En ulempe, der er til at leve med og helt klart opvejes af alle fordelene. Om dagen, hvor jeg har brugt Bio Effect Daycreme ovenpå, og så har den været perfekt.

Har fået flere kommentarer med på vejen af overraskede veninder om, at jeg ser utrolig frisk ud, trods natteroderi og hvad, der ellers følger med sådan lille gut på 8 uger. Det burde virkelig være alle kvinder – nybagte mødre eller ej – forundt, at prøve de her dråber.

Julie:  Mit visuelle indtryk af BioEffect er super godt. Det er lækkert pakket ind, og konsistensen er også rigtig lækker. Ikke så fedtet som andre ansigtsolier. Den dufter ikke specielt tiltalende, men det giver mig faktisk bare vished om det er et ‘rent’ produkt. 

jeg brugte først Serumen i 1,5 uge, det resulterede i ret voldsome udbrud på især mine kæber og kinder. Teenagehud som jeg ALDRIG har haft det før. Jeg holdte en pause på 3 dage, og gik så igang igen – det resulterede kun i en endnu værre reaktion. Jeg tror måske ikke helt min sarte hud brød sig om det. For i princippet er det jo et godt tegn, at det rent faktisk får alle urenheder ud. Jeg var simpelthen bare for forfængelig til at fortsætte…

Fugtmæssigt er den til gengæld ALLETIDERS. Jeg kunne sagtens mærke min hud blev langt mere fugtet og smidig, samt de 2 bekymringsrynker jeg har mellem brynene fuldstændig forsvandt i løbet af de knap 2 uger jeg brugte serumen. Det må klart tale for den – jeg tror virkelig på den er god mod rynker.

Selina: Jeg har testet Bioeffect hver aften i 30 dage, og er hver morgen blevet ramt af, at min hud ser og føler, som om den har fået den bedste “næring”, som den skal have i løbet af natten.  

Jeg er blevet så glad for at se den fine glød,  og elasticiteten kan ses og mærkes. Min hud er også godt fugtet hele dagen uden at fedte.Der er ingen tvivl om, at huden virker strammere og yngre efter de 30 dage. Min hud er blevet meget renere og porerne er blevet meget finere. Mine pigmentpletter er blevet formindsket, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg efter nogle mdr.s brug af Bioeffect, vil opnå en flot ensartet hud igen – uden de brunlige plamager hist og her. Den fine konsistens, er let af fordele i et meget tyndt lag på ansigtet, hvilket i sig selv er en ren fornøjelse. Serumet er drøjt og holder længe, da man ikke bruger mere end et par dråber til hele ansigtet.

Jeg vil klart anbefale Bioeffect til ældre hud med og uden pigmentpletter og urenheder.Bioeffect er et produkt, som jeg vil fortsætte med at bruge den, da forskellen for mig er markant. 

Tip: Drop håndcremen og brug en dråbe Bioeffect EGF hver aften inden du går i seng, så slipper du for vintertørre hænder.

De 5 vindere af konkurrencen HER er: Lene (lagt en kommentar 2013/11/12 kl. 09:10 ) – Mia Skov – Maja Fuglsang – Lise Emilia – Margitta Wraae. Stort tillykke til jer – Send mig fluks jeres adresser og skriv “vinder af LP” i emnefeltet.

Om så er der nye vinderchancer når en dampende nyhed lander på bloggen i denne uge : )

Dette indlæg blev udgivet i Bioeffect, Dear readers review. Bogmærk permalinket.

7 svar til LÆSERNE TESTER: BIOEFFECT – EGF SERUM

 1. Gang på gang bliver jeg overbevist om at jeg simpelthen må have fingrene i Bioeffect, men prisen sætter en stopper for det igen og igen. Må springe et par ansigtsbehandlinger over, og lade pengene gå til en EGF serum i stedet.
  Findes der i øvrigt før og efter billeder af effekten?

  • Jo's skriver:

   Prisen er selvfølgelig ikke for alle, men det er snart jul, så det kunne måske komme på ønskelisten : ))) Det er og bliver et af de aller bedste sera jeg nogensinde har prøvet : )))

 2. Mette Eriksen skriver:

  Jeg vil klart anbefale at få en tester eller noget før man bruger mange penge for en hel flaske serum. Jeg slog heftigt ud med bumser i hele ansigtet efter brug af Bioeffect. Gik derefter tilbage til mine gamle rutiner indtil det klarede op og prøvede Bioeffect igen, men dog kun hver anden aften… Med samme resultat, teenagehud i ansigtet på den onde måde. Surt spildte penge. Jeg har aldrig oplevet noget lignende med andre produkter og synes generelt ikke jeg har tendens til at slå ud. Er der mon en god forklaring på det?

  • Ragga skriver:

   Kære Mette
   Jeg er ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse med BIOEFFECT. Desværre vil nogle få hudtyper opleve en reaktion ved anvendelse af EGF. BIOEFFECT er højeffektive produkter som kick-starter hudens fornyelsesprocess og for dig har det uden tvivl ikke været foreneligt med din huds behov for pleje. I langt de fleste tilfælde vil et udbrud af bumser aftage efter to ugers brug af BIOEFFECT samtidig med at dosseringen kan nedsættes så huden ikke overeksponeres. Købte du BIOEFFECT på en klinik vil jeg også anbefale dig at søge vejledning, de kan helt sikkert hjælpe dig.

 3. Maria Lisette skriver:

  Min “problemhud” har desværre heller ikke være lykkelig for bioeffect. Tænker at det var olien, der var for meget for min hud….

  • Ragga skriver:

   Kære Maria Lisette

   Du må også meget gerne læse med på kommentar til Mette tidligere på denne tråd… og husk BIOEFFECT indeholder ikke olie, men er baseret på det effektive EGF-protein som findes naturligt i huden men hvis effekt med alderen aftager og resulterer i permanente linjer og rynker. Er din hud fedtet vil BIOEFFECT´s lette formulering med få ingredienser ofte være en god løsning. Men har du problemhud vil jeg altid anbefale du konsulterer en klinik for korrekt vejledning til anvendelse og dossering.

   • Maria Lisette skriver:

    Det er fint nok – jeg vandt den, og har derfor ikke har udgifter…
    Jeg brugte den efter aftenbad, men synes tit min hud var mere fedtet om morgenen…. :-/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.