♥ ÅRETS BEDSTE JULEKONKURRENCE OG BLOGINDSAMLING ♥

3-Collager75
Og ja jeg tør godt sige den bliver den bedste julekonkurrence i blogland, for det er nemlig meget mere end bare en konkurrence med de selvfølgelig lækreste præmier. Bloggen har nemlig fået en mærkesag og samler ind til et rigtigt godt formål i år… måske dette også inspirerer andre i blogland til at gøre det samme.

Præmiegiverne til årets julekonkurrence har alle doneret mellem 500,- til 1000,-  direkte til Mødrehjælpen, som var et krav for at de kunne være med. Og der er 17 skønne beauty brands, en skønheds ekspert, samt en skønheds webshop, som allle bakker bloggens indsamlingen op med de flotteste præmier og donationer til Mødrehjælpen’s Julehjælp. Allerede har vi samlet over 12.000 kr ind til formålet og I kan også være med.

For at støtte kan du allerede nu donere et beløb hos Mødrehjælpen på konto nr. 4183-10279658 og mærke indbetalingen med “josmakeupblog” (Husk det er fuldt fradragsberettiget både for private og virksomheder at donere) – Så annoncerer jeg hvor meget vi alle har samlet ind sammen til det gode formål. efter jul. (Du kan også støtte på almindeligvis lige HER)

Du kan også støtte ved at sætte banneret fra sidebaren på din blog (der kommer link på banneret til hvordan man kan støtte indsamlingen i løbet af dagen og håber I vil LOVE-LINKE) eller du kan dele indlægget her  eller dele julekonkurrencerne når de går online fra  1. dec frem til 24 dec.

Se med i morgen når jeg annoncere de 17 fantastiske supportere til julekonkurrencen og juleindsamlingen 2013.

Alle er velkomne til at deltage i julekonkurrencerne og det er helt frivilligt at indbetale til Mødrehjælpen. Alle konkurrencerne i december  er sponseret og deltagerne har alle indbetalt donation til Mødrehjælpen på ovenstående konto nr og mærke på minimum 500,- for at være med. Så alt indsamling går ubeskåret til Mødrehjælpen og blogarbejdet er helt frivilligt.

Dette indlæg blev udgivet i JULEKONKURRENCE 2013. Bogmærk permalinket.

21 svar til ♥ ÅRETS BEDSTE JULEKONKURRENCE OG BLOGINDSAMLING ♥

 1. Louise T. skriver:

  Sikke en fin idé <3

 2. MetteG. skriver:

  Det er da en kanonidé. Det er et vældig godt formål at støtte på – Mødrehjælpen gør et kæmpe arbejde – og jeg synes det er fint at “tvinge” sponsorerne til at støtte et godt formål – til gengæld for al den dejlige reklame de får via din julekonkurrence. Også cool med opfording til os læsere og mulighed for banner m.v.
  Jeg glæder mig og krydser fingrer for at jeg er en af de heldige:-)

  • Jo's skriver:

   Jeg håber alle bliver glade.. familier der trænger, læserne og selvfølgelig også sponsorerne : )))

 3. rijaH skriver:

  Fantastisk ide, det vil jeg da helt klart støtte 🙂

 4. Louise FB skriver:

  Fantastisk initiativ til et virkelig godt foretagende. Glæder mig til at se mere og vil bestemt sende et par kroner i retningen af Mødrehjælpen i år, så alle familier får mulighed for at mærke at det er jul.

  • Jo's skriver:

   Det er super Louise… de penge skal helt sikkert komme nogen til gode der virkelig har brug for dem : )))

 5. Karina skriver:

  Mødrehjælpen er en af de organisationer, som jeg altid støtter ved juletid. De penge falder på sådan et tørt sted. – Og selvfølgelig støtter jeg også i år.
  Thumbs up til dig Jo´! 🙂

 6. Lina skriver:

  SÅDAN!! Godt initiativ!! 🙂

 7. Mette Glerup skriver:

  Det er simpelthen så rørende hvor meget man kan ‘rykke’ med en blog og en masse love <3

  • Jo's skriver:

   Og jeg krydser fingre for at jeg kan rykke lidt her på bloggen, så nogle familie kan få en lidt bedre jul end ellers : )))

 8. Maria Seidelin skriver:

  Hvor er det stort <3

 9. Linda Pedersen skriver:

  Det er en rigtig fin og god ide…♥
  Thumbs up
  med kærlig hilsen
  Linda

 10. Jo's skriver:

  Tusinde tak Linda – Kh til dig også : )))

 11. Jo's skriver:

  Hvor er jeg bare glad for alle jeres mega skønne kommentarer… så føler man virkelig heller ikke alt det arbejde ikke er helt forgæves, når nogle anerkender det man brænder for : )))

 12. maria suzette vergmann skriver:

  som frivillig i Mødrehjælpen synes jeg jo det lyder rigtig godt… godt initiativ 🙂

 13. Susanne nielsen skriver:

  Fed ide

 14. Malene skriver:

  Fantastisk initiativ og super god idé <3

 15. Sådan! hvor er det cool…

 16. Pingback: den største gave er at give… | Purely Professional

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.