Så er København blevet lidt rigere….

1-ghd8
Hvis det skulle være smuttet i forbifarten, så har MAC slået dørerne op til Nordens første free standing MAC Pro Store og jeg har været forbi for at se den nye flotte butik og shoppe lidt.. OK MEGET. Jeg skal nok servere hvad jeg har købt mig halvt fattig i senere på bloggen.

Men til nogle ret skønne muligheder som butikken byder på… En Lash Bar! Ja nu er det muligt at prøve alle MAC’s kunstige vipper. 300 flere produkter i sortimentet, Pro Makeup linjen, Makeovers og undervisning.

Her er noget for alle makeup-interesseret.. om du er makeup artist, MAC fan eller bare nysgerrig så byder MAC alle velkommen i det nye makeup mekka på Købmagergade 38 i København. Og kommer du forbi så tjek deres små penselsæt ud til 485,- for 5 pensler (se bill. øverst til venstre).

Det er mandag det går løs med dette HER projekt og jeg håber I vil være med  – Og der var en heldig læser der fremover skal dampe hår med denne HER ….

Stort tillykke til  Louise FB – Send mig fluks din adresse : )

Og har stadig ikke hørt fra 3 af de 5 vinder af L’Oréal Paris konkurrencen HER,. Det er sidste chance for at se om det skulle være DIG ellers trækker jeg nye vindere i næste indlæg.

Dette indlæg blev udgivet i MAC, MAC Masterclass, MAC store coming soon. Bogmærk permalinket.

12 svar til Så er København blevet lidt rigere….

 1. Henriette skriver:

  Jeg må til Kbh!! Det er jo en makeup slik forretning, sejt!!

 2. Marie-Louise skriver:

  Jeg skal snart til KBH! Det er godt nok smart med the Lash Bar! 🙂
  Nogle gange køber jeg lashes der er lidt for vilde – andre gange er de ikke vilde nok! 😉

  Knus
  Mlhauken // Beauty, Lifestyle & a bit Fashion

 3. R skriver:

  Hvordan ser man om man vandt i loreal Paris ? (red et mig???;) kan ikke sed et i linket

 4. MetteG skriver:

  Jeg har booket en 90 min. session. Skulle alligevel have nogle forskellige produkter og prisen bliver modregnet ved køb af produkter, så det bliver lidt gratis tips & tricks (håber jeg)

 5. Sabine Thomsen skriver:

  Godaften igen 🙂

  Tak for endnu et rigtig god indlæg. Jeg er selv helt tosset med alle Mac’s produkter – min ønskeliste indholder næsten ikke andet end det. Jeg skal helt sikkert forbi butikken når jeg skal til København igen! (:

  Hilsen Sabine 🙂

 6. Åhh den glæder jeg mig godt nok til at besøge 🙂

 7. Anita Rosager skriver:

  Hejsa, jeg kan ikke finde indlægget med vindernavne. Kunne du gentage dem?

 8. Daniella Lind skriver:

  Hejsa – som de andre, kan jeg heller ikke se indlægget med vindernavnene. Kunne det tænkes at du kunne skrive dem igen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.