FRANKRIGS HUPLEJE BRAND NR 1 OG EN TUR I SPA… ALTSÅ I PARIS

1-header1
Det er ikke mange blogindlæg 2014 har budt på fra min side indtil videre, men jeg løber stærkt og heldigvis er der bud efter mig på jobfronten. Og så har jeg jo selvfølgelig også to skønne drenge som jeg for nylig er blevet alene med og vi har brugt rigtig særlig meget tid sammen. Så det er bloggen der har måtte vente med opmærksomheden…

Men i sidste uge fik bloggen to fulde dage i Paris… Jeg var blevet inviteret af Clarins sammen med ca 40 andre bloggere en tur bagom deres brand. Samt en behandling på deres smukke Spa “My Spa Blend by Clarins” på det smukke hotel Le Monceau Raffles. Der findes kun 4 af disse helt unikke Spa i hele verden og de er noget at de mest eksklusive man kan forestille sig. Phillippe Starck er selvfølgelig ophavsmand til den smukke indretning, samt den hotte spinning cykel, som måske alligevel godt få mig til at prøve en tur. På Spa’et bliver der også solgt Clarins helt egen og meget eksklusive hudplejeprodukter der hedder my “My Spa Blend”, hvor du kan får skræddersyet dine helt egne cremer, så de passer perfekt til din hud. Stedet har også tilknyttet fysioterapeuter, personlige trænere, samt kostvejledere.

Udover besøget på Spa’et var vi bloggere også inviteret til Clarins’s labroratorie/fabrik lidt uden for Paris hvor de fleste af Clarins produkterne bliver fremstillet. Men den tur må vi hellere tage i et indlæg for sig. Med mig fik jeg også et helt andet syn på Clarins, som for øvrigt er Frankrigs fortrukne hudpleje brand og så får du et tip til hvordan du måske slipper af med rødmen i huden. Oveni skal skal jeg vise forårslooket der får mit makeup artist-hjerte til at smelte, samt nogle nyheder til din Foundation du nok ikke havde regnet med.

Dette indlæg blev udgivet i Clarins, PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

9 svar til FRANKRIGS HUPLEJE BRAND NR 1 OG EN TUR I SPA… ALTSÅ I PARIS

 1. MetteG. skriver:

  Kære Jo
  Du er savnet på bloggen, men jeg har nydt (og været noget misundelig på) dine fine billeder på Instagram. Det ser ud til at være überluxus:-)
  Og når du skriver som du gør i indledningen så er der ingen tvivl om at dine prioriteringer er rigtige! Gode tanker i din retning<3

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak Mette… så er jeg jo extra glad for at få blogget igen og mellem os to, så er alt det luksus meget sjovt, men kan sagtens leve uden : ))) – KH Jo

 2. Birgitte B skriver:

  Hvor trist at høre, at du er blevet alene med drengene. Håber du er ok?
  Jeg har meget begrænset erfaring med Clarins, så glæder mig til at læse mere om dem. Og læse mere herinde 🙂

  • Jo's skriver:

   Taaaak Birgitte… Jeg er rigtig ok og bliver bekræftet i hverdag når jeg vågner og ser på mine børn hvor vigtig nuet er : ) KH Jo

 3. Hvor ser der lækkert ud…
  Jeg husker mest Clarins fra “gamle dage”… men det kan være de fine produkter lige skal have en chance igen 🙂

  • Jo's skriver:

   Det kan i hvert fald være du bliver inspireret til at prøve nogle af deres produkter… det er jeg : ))))

 4. Maria Lisette skriver:

  Mmm dejligt at høre fra dig igen – nu jeg har taget mig tid til at generobre blogland… ‘gg’
  Kram til dig i det svære, det er aldrig sjovt.
  Men glæder mig til at læse nyt fra din hånd – du er jo i mine tanker hver morgen 😉
  KH

 5. Jo's skriver:

  Du er sød, TAK.. vi generobre blogland sammen ikk : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *