SUGEKOP… JA TAK!

1013841_10152181240458988_338288695_n

Det kan være at du nu tænker at hvad er nu det for noget eller måske at du allerede har stødt på den lille sjove sugekop på apoteket….

Bindevævsmassagen udføres med sugekopper af forskellige størrelser på overarme, mave, hofter og ben. Der kan med fordel bruges SARD Cellulite Oil Therapy, som virker opstrammende og udglattende på huden og vævet. Sugekopperne trækkes hen over huden og undertrykket i koppens glas løsner affaldsstofferne fra bindevævet, hvorefter de ledes ud i kroppen og derefter udskilles via urin, sved og ånde. Huden bliver efter få behandlinger mere fast og ensartet – uden kedelige buler – og mange oplever en reduktion i omfang, fordi ophobet væske frigøres. Det er individuelt, hvor mange behandlinger, der er nødvendige, da det afhænger af cellulitens omfang.
Behandlingerne kan med fordel udføres på klinik for at komme i dybden og hele vejen rundt, hvor det kan være svært at komme til selv, men effekten kan øges eller holdes ved lige i hjemmet med sugekopper til gør-det-selv behandlinger. En lille video om massagen, der kan udføres i hjemmet kan ses HER

Jeg har prøvet at lægge mig under koppen og må sige at jeg er blevet overrasket, også over hvor let det er at gøre derhjemme selv… sågar i ansigtet. Og endelig en behandling jeg kan lave derhjemme uden at jeg skal ud af døren.

SARD er i øvrigt endnu et fantastisk dansk beauty brand.. vi kan jo noget med produkter herhjemme i lille Danmark. Eller i hvert fald falder “less is more” ingredienslisterne i god jord hos os danskere. Vi er blevet meget mere selektive og det er skønt at se hvor dygtige vi er blevet til hudpleje og makeup produkter.

En kop koster mellem 149,- og 159,- og Cellulite Oil Therapy koster 299,- for 100 ml, hvis du ligesom jeg vil i gang med at sætte fut i systemtet.

Har du måske prøvet sugekoppen selv?

Dette indlæg blev udgivet i SARD. Bogmærk permalinket.

9 svar til SUGEKOP… JA TAK!

 1. Jeg har aldrig prøvet det, men det lyder da spændende… 😉

 2. Mary-Liz skriver:

  Rigtig god weekend.

  Hvor smart med sådan en lille sugekop.
  Har selv lige købt en speciel rulle til massage på huden/arene og så en ar creme på.
  Men virker min metode ikke, så prøver jeg din:-)
  Tak for tippet og inspirationen.

  Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  • Jo's skriver:

   mon det er en jaderulle du har købt? Sådan en ville jeg faktisk også gerne prøve : )))

 3. Anja Striib skriver:

  Har tidligere hørt om den, men nu må jeg da prøve at få fat i en.

  Super video

 4. Orv det lyder spændende! Kan det så gøre appelsinhud pænere ?

 5. M skriver:

  Jeg har ikke selv prøvet det, men kender en, som fik ret mange strækmærker og løs hud under en graviditet, hvor sugekopperne virkelig har hjulpet efterfølgende.

  Ved du om de kan hjælpe på karsprængninger? Mine lår er rimelige hårdt ramt.

  • Jo's skriver:

   Mine ben er også hårdt ramt af karsprængninger, tror dog ikke den kan hjælpe mod det.. men tror det er rigtig godt at få sat i gang i blodomløbet og lymfesystemet : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.