TIPS TIL DE NATURLIGE BRYN

1-header11
Hvis der er en ting jeg er sikker på ikke kommer på mode igen meget længe, så er det de tynde “streg” bryn og gudskelov for det.. og det skriver jeg forhåbentligt uden at træde nogen over tæerne og med alt for løftet pegefingre. Men lige meget hvor meget vi overplukker vores bryn vil jeg vædde min 14 år som makeup artist på at det aldrig bliver det der klæder én bedst. Så piger lad nu jeres bryn være og pluk kun det der er højst nødvendigt.

3 tips til et naturligt bryn:

1. Et naturligt bryn har udgangspunkt i en mågevingeform og selvom det ikke alle der har den form fra naturens side, så kan du snyde dig lidt på vej. Evt tegn små streger i brynet med blyant eller skygge, så det ligner brynhår.

2. Bryn skal aldrig være lysere end din hårfarve. Så farver du håret mørkere, så husk også at farve brynene (og vipperne).

2. Brug en gråligbryn nuance til at tegne dine bryn op.. bryn har ofte ikke en rødlig undertone, medmindre man selvfølgelig har helt lyse bryn eller rødlige bryn.

Og mangler du netop top-klasse bryn produkter, må jeg simpelthen tippe om at bryn-guru Anastasia… hende som alle kendte store stjerner selvfølgelig får til at ordne deres bryn! Hendes produkter er tilgængelige i Danmark bl.a. i nogle udvalgte Matas, samt Beauty Avenue på Frederiksberg.

Og det er bryn produkter når det er bedst! 1. Brow powder Duo 2. Brow Enhancing Serum 3. Clear Brow Gel 4. Brow Wiz 5. Brow Duality.

Fem helt unikke og meget gennemtænkte brynprodukter fra Anstasia Beverly Hills, som får min fineste anbefaling. Her fornemmer man virkelig at det er en bryn-expert der står bag udviklingen af disse bryn-fantastiske-produkter.

Husk at bryn giver karakter til din ansigt… hvad skal din karakter være?!

Dette indlæg blev udgivet i Anastasia Beverly Hills, Brows. Bogmærk permalinket.

14 svar til TIPS TIL DE NATURLIGE BRYN

 1. Baysen skriver:

  Jeg ville næsten ønske, at de helt tynde brun kom på mode igen. Mest fordi mine bryn er overplukkede og overhovedet ikke vil vokse ud igen, selvom jeg ikke har plukket dem i langt over 1 år. Har forsøgt med diverse hjælpemidler, dog hovedsageligt de billigere af slagsen pga økonomien. Drømmer om m2brows, som jeg er overbevist om vil gøre underværker (de gjorde m2lashes jo

  • Jo's skriver:

   Jeg er gået i gang med at se om vippeproduktet fra Mavala kan få gang i mine bryn. Det er mere budgetvenligt end mange af de andre lignende produkter der er på markedet.. ellers må du give dig selv et brynserum når du har fødselsdag : )))

   • Baysen skriver:

    Jeg har også testet Mavala, som faktisk fungerer ganske fint til formålet, omend det ikke har nogen wow-effekt, og det ikke ligefrem udfylder huller. Desværre prøvede jeg også et andet serum i den billigere ende, som havde en negativ effekt. Dvs. at nogle af de bryn-hår, som jeg har kæmpet så længe med at få til at vokse ud, faldt af. Nu er jeg tilbage på Mavala, og så snart jeg får et arbejde, skal min første løn bruges på m2, så brynene kan få det sidste skub

    • Jo's skriver:

     Åh nej.. det lyder ikke godt med det serum. Man skal vel nok passe på! Jeg har brugt Mavala i næste to uger og jeg synes faktisk jeg kan se lidt en forskel. Ville også rigtig gerne prøve M2, men må vente lidt ligesom dig ; )))

 2. Nani skriver:

  Jeg synes nu, de der mystiske SUPER buede og næsten Ω-formede bryn er LANGT værre! En eller anden politiker sportede dem for vildt i nyhederne forleden og jeg kunne virkelig ikke holde ud at se på dem. Den slags runde bryn klæder INGEN. Absolut INGEN o__o Sharpie-bryn og omegabryn. NEJ TAK :C

 3. Herligt at du tager et af de absolut vigtigste emner op, Jo. Det kan ikke nævnes ofte nok, hvor langt vi kommer med gode bryn. Jeg så i øvrigt hende Anastasia in action engang på Bedford Dr. Cool dame.

  • Jo's skriver:

   Ville SÅ gerne have været i dine sko i det fine selskab… er sikker på du fik nogle gode tips : )))

 4. Maria Lisette skriver:

  Åh jeg har altid drømt om at have sådan nogle smukkede formede bryn, som mange indvandre-piger (må man overhovedet sige det?) har… De har langt flere muligheder, og mine bliver altid bare kedeligt flade hen over øjet… Derfor tror jeg også at jeg har haft tendens til at overplukke før i tiden, bare for at få lidt form…

  • Jo's skriver:

   Men der kan rettes lidt op på skaderne med brynene hvis du kaster dig ud i noget brynserum : )))

 5. Marie skriver:

  Jeg vil dog lige sige at det med “brynfaven altid skal være mørkere end hårfarven, eller bare i hvert fald ikke lysere” – den gælder ikke til mørkhårede piger! Man siger altid at lyshårede skal gå tre farver dybere, mens mørkhårede skal gå tre toner lysere. Hvis en sorthåret (som jeg er), gik rundt med helt sorte bryn!!! Gyseligt!

 6. Åh de bryn.
  Jeg har aldrig plukket mine, men alligevel så er de nærmest ikke eksisterende.
  De er blevet tegner op siden 8.klasse, da det jo ligesom ikke hjælper at farve bryn der nærmest ikke er der.
  Eller jeg farver dem faktisk også, og det hjælper en smule, men de skal stadig “tegnes” op.
  Har overvejet semi-permanent makeup, men ved ikke om jeg tør 🙁

  • Jo's skriver:

   Jeg har tagget din på en IG side for permanent makeup… det kunne jeg faktisk godt overveje selv. Har nogle huller jeg gerne ville have fyldt ud i brynene : )))

 7. Anna skriver:

  Selvom jeg selv er mest til naturlige, brede bryn, så kan jeg alligevel ikke stå for art deco-periodens bryn og makeuppen fra den tid. Jeg er hundrede procent sikker på, at de tynde bryn nok skal komme igen. Dengang i 90’erne syntes vi jo i en -heldigvis for mig kort- periode, at det var the shizzle, og hvis man har tænkt det én gang, så skal nogen nok komme til at tænke det igen. Alting gentager sig, bare lidt anderledes. Og med al den fokus på brede bryn, begynder min hjerne altså at stritte lidt imod og ville et nyt sted hen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.