NIVEA UDFORDRE DIG MED SENSITIV HUD….

0163 Sensitive Range Darker Text-7294
Hvis der er noget jeg er vild med her på bloggen, er det læsertest….

Nivea udfordre 5 af jer kære læsere i 28 dage til at prøve deres nyeste lancering som rammer butikkerne i næste uge.. Nivea Daily Essentials Senstive hudplejeprodukter.

“Nivea’s 28 day challange” er en dermatologisk hudplejeplan der skal mindske rødmen og tørhed for sensitiv hud. Produkterne indeholder beroligende og beskyttende aktive ingredienser som er specielt sammensat til at berolige huden. Den er ligeledes fri for parfume, farvestoffer og parabener, så den er mild, men effektiv. Læs mere om serien og udfordringen HER.

Hvis du kan sige ja til sensitiv hud er det måske dig der vil teste de 4 produkter i 28 dage og bagefter lave en kort anmeldelse på bloggen om virkningen på din hud?

Send en mail til josmakeupblog(at)gmail.com med “Nivea Tester” i emne inden i morgen kl 17. Så skriver jeg til de 5 læsere som skal teste de nye produkter til sensetiv hud.

L’Oréal Professionnel konkurrence: De 3 heldige vindere der hver får et sæt med skønne produkter er: Mia Skov Kirkegaard – Camilla Larsen – Malene Langvad – Stort tillykke til jer.. send mig fluks jeres adresser og Skriv LP vinder i emnefelt : )

Dette indlæg blev udgivet i Nivea. Bogmærk permalinket.

2 svar til NIVEA UDFORDRE DIG MED SENSITIV HUD….

  1. Katrine Pedersen skriver:

    Ja, tak – min nordiske tørre og sensitive hud tester gerne 🙂

  2. Anita Rosager skriver:

    Hej Jo, Har du fundet dem der skal teste??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *