7 PERSONLIGE MAKEUP FAVORITTER PÅ BUDGET

1656055_10152240034408988_768321338_n
Der er nu intet som skønhedsfavoritter og da slet ikke de budgetvenlige af slagsen. Mindre på makeuppen, mere til skoene!

Her får du mine 7 makeup favoritter:

1. Dette er godt nok den aller nyeste af favoritter.. har ikke brugt den så lang tid. Spanske Massada’s antiage CC cream med Spf 50, UVA og UVB. Den kan jeg godt love lander i ansigtet hver morgen. Fin konsistens og let dækkende, som jeg altid foretrækker min base skal være. 125 kr for hele herligheden.. og grunden til jeg synes den er budgetvenlig til trods for den koster over 100 kr.. er at du både får solbeskyttelse, men også en CC cream. To produkter for samme pris. (nærmeste forhandler oplyses på tlf. nr. 31 51 58 52)

2. Brow Drama har jeg jo rosende omtalt før HER… skal du have farve på brynene kan jeg varmt anbefale denne helt igennem super lækre bryn mascara fra Maybelline til en pris på ca 80 kr.. Fås bl.a. i Matas.

3. Concealeren der lander om øjnene på mig næsten hver morgen og har gjort det siden i gang i midten af sidste år… den er bare lige tilpas. Ikke for meget og ikke for lidt. Studio Artist Concealer fra Oriflame til 99 kr. Og tror ikke i øvrigt den kan bruges op!

4. Jeg bruger altis let pudder om øjnene efter concealer for at fixere den.. så sætter den sig ikke i alle de små linjer om øjnene. Bruger den også ganske let i t-zonen, altså næse, pande og ind imellem hagen. Helt ærlig.. 89,95 hos bl.a. Matas for L’Oréal BB Powder.. det er en pris jeg kan li’!

5. Mineral Infused Mascara fra e.l.f. cosmetics er og bliver nok en af mine favorit mascara… mest fordi den holder bare fantastisk uden at drysse eller noget, men det kan også noget andet. Den er nemlig lige til at vaske af med vand og ansigtsvask uden at efterlade sorte mascara under øjnene. Så praktisk jeg ikke skal finde makeupfjerneren frem bagefter. Og vild med den smalle børstehoved. Ca. 40 kr.. ja den er god nok.

6. Denne her Jumbostick også fra e.l.f. er også for god til at undlade at tage med her.. nu har jeg et hav af favoritter til læberne, men denne gloss er virkelig lækker og koster kun omkring de 30 kr.. så kan man jo lige så godt købe en farve til alle ugens dage, hvis du spørger mig.

7. Blushen mine kinder elsker, så meget endda så den fik et indlæg for sig selv lige HER sidste år. Og jeg synes stadig det er en af de bedste blush jeg nogensinde har prøvet (altså kun på mig selv.. den nåede nemlig aldrig makeupkufferten). Rimmel har fat i den lange ende med Stay Blushed til ca. 70 kr.

Mangler at høre fra vinderne af L’Oréal Professionnel konkurrencen… Mia Skov Kirkegaard – Camilla Larsen – Malene Langvad – Send mig fluks jeres adresser og Skriv LP vinder i emnefelt.

Dette indlæg blev udgivet i e.l.f. cosmetics, Lóréal, Massada, maybelline, Oriflame, Rimmel. Bogmærk permalinket.

3 svar til 7 PERSONLIGE MAKEUP FAVORITTER PÅ BUDGET

 1. Camilla Larsen skriver:

  Hej Johanne

  Jeg sendte dig en mail på josmakeupblog@gmail.com den anden dag ang. LP-konkurrencen. Er det en forkert mail, jeg bruger?

  Mvh

  Camilla

 2. Birgitte B skriver:

  Er selv stor fan af BrowDrama efter din anbefaling. Bruger den hver dag med fantastisk resultat.
  Jeg har før haft gode erfaringer med ELF make-up, men de sidste gange jeg har bestilt hos dem, har de ikke kunne levere og det endte med at de sendte det hele retur. Nu har jeg set at nogle Matas har deres produkter, men ikke alle. Håber jeg kan finde mascara’en der 🙂

 3. Elsker, elsker, elsker NR. 2 – og NR. 1 skal prøves asap. Tak for dejlig favoritupdate.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.