PROBLEM HUD?

10152780_10152301473153988_158504722_nMange døjer med problemhud både børn og voksne. Atopisk eksem også kaldet astma eksem er meget almindeligt… har selv to arvinger på 4 år og 7 år som er indehaver af selv samme. Det er dog ingen nyhed her bloggen, da jeg tidligere for nogle år siden skrev om et lille mirakel til den sarte hud….

Et lille mirakel synes jeg nu stadig det er, da jeg forsøgte med alverdens cremer til mine drenges eksem hud (også den hudlægen anbefalede), men intet hjalp. Indtil en mor til børn med atopisk eksem på Apoteket fortalte om “cremen” der kunne hjælpe godt på vej med dét.

Og jeg bruger stadig cremen jeg fik anbefalet for 4 år siden og den er stadig lige god. Lipikar Baume AP fra La Roche Posay. Men der findes faktisk flere af de “hjælpsomme” cremer Exomega fra A-Derma og nyeste mærke på de danske apoteker “Bioderma”, som og bidrager med en fantastisk creme i familien mod sart hud og atopisk eksem.. deres bud hedder Atoderm.

Alle tre er testet på mine drenge og kan også anbefales til normal hud… bruger dem også selv og de er nogle af mine favorit cremer. Prøv dem alle, også på dine børn.

Har du prøvet en af de 3 cremer eller måske en fjerde der kan det samme?

Dette indlæg blev udgivet i la roche porsay. Bogmærk permalinket.

14 svar til PROBLEM HUD?

 1. Henriette Lund skriver:

  Jeg sværger til aderma Exomega Emollient balm til min store drengs sarte hud. Den er dog blevet markant bedre med alderen huden, men cremen er også genial til vintertræt hud og tørre ben efter barbering 🙂

  http://www.blueeyedflower.dk

  • Jo's skriver:

   Mine drenges hud er også blevet meget bedre med årene, men misser man cremen 2-3 efter bad, så begynder det langsomt at dukke op igen : )))

 2. MetteG. skriver:

  Jeg er stor fan af alle produkter fra La Roche-Posey som jeg har været i nærheden af. Det gælder også Lipikar Baume. Jeg har dog ikke problemer med eksem el.lign men har ekstrem tør hud, der nærmest flager og hvor der kommer tørre pletter, hvis jeg ikke er flittig med cremen. Jeg er dog også en stor tilhænger af Bliss’ bodybutter men den er ret kraftig parfumeret sånok ikke så velegnet til hud med eksem.

  • Jo's skriver:

   Synes du Lipikar Baume hjælper på din tørre hud? Jeg er vild med Bliss.. “body butter” er det den på krukke?

 3. Mette Maarup S. skriver:

  Lyder som en jeg skal prøve! Er som 44-årig stadig ikke vokset fra børneeksem 🙂
  Apotekets archiv creme har været min faste følgesvend i mange vintre, som jeg altid vender tilbage til når det kniber, men den er lidt sej at smøre ud.

  • Jo's skriver:

   Jeg kan varmt anbefale dig at prøve en af de tre ovenstående. Jeg brugte fedtcreme til at starte med på begge mine drenge, men det havde ingen wauw-effekt. Skriv endelig til mig hvis du begiver dig i krig med at teste en af dem : )))

 4. Maiken Kristensen skriver:

  Er selv 19 og har kæmpet i mange år med eksem. Har været igennem alt fra stråling, diverse allergitests, gået med ‘fugt og hormon ærmer’ osv osv osv…
  Personligt kan jeg ikke tåle lipikar baume, men bruger altid adermas produkter. Derudover kan ceridals fedtcreme gøre underværker på enhver tør hud men den er meget fed så plejer altid at sove med den 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er så trist du må kæmpe så meget med eksem… jeg håber du kan få buk med det og finde ud af en evt årsag. Og nu har du i hvertfald også muligheden for at prøve Bioderma’s produkter : )))

 5. Oh yes, vi har også en dreng med atoppisk eksem. Vi har været rigtig glade for purely professionals repair creme, men fordi der er kamille i (og Astma-Allergi Danmark siger, at kamille kan give kontaktallergi og derfor ikke bør være i hudprodukter), har vi droppet den. En skam for den var rigtig god.

  • Jo's skriver:

   Det var jeg slet ikke klar over.. bruger selv PP repair flittigt på drengenes vinter kinder. Disse tre ovenstående cremer er udviklet til atopisk hud, så hvis du tør give dig i kast med en af dem kan jeg kun varmt anbefale dem : )))

 6. Ulla Christiansen skriver:

  Alva Salva Derm creme !!! Helt naturlig og den eneste der hjælper 100% på min søns atopiske børneeksem.. Virkelig fantastisk og skal prøves!!

 7. Karina skriver:

  Hejsa

  Tak for dine gode tips… Nu hvor du nævner bioderma – leder efter deres sensibio H20 som skulle være lanceret på nogle danske apoteker her 1. April…. Men nu har jeg været på adskillige apoteker uden held. Mon du er bekendt med hvilke apoteker der forhandler Bioderma?

  Mange hilsner fra Karina

  • Jo's skriver:

   Jeg tænker det burde være alle større apoteker som også har La Roche Posay, Vichy osv… skal se om jeg kan finde et forhandler nummer på nettet : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.