BADE-LYKKE MED SKUM OG TUBE…

10157032_10152310537793988_2113838806_n
Jeg må endnu engang klappe i hænderne over hvor dygtige vi danskere er til det der med produkterne..

Disse to øko pæneheder har været med mig i bad ret mange gange efterhånden og det er ikke uden jubel at jeg kan anbefale en af de nyeste produkter fra Rudolph familien.. nemlig deres acai body scrub. Den går rent ind og er vild med den meget “bløde og fine” scrub fornemmelse, samt den sarte og klassiske duft som kendetegner Rudolph produkterne. Oftes kan scrub produkter være til for krads i det til min hud, men det er her jeg synes Rudolph’s scrub kan noget helt specielt. Så mangler du scrub så forkæl dig med denne ultimative af slagsen.

Og som skrevet tidligere er jeg jo helt klart til skum i ansigtet om morgenen i badet. Det får let makeuppen af og de skal være de skånsomme og milde af slagsen. Ligesom denne her “Cleansing Foam”, som også er værd at prøve… og igen har den denne meget fine sarte duft.

Husk i øvrigt selv-forkælelse næste gang du skal i bad… det er altid godt givet ud.

Dette indlæg blev udgivet i Rudolph Care. Bogmærk permalinket.

2 svar til BADE-LYKKE MED SKUM OG TUBE…

  1. Ahhhh Johanne. Også to af mine favoritter. KH Anette

  2. Hyldemor skriver:

    Lyder virkelig dejligt… Jeg er også en “skumpige” 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.