NÅR BLOGGER LAVER HÅRPRODUKTER….

4-10259496_10152347374083988_573503355_n
Det er ikke så lidt produkter jeg har haft igennem hænderne de sidste mange måneder… til dels pga min plads i bloggerkonsortiet i dommerpanelet for Danish Beauty Award 2014, men det der også testet andre produkter undervejs…

Jeg har selv halvkrøllet hår og det kan være svært at finde produkter som giver netop det hold og naturlige look som jeg bedst kan lide for at fremhæve mine krøller bedst… Men de udfordringer løser Trine’s Wardrobe bemærkelsesværdig godt med denne Agan Oil “Curl Lotion”. Jeg bruger produktet i halvvådt hår (fungere også fint i tørt hår med en vandforstøver) og føntørre det med diffuser… derefter har jeg fine bløde krøller og uden man kan mærke eller se produktet efterfølgende.

Som finish produkt eller bare til at give håret fugt og glans, er jeg blevet meget begejstret for Trine’s Argan Oil “Serum”… Der skal ikke så mange dråber til af det lækre lette serum for at give en flot finish efter stylingen af krøllerne eller blot i det våde eller tørre “ikke stylet” hår.

Så mangler du kvalitets hårlækkerier, så kan du sagtens slå dig løs til ca 80 kr for Curl Lotion eller ca 90 kr for serummet… Produkterne er uden parfume og parabener og indeholder argan olie, som  indeholder rigtig gode plejende ingredienser, som  vitamin E, antioxidanter og omega 3 og omega 9 fedtsyre.

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/HAIR. Bogmærk permalinket.

3 svar til NÅR BLOGGER LAVER HÅRPRODUKTER….

  1. Jeg købte også Curl cremen for lidt tid siden, og er faktisk rigtig glad for den, og jeg har virkelig nogle krøller der lever deres eget liv 🙂

    • Jo's skriver:

      Mine kører normalt også deres eget show…. men synes virkelig mine krøller er pænere med curl cremen : ))))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.