SHHHHH… DET ER RET MEGET ET SNEAK PREVIEW DET HER….

3-10264700_10152347323873988_964724977_n
For et par uger siden var jeg med til at lancerer Yves Roches bl.a. nyeste læbestift “Sheer Botanical Lipstick” med plejende kirsebærolie. Skal lige hilse at sige at skønhedspressen var vilde dem.

De smukkeste halvtransparente nuancer, som ved let påføring giver glød til læben eller dybere farve ved mere påføring. Den lækre konsistens minder mest af alt om en rigtig god læbepomade og fugter læber virkelig godt. Læbestifterne kunne sagtens være en hybrid mellem gloss, læbestift og læbepomade… og må vist heller ikke undlade at fortælle at den også er smuk på kinderne som blush.

Disse læbestifter ryger på min favoritliste over nogle af de bedste læbestifter jeg nogensinde har testet. Virkelig en varm anbefaling herfra og vær ikke bange for at bestille en af de kraftige nuancer (de er jo halvtransparente)… 109 kr lige HER, men husk først fra juni.

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/MAKEUP, Yves Rocher. Bogmærk permalinket.

4 svar til SHHHHH… DET ER RET MEGET ET SNEAK PREVIEW DET HER….

  1. Hvor ser de lækre ud! Jeg ville helt sikkert gerne benytte mig af en af de kraftige nuancer til sommer 🙂

  2. A. Jepsen skriver:

    Tak for tip Johanne! Lyder lige som de jeg har ledt efter. Har lige meldt mig ind i YR, bare for at købe dem når de kommer! 😉

    • Jo's skriver:

      Hvis du husker det må du meget gerne give lyd hvis du får dem i hus : ))) Jeg er sikker på du vil blive vild med dem : )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.