DER ER 7 UDEN LYV….

5-10261853_10152347375353988_1046019253_n
1. Ilse Jacobsen… ja hvis du ikke ved det så kan Ilse meget mere end at lave fint tøj og lækre røjser. Hun er nemlig nomineret i Danish Beauty Award 2014 for “årets ildsjæl” og hendes skønne produkter er nomineret i hele to katagorier… “årets nye brand”, samt “årets nye serie” og ikke uden grund. Lige nu er denne lækre kropsvask med mig i bad dagligt med duft af havtorn og rosmarin… den må duftes!

2. Driller det med fugten, så har Clinique måske svaret med deres “Moisture Surge Overnight Mask” som masseres ind i ansigtet efter aftenrens og fugter huden hele natten… Tag den på i seng!

3. Nude negle… vi kommer ikke uden om dem. Smukke blege nuancer fra Dior og L’Oréal Paris.

4. Clarins har disket op med den smukkeste forårs kollektion (se den her) og favoritterne er i overtal, især denne smukke “Face & Blush Powder” for smuk shine og glød. Hvis du virkelig trænger til at give dig selv noget lækkert, så MÅ du forbi’s Clarins ogkøbe dig et stk (eller 2) makeup-lykke.

5. Mine næse er sart med de parfumer… så det er ikke mange der slipper forbi snudeskaftet og lander på mig. Men Burberry’s “Brit Rhythm” og er fantastisk.. Go smell : )

6. Jeg er begyndt at passe en hel del på mine øjne eller i hvert fald området omkring dem. Med mine 37 år på bagen, så skal der gøres noget aktivt og Vichy’s “Idélia Eyes” får lov til at kæmpe mod de mørke render, tabt fylde og de fine liner og så taler vi ikke mere om det.

7. Og med de nude negle skal læberne have lækker nude farve fra Max Factor, men på den fede måde… ikke den der “dine læber har samme nuancer som din hud.. hvor er dine læber i øvrigt” agtige måde. Hvis du spørger mig til råds skal farven hedde “Glowing Peach”.

Dette indlæg blev udgivet i Clarins, Clinique, Dior, Ilse Jacobsen, Lóréal, Max Factor, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

5 svar til DER ER 7 UDEN LYV….

  1. Birgitte B skriver:

    Hvad hedder farven på L’Oreal neglelakken? Er på udkig efter en nude uden perlemor (har nemlig en med) 🙂

  2. Jeg er helt pjattet med Clarins’ forårskollektion! 🙂

  3. Greggo' skriver:

    Elsker din smag – har selv kropsvasken med havtorn og rosmarin og tror ikke jeg ville kunne undvære den igen. Så skøn! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.