TAK FOR EN SKØN AFTEN ♥

1-7E76U5XU3
I tirsdags var aftenen hvor årets bedste skønhedsevent fandt sted.. Nemlig Danish Beauty Award 2014. I år var noget helt særligt for mig, selvom det også var særligt at være med på makeup teamet de sidste par år (og igen i år). Så var det nu helt specielt denne gang fordi jeg også var meddommer sammen med en hulens masse dygtige mennesker, som du kan læse mere om HER.

Skønneste dag backstage med makeup- og hårteamet med de sødeste og smukkeste mennesker i stolen, bl.a. Sara Bro og Kaya Brüel og derefter en spændende aften med prisuddeling, mad, vin og godt selskab. Tilmed chokolade med mig på.. de smagte i øvrigt rigtig godt. Jeg havde lånt den fineste mørkeblå buksedragt fra Modström og købt høje sko fra Ganni (så høje at jeg kun drømte om mine croqs jeg bruger i haven stort set hele aftenen… Danish Beauty Award er jo den eneste aften de sidste tre år at jeg har haft højhælet på! hehe…).

På Instagram har jeg udlovet min lækre goodiebag (+ 1 extra) jeg og alle gæsterne fik til eventet. Konkurrencen finder du på Josmakeupblog på IG, hvor du og din veninde kan vinde en goodiebag hver… go go go.

Og vil du vide hvordan jeg lagde smukke Sara Bro’s makeup, så smut forbi min kære blogkollega lige HER og få alle tips’ene.

Og sidst kan du selvfølgelig se alle vinderne af Danish Beauty Award 2014 lige HER

Dette indlæg blev udgivet i Danish Beauty Awards. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.