“ÅRETS INNOVATION”

10318621_10152377207173988_613748664_n
Nu slipper I altså ikke helt for mere Danish Beauty Award halløj, for en af vinderne i tirsdags er også en af mine personlige favoritter. Også nogle af jer læsere testede begejstret med på bloggen sidste år.. læs mere HER. Så velfortjent at Vinylux vandt “årets innovation”….

Lige nu er jeg ret vild med denne smukke metalliske lilla nuance fra Vinylux “Tango Passion”.

Har Vinylux feberen også ramt dig?

Dette indlæg blev udgivet i Danish Beauty Awards, PRODUCTS/NAILS, Vinylux - CND. Bogmærk permalinket.

8 svar til “ÅRETS INNOVATION”

 1. Fru Striib skriver:

  Hej Johanne

  Nej, ikke endnu. Har kun købt en enkelt farve og ikke toptoaten. Det er jo nok den der gør hele trylleriet.

  Nej, jeg er mere ramt at Depends Gellack – det holder jo HELT fantastisk

  • Jo's skriver:

   Men det er topcoaten der tryller… kan du så få fingrene i den ; ))) Depend er også godt, men min tålmodighed er sluppet op længe inden jeg har fået det af igen. Med Vinylux går det jo lige så let af som almindelig lak : )))

 2. Fru Striib skriver:

  Jeg må have fat i den topcoat. Virker den også ovenpå mine 1.000 andre lakker der ikke er fra VINYLUX?

  • Jo's skriver:

   Holdbarheden er ikke helt den samme som hvis du bruger deres egne lakker, men den ryger ovenpå ALLE lak jeg bruger… eeeeelsker den smukke high shine finish og at jeg ikke laver lak striber på bil, vægge og skabe : )))

 3. KysogMakeUp skriver:

  Åh ja, er totalt fan :). Har efterhånden en ret så omstændig samling af Vinylux lakker og et pænt lager af Top Coat’en ;).

 4. Birgitte B skriver:

  Jeg elsker den farve. Men ville ønske at de lavede små flasker til os der tit vil skifte farve og derfor aldrig får brugt en hel stor flaske 🙂

 5. caroline skriver:

  Hejsa! jeg har hørt rigtig gode ting om Vinylux neglelak, men jeg ville lige høre: hvis man har Vinylux topcoat’en, kan man så bruge en almindelig neglelak under, og formå den samme effekt? 🙂

 6. Jannie Rasmussen skriver:

  Jeg er hooked på Vinylux! En skam at Matas ikke forhandler dem, men kun i deres Styleboxbutikker og online:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.