DE ER JO FULDSTÆNDIG SMØRBARE…

6-10253426_10152347384908988_940958915_n
“Lip Butter” er navnet på Nivea’s nye fine små læbepomader på dåse.. De fås i tre udgaver med Raspberry Rose, Vanilla & Macadamia og indeholder plejende sheasmør og mandelolie. Rasperry Rose er min favorit og bor allerede i tasken. 29,95 kr pr stk blev der sagt!

Dette indlæg blev udgivet i Nivea. Bogmærk permalinket.

3 svar til DE ER JO FULDSTÆNDIG SMØRBARE…

 1. Marlene Høj skriver:

  Det var billigt!

 2. Helle Andersen skriver:

  Hej Jo
  Jeg har et spørgsmål vedr. hår til dig. Læste dit indlæg om en dag hvor du havde lavet hår og makeup på Anette – Beautispace. Eller også var det et andet af dine gode inlæg, men i hvert fald skrev du om varmebeskyttelse til brug inden fladjern/GHD. Jeg har lyst hår, lyse striber og masser af naturkrøl, som jeg er glad for. Men mit pandehår glatter jeg hver dag med en Ghd styler, og inden det bruger jeg altid lidt marrocan oil i hele håret, men selv om jeg altid kun lige glatter en gang ned over pandehåret, har jeg kæmpe problemer med en tot i den ene side af pandehåret som er/bliver helt ødelagt/knækket i spidserne. Hver gang jeg bliver klippet tænker jeg: nu er det endelig overstået og håret fint og sundt, men i løbet af få dage er den gal igen. Jeg har prøvet at beskytte med en creme til beskyttelse af spidserne, men det ender ofte med at den tot hår får for meget produkt og ser helt mærkelig ud, jeg har også prøvet at give en lille smule ekstra marrocan i totten lige inde styling, men det virker heller ikke som om det beskytter ordenligt. Kan du anbefale mig et produkt som ikke er helt vildt dyrt og som er nemt at styre og påføre lidt i pandehåret, så det er beskyttet når jeg glatter det?
  Mvh. Helle

  • Jo's skriver:

   Kære Helle… jeg ville helt sikkert bruge et andet produkt til pandehåret. Jeg bruger ofte ghd, da produkterne ikke tynger håret efterfølgende ellers laver Matas de lilla striber til håret) nogle fine produkter. Og ellers kan du forsøge at føntørre det glat i stedet.. held og lykke med det : ) Kh Jo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.