RØD BLEV DER SAGT!

1-7E76U5XU2
Der er kun et par dage til jeg flyver afsted (ok.. vælter afsted) i mine ca 10 cm høje stilletter til årets fashion begivenhed “Elle Style Awards”. Nummer to Award show til mig i år “ved  ikke for jeg lige pludselig er så popurlær”, men afsted det skal jeg og noget skal man jo have på. Så udover stilletterne (ved bare jeg vrikker om i dem) skal jeg jo have noget på læber.. resten er ligemeget.

Jeg er gået hen og blevet lidt vild med disse betalelige og smækre “Colour Elixir” læbegloss fra Max Factor. Konsistensen er er cremet og bliver smukt “high shin’et”… den røde er favoritten og den kunne godt gå hen og lande på mine læber i næste uge.

Der er 6 forskellige nuancer at vælge imellem for 99kr.

Dette indlæg blev udgivet i Max Factor, PRODUCTS/MAKEUP. Bogmærk permalinket.

8 svar til RØD BLEV DER SAGT!

 1. Marina skriver:

  Hvor ser du bare sød ud 🙂

 2. Birgitte B skriver:

  De lyder lækre. Må en tur i Matas og prøve 😉

 3. Er vild med de billeder. Du kan i den grad bære rødt!

 4. Da jeg smutter på ferie i morgen tidlig, vil jeg blot nævne at din skønne blog naturligvis er blandt de blogs, jeg henviser til i min sommer-hilsen-indlæg 🙂

  Det håber jeg er ok 🙂

  Knus Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.