ER DU BAKTERIE-FORSKRÆKKET??

10416957_10152453457818988_834701607_n
Det er ikke lang tid siden bakterierne var slået stort op i medierne… Bakterier i motionscentrene!

Jeg var ikke overrasket over undersøgelsen og er faktisk selv en smule bakterie-forskrækket. Kan tilskrive mig at jeg har bestået de hygiejniske principper på en tidligere uddannelse og de hænger altså stadig ved… om det er i mit arbejde eller hjemme, så er jeg altid lidt på vagt på det mikrobiologiske plan. Og det det lyder alt sammen meget flot, men det er ret simpelt og kræver bare lidt sund fornuft (ja endda også i motionscentrerne) Og jeg har fundet mig en ganske god samarbejdspartner på apoteket bestående af desinfektionsservietter og hånddesinfektion.

Og har du børn kender du helt sikkert godt det med at lære dem det der kedelige noget med at vaske hænder. Nu har jeg selv børn og på ferier, ture eller sågar når vi er syge er det nu ret praktisk at have noget bakteriedræbende med i tasken eller stationært på badeværelset. Og mine drenge synes faktisk det er meget sjovt at bruge.. især servietterne.

Har du et godt hygiejne tip du vil dele?

Dette indlæg blev udgivet i PRODUCTS/SKINCARE. Bogmærk permalinket.

2 svar til ER DU BAKTERIE-FORSKRÆKKET??

  1. Guapizimo skriver:

    Jeg er selv storforbruger af alcogel, vi har altid en liggende i bilen, som er særligt god at have hvis der af den ene eller den anden årsag går for lang tid mellem alm. vask af hænderne.

    Ellers har vi herhjemme efterhånden fået indarbejdet en god vane hos børnene så de ved at de skal vaske fingre når vi har været ude et sted og kommer hjem. Storebror på 13 er sågar efter de andre, så han sikrer sig at de gør det 😉

    • Jo's skriver:

      Super, mine drenge er snart 5 og 7 år skal have en reminder hver gang med det håndvask, meeeen det tyder på der er håb for dem forude ; )))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.