EN VENDEKÅBE I GLIMMER

1-collager212
Har I set jeg roder med bloggen… trænger til lidt forandring. Hvad siger I… holder det?

Men til noget helt andet… I går skete det inden jeg fløj afsted i sol og sommervejr til en middags aftale… at min tanke faldt på MAC’s cream color base og min selvbruner kulør. I hast med en finger i glimmerbøtten fik øjenlågene og øjenkrogen en omgang. Og her må jeg så tilstå at jeg nok er lidt af en glimmer-vendekåbe for jeg bruger stort set aldrig noget der glimter på øjnene…. altså lige ind til i går. Det fungerede jo faktisk rigtig fint alligevel.

Denne cream color base jeg har brugt er i farven Shell og matcher min hudtone fint. Og den kan også bruges til at highlighte med, på læberne, oven på foundation og  under den, samme gældende for produkter i pudderform eller også bare direkte. “Alt i et” produkt.

Glimmer-tippet: Hvis du er glimmer-forskrækket så brug cremeskygge eller pudderskygge i alm hudtone.

Prøv noget nyt-tippet: Selvom det måske ikke er faldet i din smag tidligere eller du tænker “det vil aldrig klæde mig”, så husk at experimentere med makeuppen ind i mellem. Eller måske noget helt andet… forandring fryder… det gør det virkelig.

Skøn fredag jeres vej….

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, MAC. Bogmærk permalinket.

12 svar til EN VENDEKÅBE I GLIMMER

 1. Birgitte B skriver:

  Det lyder som et spændende produkt. Jeg kender det ikke, men vil tjekke det ud 😉 kunne godt være noget for mig…
  Og fint nyt på bloggen – jeg kan godt lide det.
  God weekend

 2. StyleStories skriver:

  Superfint look både til dig og bloggen! Og du har helt ret, man skal huske at prøve noget nyt engang imellem. Gør det ind imellem selv men vender stort set altid tilbage til mit velkendte look, som bare fungerer. Men nogle gange kan man jo godt støde på noget, der kan bruges 😀

 3. Christina skriver:

  Den må jeg fluks eje…:-) Hvad har du på kinder og læber? Det ser så fint ud!

  • Jo's skriver:

   Min ynglings blush fra rimmel “pop of pink” på tube og Dior Show på vipperne : )))

 4. Marie-Louise jønsson skriver:

  Og hvilken mascara har du på den laver fine vipper 🙂 ml

 5. Hyldemors Have skriver:

  Synes bare de der cream ting tit har det med at klumpe i folderne (hvem har ikke dem??) her i varmen??
  KH

  • Jo's skriver:

   Det gør det også med denne her, da jeg ikke har fixeret med skygge eller løs pudder, men synes ikke det gør noget i sommer og sol…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.