ESSIE NEGLER DÉN…..

10524156_10152550270448988_1358790448_n
… med den sejeste “Neon Collection 2014”. Smukt på solkysset hænder og fødder. Vil du se alle farver på kan du besøge den lak-kloge lige HER. En sikker-sommer “must-have”….

Og har du i øvrigt set at du kan modtage mail om nyeste indlæg på bloggen… du skal blot skrive din mailadresse på højre sidebar i det lille firkantet felt og trykke “abonnér”, så får du friske beauty-news hver gang jeg poster et indlæg…

Dette indlæg blev udgivet i essie, PRODUCTS/NAILS. Bogmærk permalinket.

4 svar til ESSIE NEGLER DÉN…..

 1. SÅ ekstra fint der er blevet herinde, Johanne.

 2. Pernille Juul skriver:

  Hej, super fine lakker, har haft en dialog med veninder angående neglelak på hænder og fødder. Er det kikset hvis det er samme farve, eller er det egentlig mere kikset hvis det er 2 forskellige ? Vi har delte meninger, hvad siger beauty eksperten ? Kh Pernille

  • Jo's skriver:

   Lige nu har jeg knaldrøde på fødderne og pink på hænderne.. og nogle gange har jeg samme farve på både hænderne og fødderne…. så alt gælder ; ))) Og man må heldigvis gerne være uenige, når det kommer til dullegrej.. hvis du spørger mig ; )))

 3. Jo's skriver:

  Tusinde tak Anette… det trængte virkelig til en opfrisker : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.