BLÅT ER GODT

1-10529536_10152559264668988_799192969_n
Blå er min favorit farve og har derfor i dag fundet mine blå beauty-favoritter frem…Måske der er et par produkter imellem som kan inspirerer dig til nyt til din beautysamling.

1. “Eau Ressourcante” fra Clarins – Mere end blot en parfume. En blanding af aromatiske æsteriske olier, planteekstrater og hudplejende egenskaber. Parfumen du kan gnide, smøre eller sågar rulle dig i…. med nøgleingredienser af basilikum, iris, ceder og benzion. Må prøves eller en af de andre tre parfumer i samme serie.

2. Nivea’s nylig lanceret læbepomader på dåse… for de er virkelig som smør på læberne.

3. Elizabeth Arden er gået “Overboard” i denne lækre nuance på deres øjenskygge af selv samme navn. Fin cremet konsistens og lille til at duppe eller smøre på med fingrene.

4. Beauté Pacifique’s ” Serum Paradox”, som både kan bruges som primer til under makeuppen, men er også et antiage produkt spækket med antioxidanter og E-vitamin.

5. Essie maler dagen blå i farven “Strutt Your Stuff.

6. Makeup Forevers vandfaste Aqua Shadow Pencil i farven (6E). Bruger den ofte som en udvisket liner og farven bliver flot petroliums blå.

7. Vil gerne slå et slag for farvet mascara og i øjeblikket er det “BLÅ”. Ved en fejl for noget tid siden havde jeg fået den forkerte mascara med i tasken, da jeg havde travlt med at komme ud af døren om morgenen. Så havde planlagt hurtig-mascara i bilen inden aftale, men det blev blå… og det var ikke så lidt komplimenter der røg min vej den dag. Prøv en anden farve mascara end sort og det er perfekt tidspunkt at eksperimentere med netop med dét her om sommeren.

8. Redken ” Ruffel Up”… og en af mine personlige favoritter som dommer til Danish Beauty Award 2014. Én volume opbyggende gele produkt, som virkelig giver fylde. Virkelig sjovt og fedt produkt at arbejde med.

9. CND’s limited edition hand & bodylotion. Rigtig fugtgivende og smart størrelse til håndtasken.

10. Vinyluxi farven “Cerulean Sea” en blå “must have” til neglene

11. Maybelline “Baby Lips”… har du først prøvet dem er du afhænging. Dufter svagt og fugter læberne skønt.

12. Purely Professional Shampoo 0, fordi den bruger vi stadig herhjemme (på 3. år), drengene og jeg, også som bodyshampoo ind imellem. Shampoo med minimal kemi og lanceret i rejsestørrelser sidste år.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Clarins, Elisabeth Arden, essie, Maybelline, PRODUCTS/HAIR, PRODUCTS/MAKEUP, purely professional, Redken, Vinylux - CND. Bogmærk permalinket.

2 svar til BLÅT ER GODT

  1. Birgitte B skriver:

    Nivea Lip butter har jeg netop købt efter din anbefaling. Den skal i brug lige efter jeg er færdig med min gule Baby Lips 😉

    • Jo's skriver:

      Glæd dig… lidt spændende at høre om du har en favorit af de to? Jeg synes simpelthen de er så gode begge to.. og især til prisen ; )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.